Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:Myślę undarcy że źle to widzisz! Na pewno będzie inaczej niż piszesz kochana.
Szalona Ty widzisz w jakiej rozpaczy jestem... więc popraw mi humor dobra kobito tym testem. Trzymam kciuki...tysiaa93, matylda08, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Jak zakupy? Szybko się ogarnęłaś bo u nas to o 9 otwierają a tu 9:46 a Ty już na kebsa zdążyłaś dotrzeć
U mnie też od 9 a w lumpku bbyłam chyba o 9.05Kupiłam trzy koszule dla mojego gamonia, , jak nowki
a dla siebie tylko bluzkę
matylda08, unadarcy, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Tysia na prawde, od czasu do czasu będziesz do mnie zerkać?
No dobra.. ale pewnie tylko przez okres ciąży, bo jak się dzidzi urodzi to nie będziesz miała czasu kompa odpalić!! A ja dalej będę czytać stare wpisy na różowej...ehh
Zanim ja w ciążę zajdę to zima nas zastanieunadarcy, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Bry.
Ale Wy macie czarne myśli. Dosaniecie po głowach. Ja tam mam zamiar zachodzić już w przyszłym miesiącu, a wy ze mną
Szalona trzymam kciuki za 2 krechytysiaa93, Lenka87, unadarcy, PrimaSort, kierzynka, hiacynta99 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Nie pitolić głupot!
Maks do czerwca wsystkie zaciążymy i nikt nie będzie przechodził na żadną fioletową stronę bo po co jak tu zostaniemy wszystkie!
Prima może pitolę, ale właśnie tak to wszystko widzę, mimo że codziennie sobie wmawiam że się uda, że będzie za niedługo cudnie...
popitolę, popitolę i przestanę...
Wogóle to mam wrażenie że do jakiejś ściany doszłam i ani w lewo, ani w prawo...
Dobraaa już nie pitolę...
Ładny masz ten wykres swój.....tysiaa93, PrimaSort, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Gadałam z moim i idiota wymyślił, żebym test zrobiła
Tłumaczę mu że to nie ma sensu, bo ostatnie
było 4 dc a on swoje... Twierdzi że wszystko jest możliwe. Cymbał normalnie
unadarcy, tysiaa93, kierzynka, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUnadarcy ostatnia lub wcale to zaciąże Ja ale nic to będziemy próbować .Nikt nikogo nie zostawi .
Szalona ja przez Ciebie umrę z głodu w łóżku nawet zając już zdąrzył poczochrać i uciekł do pracyzlituj się . Tysia to za te koszule będzie zapłata w postaci czochranie
unadarcy, Lenka87, tysiaa93, PrimaSort, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLenka nie cymbał tylko tak jak Ty pragnie dziecka
Unadarcy jutro będzie lepiej a dziś możesz mieć gorszy dzień jak my wszystkie . Oglądam ciąże z zaskoczenia i rodzi babka co ma 47 lat więc możnaunadarcy, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLenka87 wrote:Gadałam z moim i idiota wymyślił, żebym test zrobiła
Tłumaczę mu że to nie ma sensu, bo ostatnie
było 4 dc a on swoje... Twierdzi że wszystko jest możliwe. Cymbał normalnie
Lenka a robiłaś przed @ test?tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Lenka nie cymbał tylko tak jak Ty pragnie dziecka
Unadarcy jutro będzie lepiej a dziś możesz mieć gorszy dzień jak my wszystkie . Oglądam ciąże z zaskoczenia i rodzi babka co ma 47 lat więc możnaunadarcy, PrimaSort, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Lenka a robiłaś przed @ test?
unadarcy, matylda08, PrimaSort, kierzynka, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Lenka nie cymbał tylko tak jak Ty pragnie dziecka
Unadarcy jutro będzie lepiej a dziś możesz mieć gorszy dzień jak my wszystkie . Oglądam ciąże z zaskoczenia i rodzi babka co ma 47 lat więc można
Wszystko można, dobry lekarz, trochę kasy, pozytywne nastawienie i sukces murowany!!
Ja nie mam ani jednego....
Wiem wiem to jest mój 2 cykl starań a ja już depresją sypię...
Chyba się wybiorę na jakieś zakupyhiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
unadarcy wrote:Kazał kazał, a tu
4dc
No to coś Ci musi być, że Cie tak mdli...A że cykle mam 28-29 dni to sobie nie żałowaliśmy
Pewnie znowu jakiś wirus lata. Za kilka di przejdzie
hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Prima może pitolę, ale właśnie tak to wszystko widzę, mimo że codziennie sobie wmawiam że się uda, że będzie za niedługo cudnie...
popitolę, popitolę i przestanę...
Wogóle to mam wrażenie że do jakiejś ściany doszłam i ani w lewo, ani w prawo...
Dobraaa już nie pitolę...
Ładny masz ten wykres swój.....
No już dobrze <przytulam>(nie wiem jak tu się wstawia te wszystkie serduszka itd...
)
Wykres jak wykresAle dziś skołowana jestem normalnie kręci mi się w głowie jak starej babce
unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzalona gdzie jesteś "wariatko"?
Oszaleć można z tego czekania! Litości...
Gdzie Ty masz tą aptekę? Na drugim końcu Polski czy jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 11:00
unadarcy, matylda08, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny