Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się i ja i czekam na II krechy.
Gdyby wierzyć testom owulacyjnym to u mnie dzisiaj 9 dzień po owulacji... zaniedługo znowu te najgorsze dni przyjdą. Mam jakieś takie przeczucie że ani teraz ani w najbliższych cyklach mi się nie uda.... będę tak życ z cyklu do cyklu, z owu do owu jeszcze dłuuugoWy wszystkie zaciążycie po kolei, przejdziecie na fioletową strone, a ja zostane tu i będę czytać wpisy od nowa, od pierwszej strony
Tak to widze...
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się i ja i czekam na II krechy.
Gdyby wierzyć testom owulacyjnym to u mnie dzisiaj 9 dzień po owulacji... zaniedługo znowu te najgorsze dni przyjdą. Mam jakieś takie przeczucie że ani teraz ani w najbliższych cyklach mi się nie uda.... będę tak życ z cyklu do cyklu, z owu do owu jeszcze dłuuugoWy wszystkie zaciążycie po kolei, przejdziecie na fioletową strone, a ja zostane tu i będę czytać wpisy od nowa, od pierwszej strony
Tak to widze...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
unadarcy wrote:Witam się i ja i czekam na II krechy.
Tak to widze...
unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Szalona gdzie Ty i Twój test? Ja po chleb nie poszłam bo czekam na wyniki testu i głodna jestem więc się streszczaj bo jem samą kiełbasę
No jednym słowem z torbami siebie i męża puszczę jak wyjem wędliny same
Lenka87, Szalona CZARNA, tysiaa93, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze pracuję. Jeden kierowca zwiał z placu więc szukałam kogoś za niego... co za ludzie. Aż mi cisnienie skoczyło. Teraz był kurier z karma dla psa potem Pan od bramy w miedzyczasie psy na szybki spacer. I dopiero teraz koncze pracę teoretycznie i pędze do apteki.
Lenka87, unadarcy, tysiaa93, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Ja jeszcze pracuję. Jeden kierowca zwiał z placu więc szukałam kogoś za niego... co za ludzie. Aż mi cisnienie skoczyło. Teraz był kurier z karma dla psa potem Pan od bramy w miedzyczasie psy na szybki spacer. I dopiero teraz koncze pracę teoretycznie i pędze do apteki.
Trzymam kciuki
unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Witam się i ja i czekam na II krechy.
Tak to widze...
Myślę undarcy że źle to widzisz! Na pewno będzie inaczej niż piszesz kochana.tysiaa93, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:Ja jeszcze pracuję. Jeden kierowca zwiał z placu więc szukałam kogoś za niego... co za ludzie. Aż mi cisnienie skoczyło. Teraz był kurier z karma dla psa potem Pan od bramy w miedzyczasie psy na szybki spacer. I dopiero teraz koncze pracę teoretycznie i pędze do apteki.
tysiaa93, unadarcy, Szalona CZARNA, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Ja juz po zakupach w lumpku, teraz czekam na kebsa bo na glodniaka wyjechałam z domu potem do fryzjera. W końcu ruszylam dupsko z domu
tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Unadarcy słońce nie zostaniesz tu sama, będziemy we dwie
Tysia na prawde, od czasu do czasu będziesz do mnie zerkać?
No dobra.. ale pewnie tylko przez okres ciąży, bo jak się dzidzi urodzi to nie będziesz miała czasu kompa odpalić!! A ja dalej będę czytać stare wpisy na różowej...ehhtysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Tysia na prawde, od czasu do czasu będziesz do mnie zerkać?
No dobra.. ale pewnie tylko przez okres ciąży, bo jak się dzidzi urodzi to nie będziesz miała czasu kompa odpalić!! A ja dalej będę czytać stare wpisy na różowej...ehh
Maks do czerwca wsystkie zaciążymy i nikt nie będzie przechodził na żadną fioletową stronę bo po co jak tu zostaniemy wszystkie!tysiaa93, matylda08, kierzynka, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny