Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Mam niby jasny brąz, niby ciemny blond z rudymi refleksami
Ty mnie z czarnym kolorem nie denerwuj bo od grudnia staram się go pozbyćNiestety mi nie pasuje, smutno w nim wyglądam i na taką wiecznie zmęczoną ;/
jest dużo fajnych odcieni
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:Dziewczyny pytanie mam. Zrobiłam test dziś. Bo po dzisiejszych pytaniach mnie podkusiło.
Robiłam 20 minut temu więc dość późno. Ale wyszło coś dziwnego. Jedna kreska mega ciemna wiadomo, a druga widać ją mega mocno ale biała pośród jasnoróżowych boków...
Czytałam trochę na necie i jutro pędzę z rana po drugi test ciążowy. Okres mam dostać 16.04 więc może jeszcze za wcześnie. Ale ta biała kreska dziwna. Zdjęcie chciałam wam zrobić ale lampa rozjaśnia wszystko i jej nie widać. A bez lampy ciemno nawet ze światłem sztucznym. Wrrrtysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Dziś rozsądnie tylko lampeczka bo zając pilnuje . Tysia w miodowych bedzie zajebiscie z takimi refleksami zobaczysz
Teraz pewnie włączony TVN
Ja oglądam TCL o porodach z zaskoczenia
Matylda nie wiem jak w Twojej, ale w mojej lampce mieści się pół flaszki wina
Pij, pij za endometrium...
Szalona uległa presji testowania!! Trzymam kciukiJestem dobrej myśli....
tysiaa93, matylda08, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
Matylda A to sobie dzisiaj nie popijesz skoro zając cię pilnuje. I dobrze, dopiero poniedziałek, trzeba trochę przyhamować
Unadarcy skoro czułaś się jak żul to czułaś się odpowiednio... Przecież u nas na forum tylko żuleria i alkoholizm, nie ma co ukrywać
unadarcy, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
unadarcy wrote:Tutaj jak "Pod Dąbkiem" hhahaha
To taka melina u mnie... może zmienimy tytuł wątku?
A wogóle, to Bree będzie musiała się ostro tłumaczyć... i nie ma zmiłuj sie!!!u mnie taka żuleria nazywa się "Bar Verino"
Bree będzie miała przesrane...unadarcy, matylda08, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny