Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
unadarcy wrote:Ja coś pamiętam z foty, że jasny brąz??
Tysia na czarno sie zafarbuj \m/
Mam niby jasny brąz, niby ciemny blond z rudymi refleksami
Ty mnie z czarnym kolorem nie denerwuj bo od grudnia staram się go pozbyćNiestety mi nie pasuje, smutno w nim wyglądam i na taką wiecznie zmęczoną ;/
unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
unadarcy wrote:To jak nie czarny, to taki biały blond, też mi się podoba, ale tak jak czarny nie każdemu pasuje
Do mojej pulpeciej twarzy nic nie pasuje i to jest problemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 17:36
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:30
tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
Dopasowanie odpowiedniego koloru to faktycznie ciążka sprawa
Ale patrzeć już na siebie nie mogę i muszę coś zmienić.
Ola widzę, że się nas posłuchałaś i nie będziesz sama targać tych ciężkich siat. Bardzo dobrze, bo inaczej byłoby lańskoI smacznego
hiacynta99, unadarcy, Ola_45, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:I dzisiaj w końcu uświadomiłam swoją mamę, że staramy się o dziecko, od razu mi ulżyło, bo wie czego ma się spodziewać
A ja mam jakieś lęki i unikam tego tematu jak ognia!! Boję się że rodzice mnie skrzyczą. Wiem że to bez sensu jest, no ale tak mam. Czuje się przed nimi jak 14latka
Może dlatego, że u mnie w domu nigdy się na takie tematy nie rozmawiało, za to przodowały tematy nauki. Unadarcy zawsze była wzorową uczennicą i na tej podstawie mogła wybrać lepsze LO i to 60km od domu. Musiała wtedy zamieszkać w internacie.....no i tam już było duuuuużo ciekawszych tematów od naukiHahahahaha!
Nigdy nie wysyłajcie swoich dzieci do internatu, nawet geniuszy!!!hiacynta99, Ola_45, tysiaa93, kierzynka, Lenka87, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za ostrzeżenie a propo internatu
Domyślam się, że działy się tam bardzo ciekawe rzeczy
Ja ze swoimi rodzicami nie rozmawiam na takie tematy, bo też się jakoś krępuję i wstydzę. Dzisiaj to wyszło przypadkowo bo Jacek zarobił ostatnio sporo kasy i pytała się czy kupujemy za to nowe meble. Powiedziałam jej, że nie i że na razie odkładamy, ona zapytała na co a ja jej, że na dziecko
Ona by oczywiście wolała, żeby było po kolei, ślub kościelny a potem dziecko. Ale cóż, to nasze życie i to my będziemy o nim decydować. Jak ma ochotę to niech sponsoruje ślub kościelnyMi na to szkoda pieniędzy, wolę skromny cywilny
matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:JA URODZINY MAM DZIŚ
chwalę sie to może jakieś ciastka od Was dostanę cooo?
KOCHANA niech wszystko będzie po Twojej myśliPomyślności :*
matylda08, kierzynka lubią tę wiadomość
-
agulka0629 wrote:Mam.do Was pytanie, czy to normalne że po poronieniu bolą piersi? Nie aż tak bardzo jak w ciąży ale bolą i żyłki są widoczne cały czas. Jutro mija tydzień od tego zdarzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 19:56
hiacynta99, matylda08, PrimaSort, unadarcy lubią tę wiadomość