Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Bo ja chce wiedzieć czy po leczeniu i pi laparoskopi czy ja będę miala owulacje przeciez przez 2 lata ja miałam cykle bezowulacyjne tego sie boje ze miałam owulacje tylko raz i ostatni.:'(
Nie ma takiej opcji, będziesz miała piękną owulacjęunadarcy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA jestem dziś strasznie nerwowa !!! Aż się trzęsę...
Moja mamuśka oczywiści dzwoni i krytykuje nasz remont, którego jeszcze nie zaczęliśmy, ale... A wypiję sobie lepiej melisę... A za godzinę do kosmetyczkitysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Mi się ubzdurało, że chcę ten ślub 21 lipca bo od wtedy jesteśmy razem. Ale 21 jest akurat wtorek ;/
W ZUSie ok pani powiedziała że rokuje na powrót do pracy ale nie w chwili obecnejwiec dalej zbieram siły tak po drodze pizdziło że mi mój samochód znosiło masakra .
Ide z mama na mecz za chwile wiec odezwe sie wieczorem
Ate testy ovu to może jakies trefne bo tyle z rzędu pozytyw ? ale co zając czochrania miał to jegoPrimaSort, unadarcy, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
kierzynka sto lat sto lat sto lat sto lat niech żyje nam
I niech Twój Dzidziuś ładnie rośnie tak żeby lekarz powiedział od
razu, że Fasolka pierwsza klasa
Która to w weekend rosół gotowała? Dziś i ja zrobiłam. Pyszotka. Małżonek będzie zadowolony bo jest wielkim smakoszem rosołu.
Co do ślubu to my jesteśmy ze sobą wiele lat, już chyba 8rok nam pęknie, a ślub konkordatowy wzięliśmy 3 maja 2014, niedługo pierwsza rocznica. Nie żałujemy choć owszem, to duuuży wydatek, który się nie zwraca. Ale wybawiliśmy się jak na żadnym innym weselu, przysięgam! Uważam, że nasze wesele było najlepsze a byłam wcześniej na kilku hehe. Wspomnienia podczas oglądania zdjęć są fajne.unadarcy, tysiaa93, hiacynta99, kierzynka lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
kierzynka sto lat sto lat sto lat sto lat niech żyje nam
Która to w weekend rosół gotowała? Dziś i ja zrobiłam. Pyszotka. Małżonek będzie zadowolony bo jest wielkim smakoszem rosołu.
Co do ślubu to my jesteśmy ze sobą wiele lat, już chyba 8rok nam pęknie, a ślub konkordatowy wzięliśmy 3 maja 2014, niedługo pierwsza rocznica. Nie żałujemy choć owszem, to duuuży wydatek, który się niPrimaSort, unadarcy, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Tysiulka ja miałam cywilny brany w środe o 15.00 sami swiadkowie i my i pół szpitala bo mój ex chirurg
W ZUSie ok pani powiedziała że rokuje na powrót do pracy ale nie w chwili obecnejwiec dalej zbieram siły tak po drodze pizdziło że mi mój samochód znosiło masakra .
Ide z mama na mecz za chwile wiec odezwe sie wieczorem
Ate testy ovu to może jakies trefne bo tyle z rzędu pozytyw ? ale co zając czochrania miał to jegounadarcy, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypap86 wrote:kierzynka sto lat sto lat sto lat sto lat niech żyje nam
Co do ślubu to my jesteśmy ze sobą wiele lat, już chyba 8rok nam pęknie, a ślub konkordatowy wzięliśmy 3 maja 2014, niedługo pierwsza rocznica. Nie żałujemy choć owszem, to duuuży wydatek, który się niunadarcy, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hiacynta pewnie za dużo o tym myślisz i ci się śni, ale przecież ciężko o tym nie myśleć ;/ I współczuję takich snów bo ja się po nich budzę kompletnie rozkojarzona i cały dzień mam wtedy rozwalony...
PrimaSort olej to i już, to wasz remont, jednym uchem wpuszczaj a drugim wypuszczaj. Napij się tej melisy, a u kosmetyczki i tak się mega zrelaksujesz
Matylda to eleganckoChcę, żeby data ślubu coś dla nas znaczyła i nie była przypadkowa więc jak już będziemy ten ślub brać to właśnie 21 lipca
Ekstra, że na komisji wszystko ok, możesz dalej odpoczywać i niczym się nie stresować, udanego meczu i do spisania wieczorkiemU mnie też strasznie wieje, aż drzewa "chodzą"
Pap to u was też ładny stażW porównaniu z wami wszystkimi to ja z moim jesteśmy ze sobą bardzo krótko
Ale mam pewność, że to ten jedyny.Śmiejemy się, że nikt by ze mną nie wytrzymał, tylko on. Tak samo z nim by nikt nie wytrzymał, tylko ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 16:13
unadarcy, hiacynta99, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
unadarcy wrote:Matylda znowu mecz? Nie mówiłaś że tańczysz z pomponami w drużynie swojego syna
I elegancko, odpoczywaj...
Seksowna cheerleaderka!
Sprawdzałam w google jak się pisze to słowo...unadarcy, PrimaSort, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Od kiedy i jak dlugo jeszcze masz ja w tej kwestii. W środę idę do lek.. I zobaczymy czy mi przedłuży aż się boje
unadarcy, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny