X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Ale po co ci ten test skoro jeszcze się nie staracie? :)
    No właśnie? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 15:37

unadarcy lubi tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    A może jest na innym forum?
    nie zostawiłaby nas tak ;)

tysiaa93, PrimaSort, unadarcy lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo ja chce wiedzieć czy po leczeniu i pi laparoskopi czy ja będę miala owulacje przeciez przez 2 lata ja miałam cykle bezowulacyjne tego sie boje ze miałam owulacje tylko raz i ostatni.:'(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak teraz owulka będzie to będę miec nadzieje ze jest ok ..

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Bo ja chce wiedzieć czy po leczeniu i pi laparoskopi czy ja będę miala owulacje przeciez przez 2 lata ja miałam cykle bezowulacyjne tego sie boje ze miałam owulacje tylko raz i ostatni.:'(

Nie ma takiej opcji, będziesz miała piękną owulację :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam juz koszmary co noc sni mi sie cos z ciąży . Ze ktos jest w ciazy testy ciążowe .. Masakra :/

unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jestem dziś strasznie nerwowa !!! Aż się trzęsę... :/
    Moja mamuśka oczywiści dzwoni i krytykuje nasz remont, którego jeszcze nie zaczęliśmy, ale... A wypiję sobie lepiej melisę... A za godzinę do kosmetyczki

tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Mi się ubzdurało, że chcę ten ślub 21 lipca bo od wtedy jesteśmy razem. Ale 21 jest akurat wtorek ;/
    Tysiulka ja miałam cywilny brany w środe o 15.00 sami swiadkowie i my i pół szpitala bo mój ex chirurg
    W ZUSie ok pani powiedziała że rokuje na powrót do pracy ale nie w chwili obecnej :) wiec dalej zbieram siły tak po drodze pizdziło że mi mój samochód znosiło masakra .
    Ide z mama na mecz za chwile wiec odezwe sie wieczorem
    Ate testy ovu to może jakies trefne bo tyle z rzędu pozytyw ? ale co zając czochrania miał to jego ;)

PrimaSort, unadarcy, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość

• pap86 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka sto lat sto lat sto lat sto lat niech żyje nam :) I niech Twój Dzidziuś ładnie rośnie tak żeby lekarz powiedział od
    razu, że Fasolka pierwsza klasa :)
    Która to w weekend rosół gotowała? Dziś i ja zrobiłam. Pyszotka. Małżonek będzie zadowolony bo jest wielkim smakoszem rosołu.
    Co do ślubu to my jesteśmy ze sobą wiele lat, już chyba 8rok nam pęknie, a ślub konkordatowy wzięliśmy 3 maja 2014, niedługo pierwsza rocznica. Nie żałujemy choć owszem, to duuuży wydatek, który się nie zwraca. Ale wybawiliśmy się jak na żadnym innym weselu, przysięgam! Uważam, że nasze wesele było najlepsze a byłam wcześniej na kilku hehe. Wspomnienia podczas oglądania zdjęć są fajne.

unadarcy, tysiaa93, hiacynta99, kierzynka lubią tę wiadomość

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka sto lat sto lat sto lat sto lat niech żyje nam :) I niech Twój Dzidziuś ładnie rośnie tak żeby lekarz powiedział od
    Która to w weekend rosół gotowała? Dziś i ja zrobiłam. Pyszotka. Małżonek będzie zadowolony bo jest wielkim smakoszem rosołu.
    Co do ślubu to my jesteśmy ze sobą wiele lat, już chyba 8rok nam pęknie, a ślub konkordatowy wzięliśmy 3 maja 2014, niedługo pierwsza rocznica. Nie żałujemy choć owszem, to duuuży wydatek, który się ni

PrimaSort, unadarcy, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Tysiulka ja miałam cywilny brany w środe o 15.00 sami swiadkowie i my i pół szpitala bo mój ex chirurg
    W ZUSie ok pani powiedziała że rokuje na powrót do pracy ale nie w chwili obecnej :) wiec dalej zbieram siły tak po drodze pizdziło że mi mój samochód znosiło masakra .
    Ide z mama na mecz za chwile wiec odezwe sie wieczorem
    Ate testy ovu to może jakies trefne bo tyle z rzędu pozytyw ? ale co zając czochrania miał to jego ;)
    Co do czochrania święte słowa. A co do testów to jeden z nich robiony 3 dni temu był innej firmy bo znalazłam jeszcze z października jak się z mężem staraliśmy o dzidzię

unadarcy, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pap86 wrote:
    Co do ślubu to my jesteśmy ze sobą wiele lat, już chyba 8rok nam pęknie, a ślub konkordatowy wzięliśmy 3 maja 2014, niedługo pierwsza rocznica. Nie żałujemy choć owszem, to duuuży wydatek, który się ni
    Ja ja ja !!! Ja gotowałam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Ale się wciągnęłam w to forum. Kto by pomyślał :P a Bree gdzie się podziała bo już wczoraj jej poszukiwałyście

No kto by pomyślał :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima i ja!! :D

tysiaa93, PrimaSort, matylda08 lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta pewnie za dużo o tym myślisz i ci się śni, ale przecież ciężko o tym nie myśleć ;/ I współczuję takich snów bo ja się po nich budzę kompletnie rozkojarzona i cały dzień mam wtedy rozwalony...

PrimaSort olej to i już, to wasz remont, jednym uchem wpuszczaj a drugim wypuszczaj. Napij się tej melisy, a u kosmetyczki i tak się mega zrelaksujesz :)

Matylda to elegancko :) Chcę, żeby data ślubu coś dla nas znaczyła i nie była przypadkowa więc jak już będziemy ten ślub brać to właśnie 21 lipca :)
    Ekstra, że na komisji wszystko ok, możesz dalej odpoczywać i niczym się nie stresować, udanego meczu i do spisania wieczorkiem :D U mnie też strasznie wieje, aż drzewa "chodzą" :D

Pap to u was też ładny staż :) W porównaniu z wami wszystkimi to ja z moim jesteśmy ze sobą bardzo krótko :P Ale mam pewność, że to ten jedyny.Śmiejemy się, że nikt by ze mną nie wytrzymał, tylko on. Tak samo z nim by nikt nie wytrzymał, tylko ja :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 16:13

unadarcy, hiacynta99, PrimaSort lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda znowu mecz? Nie mówiłaś że tańczysz z pomponami w drużynie swojego syna :)
    I elegancko, odpoczywaj...

PrimaSort, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    Matylda znowu mecz? Nie mówiłaś że tańczysz z pomponami w drużynie swojego syna :)
    I elegancko, odpoczywaj...

Seksowna cheerleaderka! :)
    Sprawdzałam w google jak się pisze to słowo... :D

unadarcy, PrimaSort, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Seksowna cheerleaderka! :)
    Sprawdzałam w google jak się pisze to słowo... :D

Ja też nie wiedziałam jak się pisze, ale mi się nie chciało sprawdzać i ujełam w innych słowach hehe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Od kiedy i jak dlugo jeszcze masz ja w tej kwestii. W środę idę do lek.. I zobaczymy czy mi przedłuży aż się boje
    Ja na L4 jestem od lutego i dalej mam przedłuzane powiedział psychiatra ze jak będę gotowa wrócić do pracy to mam mu powiedzieć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey a Ty gdzie jesteś?
    Zwolnienia nie przedłożyłaś, więc nieobecność nieusprawiedliwiona.... niegrzeczna.

tysiaa93, kierzynka, hiacynta99, Monkey lubią tę wiadomość

‹‹ 409 410 411 412 413 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ