Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie czuje sie jeszcze tak dobrze .. U nas praca 12 godzinna caly czas na nogach i dźwiganie nikt mnie tam nie pożałuje wiem bo z laparoskopii tez wróciłam za wcześnie i dostałam krwotoku ...PrimaSort wrote:Tak. A tak w ogóle nie możesz po prostu wrócić do pracy? Po co iść na L4 jeśli masz możliwość powrotu?
tysiaa93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Nie czuje sie jeszcze tak dobrze .. U nas praca 12 godzinna caly czas na nogach i dźwiganie nikt mnie tam nie pożałuje wiem bo z laparoskopii tez wróciłam za wcześnie i dostałam krwotoku ...

Współczuję
To szukaj psychiatry prywatnie i kombinuj zwolnienie.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tak samoPrimaSort wrote:W sumie racja chociaż najchętniej teraz bym się położyła na chwilę

Ale jakbym się teraz położyła to pewnie obudziłam się zupełnie nieprzytomna około 20 
nick nieaktualny, kierzynka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Ale się wciągnęłam w to forum. Kto by pomyślał
a Bree gdzie się podziała bo już wczoraj jej poszukiwałyście
Mnie to forum uzaleznilo
Niewiadomo co z Bree bo nic na forum nie pisze od kilku dni
nick nieaktualny, kierzynka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nigdy żadnych objawów czasem jakieś lekkie kucie jak wchodzę po schodach np...hiacynta99 wrote:Przypomniałam. Sobie ze w okresie okolo owulacyjnym w ostatnim cyklu ledwie żyłam tez miałam mdłości i bol głowy ! Jak odczuwacie owulację ?
tysiaa93, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale po co ci ten test skoro jeszcze się nie staracie?hiacynta99 wrote:Ja też nigdy objawów nie miałam no i tez owulacji ale ostatnio byla i fatalnie sie w tedy czułam .. może zrobię dzis test ovu?
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość