Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
agulka0629 wrote:Mam.do Was pytanie, czy to normalne że po poronieniu bolą piersi? Nie aż tak bardzo jak w ciąży ale bolą i żyłki są widoczne cały czas. Jutro mija tydzień od tego zdarzenia
Kochana ja po poronieniu w 16 tygodniu dostałam nawału mlecznego w drugiej dobie. Myslałam ze umrę. Gdyby nie tabletki pokarm miałabym pewnie do dziś.hiacynta99, matylda08, PrimaSort, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pytanie mam. Zrobiłam test dziś. Bo po dzisiejszych pytaniach mnie podkusiło.
Robiłam 20 minut temu więc dość późno. Ale wyszło coś dziwnego. Jedna kreska mega ciemna wiadomo, a druga widać ją mega mocno ale biała pośród jasnoróżowych boków...
Czytałam trochę na necie i jutro pędzę z rana po drugi test ciążowy. Okres mam dostać 16.04 więc może jeszcze za wcześnie. Ale ta biała kreska dziwna. Zdjęcie chciałam wam zrobić ale lampa rozjaśnia wszystko i jej nie widać. A bez lampy ciemno nawet ze światłem sztucznym. Wrrrtysiaa93, Ola_45, Monkey, hiacynta99, matylda08, PrimaSort, unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagulka0629 wrote:Mam.do Was pytanie, czy to normalne że po poronieniu bolą piersi? Nie aż tak bardzo jak w ciąży ale bolą i żyłki są widoczne cały czas. Jutro mija tydzień od tego zdarzenia
normalne ja jeszcze mam te żyłki ale mnie już nie bolą tylko dziś cały dzien miałam mdłosci koleżanka się smieje że ja znowu pewnie w ciąży jestem a ja jej że chyba niepokalane poczecie hehetysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:Dziewczyny pytanie mam. Zrobiłam test dziś. Bo po dzisiejszych pytaniach mnie podkusiło.
Robiłam 20 minut temu więc dość późno. Ale wyszło coś dziwnego. Jedna kreska mega ciemna wiadomo, a druga widać ją mega mocno ale biała pośród jasnoróżowych boków...
Czytałam trochę na necie i jutro pędzę z rana po drugi test ciążowy. Okres mam dostać 16.04 więc może jeszcze za wcześnie. Ale ta biała kreska dziwna. Zdjęcie chciałam wam zrobić ale lampa rozjaśnia wszystko i jej nie widać. A bez lampy ciemno nawet ze światłem sztucznym. Wrrr
moze poczekac kilka dnija pewnie bym nie wytrzymała i zrobiła jutro z rana
tysiaa93, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Monkey to opowiadaj co się tam u ciebie działo
Spojrzałam najpierw na twój avatar i myślałam, że nowa lasia do nas przyszła
no ja tak samo myślałammoze i ja zmienie
coś się ze mną dzieje gorączkę mam ale mdłosci przeszły naszczęscie
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Matylda znowu mecz? Nie mówiłaś że tańczysz z pomponami w drużynie swojego syna
I elegancko, odpoczywaj...
Bree nie dała znaku zycia? kurczehiacynta99, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzalona trzymam kciuki
trzymaj sie !!! ja też różne testy mi wychodziły nawet krecha była w innym miejscu niz powinna być pamiętam w pracy mamy lampy taki specjalne to oglądałam godzinami test .
oby u ciebie był 100 pozytywny :*matylda08, tysiaa93, unadarcy, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTysia tylko nie czarne może miodowe z jaśniejszymi refleksami byłoby Ci dobrze bo ty jasną karnacje masz . A zresztą ładnemu we wszystkim ładnie .Ja dziś w zusie sobie popłakałam teraz otwieram winko - zdrowie pięknych pań
tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny