Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Zależy ci wymyslisz
W recepcji powiem, że jestem po poronieniu 3 miesiące i mam dziwne plamienia i bóle brzucha poza tym że robiłam sama z siebie badania hormonów i mam słabe
Poszłabym w poniedziałek, to na usg będzie chyba widać czy doszło do owulacji?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 17:32
Bree lubi tę wiadomość
-
Byłam tu długi czas, bardzo mi pomogłyście więc napiszę wam kilka słów wyjaśnienia.
Wczoraj usłyszałam tyle przykrych rzeczy, że mam ochotę zwinąć się w kłębek i płakać. Udawałam przed wszystkimi a najbardziej przed samą sobą, że dobrze sobie radzę a wcale tak nie jest. Pękłam psychicznie i już. Zresztą widzę, że większość z was przeniosła się na fb, szkoda.
Muszę się odizolować. Żałuję, że nie można uciec od samej siebie.
Trzymajcie się wszystkie i trzymam kciuki za wasze starania, buziaki.PrimaSort, hiacynta99, matylda08, Toxey, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
-
Tysia ale to o nas chodzi????
Ciotka, co się stało?
Nie uciekaj, nie wycofuj się bo samej będzie Ci jeszcze ciężej
Przecież ta grupa daje tyle wsparcia,zrozumienia, pozytywnej energii...
Wiem, sama po sobie, że bez Was byłoby mi znacznie trudniej....hiacynta99, tysiaa93, matylda08, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnyPrima mozesz tak zrobic jak planujesz ale powiem ci ze to duzo zalezy od lekarza na jakiego trafisz , wez ze soba wyniki badan.
Tysia skarbie jak mi przykro ze peklas na pewno ktos wylal na ciebie zimnej wody czuc pustke w twoim pisani,, jesli chcesz podziel sie z nami tym co uslyszalas albo co sie stalo. Tule mocnoPrimaSort, tysiaa93, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Byłam tu długi czas, bardzo mi pomogłyście więc napiszę wam kilka słów wyjaśnienia.
Wczoraj usłyszałam tyle przykrych rzeczy, że mam ochotę zwinąć się w kłębek i płakać. Udawałam przed wszystkimi a najbardziej przed samą sobą, że dobrze sobie radzę a wcale tak nie jest. Pękłam psychicznie i już. Zresztą widzę, że większość z was przeniosła się na fb, szkoda.
Muszę się odizolować. Żałuję, że nie można uciec od samej siebie.
Trzymajcie się wszystkie i trzymam kciuki za wasze starania, buziaki.tysiaa93, Toxey, Bree lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Tysia ale to o nas chodzi????
Ciotka, co się stało?
Nie uciekaj, nie wycofuj się bo samej będzie Ci jeszcze ciężej
Przecież ta grupa daje tyle wsparcia,zrozumienia, pozytywnej energii...
Wiem, sama po sobie, że bez Was byłoby mi znacznie trudniej....
Osoba, która miała być dla mnie największym wsparciem kompletnie mnie dobiła...
Wy macie wsparcie swoich partnerów a ja już nie mam nic
Przyszłe dni będą decydujace.PrimaSort, Monkey, Bree lubią tę wiadomość
-
Wiem, że w kłótni mówi się dużo przykrych rzeczy ale są jakieś granice...
Może jestem za młoda i zbyt mało dojrzała na to wszystko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 17:51
PrimaSort, Monkey, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
Tysiaczku ale aż tak???
To niemożliwe, wszystko się poukłada. Musi!
Jestem pewna, że to chwilowe, czarne chmurzyska...
takie które przytrafiają się prawie w każdym związku.
A Wy jesteście jeszcze młodzi i dopiero się docieracie.
Strasznie trzymam kciuki aby się poukładałoPrimaSort, Lenka87, tysiaa93, Toxey, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Po prostu nie wiem czy mam jeszcze z kim starać się o to dziecko...
Osoba, która miała być dla mnie największym wsparciem kompletnie mnie dobiła...
Wy macie wsparcie swoich partnerów a ja już nie mam nic
Przyszłe dni będą decydujace.
Wszytko się jakoś ułoży. Może to tylko chwilowy kryzys. Bądź dzielna kochana!Monkey, tysiaa93, Toxey, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość