Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
pap86 wrote:Lenka mów więcej, lekarz Ci zalecił czy sama?
Bree lubi tę wiadomość
-
paola87 wrote:Dziewczyny jadły i piły od początku cyklu i w połowie miały już bardzo ładne endo Ale Ty może już próbowałaś tego?
Bree lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:Nic jeszcze nie próbowałam bo nie czytałam wcześniej co może być przyczyną takich skąpych miesiączek. Dziś zrobiłam badanie LH FSH i estradiol. zobaczę czy w normie. Tak sobie myślę, że za tydzień we czwartek na chama spróbuję pójść do swojego gina zapytam czy przyjmie. No dla niego to 10 minut roboty a dla mnie bardzo ważna sprawa. Do tego czasu wino czerwone!
paznokietek, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
"Jestem mamą.
Jestem mamą, która nie karmila swojego syna.
Jestem mamą ktora Go nie tulila.
Nigdy nie słyszała Jego kwilenia,
Co ze mnie za matka? daje do myślenia...
Bo ja nie jestem taka zwykła matka.
Wstaję wyspana każdego ranka.
Moje dziecko nie budzi się w nocy,
Nie potrzebuje mojej pomocy.
Takie dziecko to skarb pomyśleć by można.
Moje dziecko Aniołem się stało,
Na małych skrzydełkach do Nieba poleciało..."tysiaa93, Lenka87, Bree, kierzynka, monika_89, chomiczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pap86 wrote:NIE no dziewczyny będę płakać.. znów miałam 2dniowy okres ;((( i był słaby! wkurzyłam się, przekopałam cały internet i pojechałam zrobić badanie LH FSH i estradiolu (wyniki być może jutro). a teraz jeszcze czytam, że to może być cienkie endometrium! a z cienkim endo to są problemy bo nie wiadomo jak leczyć. Do lekarza też nie mam jak pójść bo nie byłam zapisana. No po prostu się wkurzę, że szok!
Powiem Ci ze ja mam podobnie, 3 dniowy okres i to bardziej skrzepy leca niz krew, taki jest jakby suchy... za to tydzien przed juz zaczynam brudzic bo nie mozna tego nawet plamieniem nazwac, no masakra jakas... zastanawiam sie jakie badania zrobic zeby sprawdzic czemu taks ie dzieje... narazie robilam podstawowe hormony i tarczycowe i wszystko mam w normie, nie wiem czy to sie jeszcze unormuje czy zostanie tak na staletysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek!
Mi lekarz zalecił brać acard już po pierwszym poronieniu.
Mówił, że poprawia ukrwienie macicy, rozrzedza krew ( @ po tym jak z kranu, zero skrzepów) i biorę też w ciąży bo pomaga w tworzeniu łożyska i zapobiega obumieraniu łożyska, czy coś takiego. Mi endo po zabiegu odbudowało się bardzo szybko, po dwóch tygodniach było juz 8 mm.
Bree, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Ja mam wysoki poziom hemoglobiny to wychodziloby na to ze ma gesta krew prawda? moze tez powinnam to brac? chociaz lekarz mi niczego nei zasugerowal, wkurza mnie to ze o wszystko sie trzeba prosic i doytywac, ja od swoich lekarzy w kolko slysze ze wszystko jest w porzadku... nawet jak poronilam to bylo ze mi wspolczuje ale jest w porzadku wszystko.... jak umre tez bedzie w porzadku bo przeciez ludzie umieraja
Nic to narazie mam ovu testy pozytywne i dzialam tylko widze ze OF wyznaczyl mi teraz @ na 42 dzien cyklu, nie wiem skad mu sie to wzieloasioczek86, tysiaa93, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:00
hiacynta99, tysiaa93, Bree, Toxey lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny a ja zdycham poprostu umieram Glowa boli jak cholera słabo mi i w dodatku plamie a wczoraj bylam na usg i lek dosyć mocno mnie tam zbadala i bolalo jak cholera czy to po usg mogę miec plemienia?
tysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Czesc dziewczyny
Mecze sie z mysla nadal czy isc na te studia czy nie, teraz to troche bez sensu. Bardzo bym chciala chociaz zaocznie weekendowo ale szkola zaczyna sie w pazdzierniku, ja rodze w grudniu i to tak srednio widze.. Po drugie to mam taka niepewna sytuacje w pracy teraz i nie wiem jak z nia bedzie..
Zlapalam dolatysiaa93, Bree, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość
-
paznokietek wrote:Cześć Dziewczyny! Ja też studiuje. Jestema na pierwszym roku mgr Jakos muszę dać radę i z czteromiesiecznym dzieckiem (daj Boze!) bedę się przygotowywała do mgr. w pracy też bedzie kwas... ale cóż
tysiaa93, Bree, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualny