Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa się nie chce mieszać w kłótnie. Chce jeszcze raz podziękować za radę. A teraz idę spać :* dobranoc :* życzę wszystkim spokojnej nocy, fasolkom również :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 22:34
tysiaa93, hiacynta99, matylda08, monika_89, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaznokietek wrote:Ja się nie chce mieszać w kłótnie. Chce jeszcze raz podziękować za radę. A teraz idę spać :* dobranoc :* życzę wszystkim spokojnej nocy, fasolkom również :*
Fajnie ze jestes matka Polka życzę zdrówka żyj swoim życiem !!!!! Nie stresuj sie tym co nie które. Pisza!!!!!! W razie problemów z fasolka pisz !!! Doradzi y pomożemy !!!!tysiaa93, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfuksja wrote:Paznokietek, nie jest to głupie
Ja mam 28 lat i pierwszy raz w szpitalu byłam jak pojawiło się plamienie. Siedziałam na tej IP tak sparaliżowana, że trudno to opisać Bardzo dobrze natomiast, że zareagowałaś szybko - teraz już musi być z górki.
Paznokie. Idź spać odpoczywaj bez stresu my sie wytresujemy za ciebie !!!!! Będzie dobrze urodzisz dzieciątko. Zdrowetysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Paznokietek trzeba było się doktorka spytać czy jak by to była jego żona to też kazałby jej czekać 10 dni !!!
Dobrej nocy wszystkimtysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Dawno mnie nie bylo...
Chcialam tylko napisac ze w nd robilam test pomimo skapego okresu i wyszla druga kreska..radosc trwala do dzis test jesr juz negatywny i ciagle plamie.Mysle ze to byla ciaza biochemiczna.Czy ktoras z Was przez to przechodzila?https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
nick nieaktualny