Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa się nie chce mieszać w kłótnie. Chce jeszcze raz podziękować za radę. A teraz idę spać :* dobranoc :* życzę wszystkim spokojnej nocy, fasolkom również :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 22:34
tysiaa93, hiacynta99, matylda08, monika_89, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaznokietek wrote:Ja się nie chce mieszać w kłótnie. Chce jeszcze raz podziękować za radę. A teraz idę spać :* dobranoc :* życzę wszystkim spokojnej nocy, fasolkom również :*
Fajnie ze jestes matka Polka życzę zdrówka żyj swoim życiem !!!!! Nie stresuj sie tym co nie które. Pisza!!!!!! W razie problemów z fasolka pisz !!! Doradzi y pomożemy !!!!
tysiaa93, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI super staraczka sper z forum i będzie spokójfuksja wrote:Paznokietek, nie jest to głupie

Ja mam 28 lat i pierwszy raz w szpitalu byłam jak pojawiło się plamienie. Siedziałam na tej IP tak sparaliżowana, że trudno to opisać
Bardzo dobrze natomiast, że zareagowałaś szybko - teraz już musi być z górki.
Paznokie. Idź spać odpoczywaj bez stresu my sie wytresujemy za ciebie !!!!! Będzie dobrze urodzisz dzieciątko. Zdrowe
tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatylda jest pt.prawie jak lekarz konsultacje za freematylda08 wrote:Paznokietek trzeba było się doktorka spytać czy jak by to była jego żona to też kazałby jej czekać 10 dni !!!
Dobrej nocy wszystkim
polecan !!!!!
tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Dawno mnie nie bylo...
Chcialam tylko napisac ze w nd robilam test pomimo skapego okresu i wyszla druga kreska..radosc trwala do dzis test jesr juz negatywny i ciagle plamie.Mysle ze to byla ciaza biochemiczna.Czy ktoras z Was przez to przechodzila?https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
nick nieaktualny

bardzo dobrze ze pojechalas i sprawdzilas 

ja miałam też tak tylko to nie była biochemiczna a pozostałości bhcg po poprzedniej . Wiem co przeżywasz tulę