X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • fuksja Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paznokietek, super wieści! :*

tysiaa93, Monkey, matylda08, paznokietek, monika_89, hiacynta99, Toxey lubią tę wiadomość

3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami <3

7.03.2015 [*] 6 tydzień

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietku świetne wieści, kamień z serca

Monkey, matylda08, paznokietek, tysiaa93, hiacynta99, Toxey lubią tę wiadomość

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • fuksja Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczko, Twoje wypowiedzi są poniżej jakiegokolwiek poziomu... jak można komukolwiek insynuować, żeby się nie denerwował, bo "fasolka nie urośnie"? Naprawdę?

Może zamiast wylewać jad na forum, skup się na ojcu Twojego dziecka, na którego wielokrotnie narzekałaś, pomyśl o walce z jego i swoim uzależnieniem, przygotuj się na narodziny dziecka? Uwierz, że to Ci dobrze zrobi. Bo widzę, że strasznie jesteś sfrustrowana faktem, że nie należysz do grupy na fb. I znów - naprawdę? Takie masz zmartwienia?

Musisz liczyć się z tym, że jeśli publicznie w internecie piszesz o swoich sprawach prywatnych, każdy ma prawo je skomentować. I nie masz wtedy podstaw do atakowania - bo sama zaczęłaś temat.

I proszę Cię, żebyś w przyszłości z pięć razy zastanowiła się, zanim coś napiszesz, bo ten tekst o fasolce był bardzo nie na miejscu...

Monkey, tysiaa93, matylda08, monika_89, anjaaa, paznokietek, hiacynta99, Szalona CZARNA, Toxey lubią tę wiadomość

7.03.2015 [*] 6 tydzień

• paola87 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paznokietek bardzo się cieszę :) Śpij spokojnie :*

paznokietek, hiacynta99, Toxey lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :*:*:*

matylda08, tysiaa93, Monkey, hiacynta99, Toxey lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż mu ulżyło jak zobaczyłam pecherzyk. Naprawdę lżej na sercu . Teraz trzeba czekać na kolejną wizytę na serduszko.

matylda08, monika_89, tysiaa93, Monkey, Ola_45, hiacynta99, Toxey lubią tę wiadomość

• fuksja Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    Wracam do domu. Lekarz mnie zbadał, widzialam kropka, powiedział ze pecherzyk głęboko osadzony w macicy, plamienie stare może od jakiegoś krwiaka i może trwać nawet 10 dni. Tylko czysta krew ma być dla mnie niepokojąca. Dziękuję Wam za radę - jestem spokojniejsza. Lekarz kazał mi brać te same leki i wracać do domu bo w szpitalu nic więcej nie zrobią.

Paznokietku, to ja jeszcze coś od siebie - nie dziw się reakcjom dziewczyn. Każda przeżyła poronienie i każda jest przerażona tym, że mogłoby się to zdarzyć ponownie, dlatego KAZDA od razu kazała biec na IP.
    Mnie poronienie nauczyło jednego - przestałam ufać mojej lekarce, od razu po zabiegu ją zmieniłam. Czasami to naprawdę dobre wyjście.

Spokojnej nocy!

matylda08, tysiaa93, Monkey, hiacynta99, Toxey lubią tę wiadomość

7.03.2015 [*] 6 tydzień

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do fb to ja nie jestem tam i jakoś sobie adze z tym. Ciesze się ze mam Was na forum. Monia jak się czujesz?

tysiaa93, matylda08, Monkey, Ola_45, hiacynta99, Toxey lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paznokietek ja jak zaczęłam brudzić w mojej donoszonej ciąży to tak prułam na IP że tam już czekał na mnie i mąż i lekarz tak sie darłam :)

paznokietek, tysiaa93, monika_89, Monkey, hiacynta99, Toxey lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fuksja nie dziwie się dziewczynom i bardzo dziękuję i doceniam ta rade. Dzieki Wam będę spala dziś spokojniej z myślą że Kropek jest głęboko osadzony w macicy. Sama nigdy w życiu nie byłam na ip dlatego nie miałam nawet świadomości z jakimi przypadkami się tam jeździ. Wiem ze to głupie bo mam 25 lat ale taka jest prawda.

tysiaa93, fuksja, matylda08, Monkey, hiacynta99, Szalona CZARNA, Toxey lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    Aż mu ulżyło jak zobaczyłam pecherzyk. Naprawdę lżej na sercu . Teraz trzeba czekać na kolejną wizytę na serduszko.
    Swietne wiadomości, grunt to spokój :)
    miłej nocy życzę

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    Fuksja nie dziwie się dziewczynom i bardzo dziękuję i doceniam ta rade. Dzieki Wam będę spala dziś spokojniej z myślą że Kropek jest głęboko osadzony w macicy.
    i o to nam chodziło kochana :*

a ja czuję sie ok, piersi bolą, mdłości nie mam, czasem tylko brzuch lekko zakłuje :)

fuksja, tysiaa93, matylda08, Monkey, hiacynta99, Toxey lubią tę wiadomość

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli dobre wieści na sam koniec dnia ;)

matylda08, monika_89, Monkey, hiacynta99, Toxey lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • fuksja Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    Fuksja nie dziwie się dziewczynom i bardzo dziękuję i doceniam ta rade. Dzieki Wam będę spala dziś spokojniej z myślą że Kropek jest głęboko osadzony w macicy. Sama nigdy w życiu nie byłam na ip dlatego nie miałam nawet świadomości z jakimi przypadkami się tam jeździ. Wiem ze to głupie bo mam 25 lat ale taka jest prawda.
    Paznokietek, nie jest to głupie :)
    Ja mam 28 lat i pierwszy raz w szpitalu byłam jak pojawiło się plamienie. Siedziałam na tej IP tak sparaliżowana, że trudno to opisać :) Bardzo dobrze natomiast, że zareagowałaś szybko - teraz już musi być z górki.

tysiaa93, monika_89, matylda08, Monkey, hiacynta99, Toxey lubią tę wiadomość

7.03.2015 [*] 6 tydzień

• Monkey Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paznokietek a który tydzień Ci wyszedł wg usg?
    I czy lekarz mówił coś więcej?

tysiaa93, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ciesze się ze generalnie dobrze się Czujesz. Ja się czuje tak samo jak Ty nie licząc plamien. Kiedy masz wizytę? Fuksja ja dziś miałam swój pierwszy raz na IP i tez byłam sparaliżowana. Monkey wg usg pecherzyk odpowiada 3 tygodniowi. Lekarz powiedział ze musiałam zajsc pod koniec kwietnia. Jak powiedział ze w necie wyczytałam ze plamienie trwa za długo to powiedział ze w necie to ja mogę torebki ogladac. I mogę plamic nawet 10 dni.

kierzynka, tysiaa93, hiacynta99, matylda08, Lilka, Toxey lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to przede mną była dziewczyna młoda której płód się nie rozwijał i chyba na usunięcie :(dlatego lekarz zalecił mi leżenie w domu żebym nie denerwowała się innymi przypadkami.

tysiaa93, hiacynta99, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość

• fuksja Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    A w ogóle to przede mną była dziewczyna młoda której płód się nie rozwijał i chyba na usunięcie :(dlatego lekarz zalecił mi leżenie w domu żebym nie denerwowała się innymi przypadkami.
    Słusznie, w domu się uspokoisz :*
    Najważniejsze, że miałaś usg i na pewno jesteś spokojniejsza.

7.03.2015 [*] 6 tydzień

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fuksja wracając do tematu co dziewczyny mi pisały to jestem im wdzięczna - dzięki ich radom jestem spokojniejsza. Zabolało mnie tylko to co napisała anjaa

tysiaa93, hiacynta99, Toxey lubią tę wiadomość

• fuksja Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    Fuksja wracając do tematu co dziewczyny mi pisały to jestem im wdzięczna - dzięki ich radom jestem spokojniejsza. Zabolało mnie tylko to co napisała anjaa

Paznokietek, anjaa jest świeżo po stracie... myślę, że dlatego zareagowała w ten sposób.

Biegnę do spania, Tobie i dzieciątku życzę spokojnej nocy! :)

7.03.2015 [*] 6 tydzień

‹‹ 788 789 790 791 792 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ