Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:staraczko smutne, że nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie. O fb tylko wspomnialam a Ty sie na ten temat rozpisujesz. Na moje pytanie już nie.
Szkoda, myślałam, ze potrafisz powiedzieć mi wprost jesli cos Ci nie pasuje. Widać brak Ci odwagi.
Ja szczerze doradzałam, komentowałam Twoje pytania (za co potem dostałam też zjebkę, no ale coż)
Ja poeiwedzialam nie denerwuj mnie tobie tez radze no stress bo fasolek nie urosnie...
Nie chce z toba gadac wiec po co dalej piszesz. -
nick nieaktualnyDziękuję Wam kolejny raz. Może Wam się wydaje ze nie chce tego dziecka ale naprawdę udałam ze mój lekarz wie co robi . Ale po dzisiejszym zmieniam totalnie zdanie. Teraz się zaczynam zastanawiać czy dobrze robiłam chodząc do niego w pierwszej ciąży. .. mam na szczęście neta w telefonie.
monika_89, Monkey, tysiaa93, matylda08, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Ja poeiwedzialam nie denerwuj mnie tobie tez radze no stress bo fasolek nie urosnie...
pokazałaś klasę.
gratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 19:42
Monkey, tysiaa93, hiacynta99, Szalona CZARNA, Toxey lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Staraczko ale czy nie widzisz, że jeżeli czujemy potrzebę to potrafimy wyrazić swoje zdanie, nawet z goła inne od reszty, tutaj, na forum?
Przecież nie głaszczemy Paznokietka po głowie i nie pierdzimy słodko tylko może i ostro ale piszemy jak jest?
Jak czuje potrzebę by kogoś postawić do pionu to to robię. Może dlatego, że sama sobie cenię takie kopniaki.
Jak widać nie mamy potrzeby obgadywania kogoś za plecami za to Ty próbujesz siać zamęt tylko dlatego, ze juz do grupy fb nie należysz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 19:45
monika_89, tysiaa93, matylda08, hiacynta99 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Dziewczyny zastanówcie się po co tu jesteście. Chcecie mieć dzieci, a same zachowujecie się jak dzieci, jakieś zaczepki, dociekania, prowokacje... To już od jakiegoś czasu po oczach bije... Nie wchodzę w takie dyskusje, ale w końcu musiałam to skomentować. I nie dołujcie się nawzajem, bo to już dalece odbiega od tego po co każdy tu przyszedł. Na początku tu tylko same buziaczki, całuski, przytulaski i jak się tu wszyscy kochamy, a teraz jedziecie do siebie tymi swoimi mądrościaami, że przykro. I żeby było jasne nie mówię tu do kogoś tylko do wszystkich.
Paznokietek, dobra decyzja z tym szpitalem. Ale pamiętaj Ty sama wiesz i najlepiej czujesz co masz zrobić i nikt nie ma prawa mówić Ci że jestes nieodpowiedzialna albo że Ci nie zależy. Niektórzy zapomnieli po co tu są i przeceniają swoją rolę na forum. Trzymam kciuki i czekam na wieści, oby wszystko było w porządku Ściskam Cię mocno
Monika gratuluję pozytywnego testu, zawsze bardzo cieszy mnie polepszająca się statystyka zaciążeń po poronieniu Wtedy wiem, że i ja mogę wierzyć że się udaEdiii, monika_89, matylda08, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
Paznokietek bardzo się cieszę, ze nie strzeliłaś na nas focha tylko wzięłaś się do działania.
Wierz mi, że tylko o to nam chodziło
Będę zaglądać za wieściami od Was!Ediii, tysiaa93, matylda08, hiacynta99, Toxey lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnypaznokietek wrote:Dziękuję Wam kolejny raz. Może Wam się wydaje ze nie chce tego dziecka ale naprawdę udałam ze mój lekarz wie co robi . Ale po dzisiejszym zmieniam totalnie zdanie. Teraz się zaczynam zastanawiać czy dobrze robiłam chodząc do niego w pierwszej ciąży. .. mam na szczęście neta w telefonie.
Ja do 12 tyg wierzylam w swojego lekarza az przestalam po 3 wizycie z ktorej kolejny raz wyszlam zdenerwowana, jedziesz do sszpitala dzisiaj? -
nick nieaktualnyPaola87 dziękuję za ciepłe słowa. Dziewczyny tu nie chodzi o brak Nie odpowiedzialności i niechęci do dziecka bo jak dziecko się coś stanie to wyladuje w psychiatryku . Zapisałam się do Was nie po to żeby się obrażać tylko po to żeby pytać o radę w takich sytuacjach osoby które przeszły to samo. Lekarzowi ufalam (do dzis) wczoraj wydawało mi się ze plamienie ustaje. Dlatego dziś zapytałam Was o radę bo nie wiem już co robić. Dziękuję Wam za to ze jesteście i się nie obrazam. Torba do szpitala spakowane. Czekam na siostrę która mnie wiezie. Będę Was informowała jeśli chcecie :*
monika_89, Staraczka23, tysiaa93, Monkey, matylda08, hiacynta99, kierzynka, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
monika gratuluję pozytywnego testu! ale się cieszę wchodzę na to forum ostatnio bardzo rzadko, więc miło zobaczyć, że do kogoś szczęście przyszło jeszcze raz gratuluję
tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWięc wypowiem sie i Ja .
Staraczka każdy ma prawo do własnego życia i poglądów i kij Ci do tego co gdzie i z kim robie !!! Wydaje mi sie że sama masz poważny problem ze soba a najlepiej Ci wychodzi obrażanie innych ot tak niby rzucone może któraś zareaguje i będzie ciekawie.
Ola masz rację każda tu jest po stracie i nie pozwolimy aby Nas obrażano . Nasza sprawa co piszemy na fb i uwieżcie są to bardzo ciekawe tematy nie koniecznie to o czym piszesz ( bzykanie????!!!! itp) Na fb udzielaja się bardzo inteligentne kobiety .
Paznokietek trzymam kciuki cieszę się że posłuchałaś dziewczyn .
Paola 87 zawsze możesz zmienić wątek jeżeli nie sprostałyśmy Twoim oczekiwaniom .
Pozdrawiam Wszystkie
monika_89, tysiaa93, Monkey, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Więc wypowiem sie i Ja .
Staraczka każdy ma prawo do własnego życia i poglądów i kij Ci do tego co gdzie i z kim robie !!! Wydaje mi sie że sama masz poważny problem ze soba a najlepiej Ci wychodzi obrażanie innych ot tak niby rzucone może któraś zareaguje i będzie ciekawie.
Ola masz rację każda tu jest po stracie i nie pozwolimy aby Nas obrażano . Nasza sprawa co piszemy na fb i uwieżcie są to bardzo ciekawe tematy nie koniecznie to o czym piszesz ( bzykanie????!!!! itp) Na fb udzielaja się bardzo inteligentne kobiety .
Paznokietek trzymam kciuki cieszę się że posłuchałaś dziewczyn .
Wypowiedziala sie mądra kobieta
Paola 87 zawsze możesz zmienić wątek jeżeli nie sprostałyśmy Twoim oczekiwaniom .
Pozdrawiam Wszystkiematylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoim zdaniem jestes zazdrosna i tyle i wymyślasz jakiegos szpiega u ze my dupke obrabiamy każdemu co jeszcze wymyślisz czy my tu obrazamy kogokolwiek
Wspieramy czasem trzeba kogo obudzić i pokażą inna droge .. Doradzić mnie tez laski tu stawialy do pionu i sie nie obraziłam jeszcze bardziej je lubię za to ze samatylda08, tysiaa93, Monkey, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez sie troszkę oburzylam ale widziałam ze im zalezy na moim dobru jestem wdzięczna tak samo jak paznok.... Tez dla jej dobra musiałyśmy zadziałać nie ze złości
Zastanow sie nad sobą pozdrawiam laseczki wszystkiematylda08, tysiaa93, Monkey, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paznokietek wrote:teraz to przegielam! Jak możesz mówić że nie zależy mi na ciąży? W sobotę jak tylko zaczęłam plamic to zamiast na egzaminy wybrałam się do ginekologa! Byłam u lekarza, dał mi leki i pytam Was o radę.
Napisałam jak uważam. Pytałaś o radę wszystkie sugerowalysmy Ci IP a Ty nic. Ok Twoja sprawa.oby tylko nie było za późno. Trzymam kciuki za Maleństwohiacynta99, matylda08, tysiaa93, Monkey, Toxey lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015