X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika_89 wrote:
    cześć laski. Jakoś i tym razem mi zeszło z obecnością na forum, ale wciągała mnie praca i budowa, dalej męczymy się z firmą od okien.
    melduje się z dobrą nowiną i 2 kreskami :) Mam nadzieję, że aniołek z nami zostanie tym razem :D
    strasznie mało mam do nadrabiania! :(

Paznokietku jak się czujesz? Dlaczego Cię jeszcze nie ma na fioletowej? :P jeśli ciągle pamisz może jedź na ip?

mysz macie jakieś widoki na własny dom? możesz podrzucić przepis na tuńczyka ze szparagami? chętnie zrobię jutro na obiad. Udanego wyjazdu nad morze

czarna, ola jak samopoczucia?

tysia jaki fajny nowy avatar <3 how sweet ;) 3 fasole na raz? tożto byś oszalała

Edi jak Cię bierze na rzygi to dobrze, fasol daje o sobie znać :D Na mdłości dobra herbata ze swieżym ibirem. Na kiedy masz TP? Jak wizyta u gin?

pap ale Ci fajnie z tymi znajomymi! :) ja mam nad morze jakieś 700/800 km

Straczko brzuszek bardzo fajny :)
    oo....doczytałam dalej. Do kogo pijesz? Kto jest dwulicowy? Osobiście poczułam sie urażona takim komentarzem :| co jak co ale wypowiadanie sie o osobach których tu nie ma w taki sposób tez jest dwulicowe :|
    Gratuluję 2 kreseczek :*
    Przyznam Wam, ze jeszcze dobrze nie ogarniam co się u której z Was dzieje :)

tysiaa93, wiola0912 lubią tę wiadomość

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietku to już 4 dzien, jedz na ip

Toxey lubi tę wiadomość

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Nie mam pojęcia ile takie plamienie powinno trwać...
    Kurcze, nieciekawe masz te początki ciąży, tyle obaw i stresu. Dzwoń jutro do gin i może coś się wyjaśni. Oby dalsze tygodnie ciąży były już spokojniejsze :)
    Bardzo nieciekawe. A tak sie cieszylam gdy nie dostałam @ i nie plamiłam.... masakra. Czy ja nie mogę mieć tak nudnej ciaży jak inne kobiety?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 18:06

Toxey lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika_89 wrote:
    paznokietku to już 4 dzien, jedz na ip
    Chyba jestem głupia ale nie znam skrótu IP ;/

• Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)
    U mnie dziś spokojniej. Muliło muliło ale tylko jedna rozmowa z Big Brotherem :)
    Byłam na badaniach... komplet badan które dostałam 560 zł z czego mocz, morfologie glukozę miałam z NFZ. Wyniki do końca tygodnia. A w piątek albo w poniedziałek do mojego ginekologa tu na miejscu idę w mieście moim na badanie i skierowanie na prenatalne tak jak obiecał :)
    Ostatnie dni czułam się falnieeee. Śpiaca na maxa. Zmęczona na maxa. Dziś popadało i lepiej :)

A u Was lachony jak :) ??

PS. Staraczka super brzucio już :)

Monia jakie okna wstawiacie? Kolor czy kolor/biel. Buziole :*

Monkey, matylda08 lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izba przyjęć

czarna antracyt :) strasznie drogie te badania, zaczynam oszczędzać. skoro rozmaiasz z bb to podobno dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 18:08

Szalona CZARNA, Monkey, matylda08 lubią tę wiadomość

21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekam do jutra. Jak jutro rano będzie plamienie to jadę i się nie zastanawiam...

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    Poczekam do jutra. Jak jutro rano będzie plamienie to jadę i się nie zastanawiam...
    ja bym jechała już, ale decyzja nalezy do Ciebie. Może jestem przewrażliwiona ale plamienia w ciąży nie sa dobre, dostałas tabletki dalej plamisz. coś jest nie tak

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 18:15

Ola_45, anjaaa, Monkey, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość

21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:

Przede wszystkim zmien lekarza bo ten lekarz widzę tak samo cie olal jak mój nie chce mu sie tylko wymysla jakies pierdoly implantacje cuda na kiju miałaś bafany progesteron np? Nie jest za niski? Na mój maly mozdzek implantacja jest i po niej testy sa juz pozytywne i jest ciąża a nie odwrotnie

Mój przyrodnia siostra tez plamila w ciazy i brala końskie dawki progesteronu i leżała w szpitalu 2 tyg i dziecko donosiła a ty nie wiem na co czekasz ? Az lekarz ruszy ten pusty leb i skieruje cie na Szpital ? Sory ze tak ostro ale chyba zalezy Ci na dziecku wal onue a nie siedź i czekaj na cud !!!!

monika_89, anjaaa, Monkey, matylda08, Szalona CZARNA, Toxey lubią tę wiadomość

• Monkey Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paznokietek sorry ale ja nie wiem na co Ty czekasz?
    Plamisz 4 dzień i Ty dalej liczysz na to, że to plamienie implantacyjne?
    Po ładnym wyniku bety, pięknych krechach.....nie wydaje Ci się, że na implantację to trochę za późno?

Nie wiem co Wy się tak bronicie przed tym szpitalem?
    Przecież krzywdy tam nie robią....
    Moim zdaniem, zwłaszcza w naszej sytuacji nie ma na co czekać i trza zrobić wszystko by potem sobie nie pluć w twarz.

Staraczka śmieszna jesteś dla mnie dziewczyno....

Monika cudny suwak :)

monika_89, anjaaa, hiacynta99, tysiaa93, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • anjaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:

Sorry nie mogę tego czytać
    .szlak mnie trafia. Plamisz 4 dni to nie jest normalne! Już 3 razy powinnaś być na izbie. Oczywiście życzę Ci jak najlepiej ale jak się coś złego wydarzy nie będzie odwrotu..mam wrażenie że Ci nie zależy na tej ciąży..

hiacynta99, Monkey, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość

Kropeczka * 4 listopada 2014 <3
    Ktosiek * 8 maja 2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anjaaa wrote:
    Sorry nie mogę tego czytać
    .szlak mnie trafia. Plamisz 4 dni to nie jest normalne! Już 3 razy powinnaś być na izbie. Oczywiście życzę Ci jak najlepiej ale jak się coś złego wydarzy nie będzie odwrotu..mam wrażenie że Ci nie zależy na tej ciąży..
    teraz to przegielas! Jak możesz mówić że nie zależy mi na ciąży? W sobotę jak tylko zaczęłam plamic to zamiast na egzaminy wybrałam się do ginekologa! Byłam u lekarza, dał mi leki i pytam Was o radę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 22:23

Staraczka23 lubi tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro pytasz o radę, to dziewczyny napisały, żebyś jechała na IP.

monika_89, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ostry dyżur ginekologiczny jak masz

monika_89, matylda08 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do mojego lekarza to go zmieniam. Moim zdaniem powinien mnie wysłać do szpitala a nie tak olać. Ewidentnie liczy się kasa...

• Ediii Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zluzujcie troche po prostu.
    Paznokietku, jedź do innego lekarza, nie ma na co czekać. Nie zaszkodzisz a być moze pomożesz. Nie zarzucisz sobie później ze mogłaś coś zrobić a nie zrobiłaś.
    Trzeba uważać, na maxa!

I spokój ma być i cisza bo jak nie, to jak zdejme pasa i napier w dupe!
    Bo najważniejsze jest to że Monika ma fasola! :-)

Ola_45, monika_89, matylda08 lubią tę wiadomość

n59y3e5ewov6z8v4.png

mhsvpx9inset8y66.png
    I dwa Aniołki 1.11.2014 i 2.4.2015
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paznokietek kiedy idziesz znowu na wizytę?
    Dziewczyny dobrze mowia najpierw plamienie potem test pozytywny u mnie tak bylo Bo dwa dni przed plamieniem robilam i doslownie myslalam ze fiksuje widzac pod swiatlo druga kreske.
    Jak masz krwiaka ktorego byc moze lekarz nie zauwazyl to powinnas lezec, jestes na fioletowej? Na moim wątku kilka dziewczyn leżało plackiem do bodajże 12tygodnia. Ja nie bede naskakiwac bo mnie jak bolal brzuch to zamiast leciec na ip to przelezalam :)

• tysiaa93 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz możliwośc jechać teraz do szpitala? Tam powinni ci dać jakieś mocniejsze leki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 19:02

matylda08 lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz paznokietek, piszesz, ze zależy Ci na ciąży, że dla fasolki możesz nawet magisterkę olać....a z drugiej strony uczepiłaś się fachowca który twierdzi, że to plamienie implantacyjne na które jest już raczej za późno, stresujesz się, martwisz i czekasz nie wiadomo na co....
    Wybacz ale z boku wygląda to trochę co najmniej nieodpowiedzialnie.

Nie lepiej położyć się na oddziale i sprawdzić z jeszcze jednego źródła czy faktycznie Twój gin ma rację?
    Przecież tam zostaniesz dokładnie przebadana...

Nie wiem, ja nie rozumiem takiego podejścia.
    Ja bym wolała się upewnić i mieć poczucie, że zrobiłam wszystko co było w mojej mocy...

Tyle ode mnie w tym temacie.
    Trzymam za Was mocno kciuki!

monika_89, matylda08, Szalona CZARNA, Toxey lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka ale ból brzucha to nie plamienie, która trwa czwarty dzień, nie ma co porównywać.

matylda08, Toxey lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
‹‹ 784 785 786 787 788 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ