Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEdiii wrote:Hehe, u mnie przez mój tłuszczyk też dlugo nie będzie widać
Szalona, ja też już od trzech dni mam taaaakie mdłości. Tak mnie drażnią wszystkie zapachy, nie mialam tak w poprzednich ciążach. A to drugi dzień w niwym domu, który nie jest jeszcze wykończony inp sofa i fotele ze skóry, oooo fu. Nie znoszę tego zapachu. Siedze w jednym pokoju, w którym jakos idzie wytrzymac.
Przestal mnie tez pobolewac brzuch.
W czwartek mam usg i nie moge sie doczekac, chcialabym uslyszec ze tez jest ok.
Milego dzionka!
A który masz tydzień?tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:08
dorbie lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Nie masz czego się stresować
Ale przyznam ci rację że po poronieniu przed każdym USG jest strach.. Ja mam w piątek, będzie już 11 tydzień i boję się bo ostatnie USG było w prawie 6 tygodniu, dość dawno
Musi być dobrze, prawda?
tysiaa93, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Edii, ja tez w czwartek idę na I wizytę i tez stres. Po poronieniu tak jest.
A który masz tydzień?
Hej hej, to u mnie też 7 tydz (6t4d). Na początku miałam takie czarnr wizje że napewno nie dotrwam do tego usg, że coś się stanie. Generalnie myślę, że każda z nas po tym co przeszłyśmy ma czarne myśli, ale stara się je szybko odgonić, bo przecież trzeba myśleć pozytywnie. O której wizyta? Ja 16.00
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdiii wrote:Hej hej, to u mnie też 7 tydz (6t4d). Na początku miałam takie czarnr wizje że napewno nie dotrwam do tego usg, że coś się stanie. Generalnie myślę, że każda z nas po tym co przeszłyśmy ma czarne myśli, ale stara się je szybko odgonić, bo przecież trzeba myśleć pozytywnie. O której wizyta? Ja 16.00
U mnie tak samo godzinowo- 15-17.00tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mysz86 wrote:Za bardzo tu ciążowo dla mnie. A ja ostatnio staram się o żadnych ciążach nie myśleć. Okres pierwszy po zabiegu czai się już od trzech dni. ..
Powodzenia dziewczyny.
Wróć jak będziesz gotowa :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-