Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola
Dokładnie. Tak jak zawsze lubilam ten zapach po kąpieli tak teraz a idź, dziś nawet zapach prania mi nie pasuje.
Nie umiem sobie z tym poradzić. Bo od tych zapachów jest mi niedobrze, a nie wymiotuję. Myślalam że guma do zucia mi pomaga, ale dzis nie pomaga. No i brak apetytu.
Najlepszy zapach to brak zapachu.
Boże a ty już 10 tydz i to nie przechodzi? Katastrofa lekkaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 14:51
tysiaa93, Karo86, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:08
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kolejne 18 km w nogach
Uwielbiam ten stan.
Morze pozdrowię, już się na ten wyjazd cieszę, ale planuję też już urlop lipcowy, może uda się na 3 tygodnie. Ciągnie mnie też na jakiś weekend w góry na rowery... w ogóle jakaś cygańska, tułacza natura się we mnie odzywa na wiosnę i latem. Za to jesienią gna mnie do domu, do haftowania krzyżykowy i wygrywania się pod kocykiem z książką.Ola_45, tysiaa93, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Dla mnie wakacje bez odwiedzenia morza to nie wakacje. Jestem w tej fajnej sytuacji, że mamy dużo znajomych w Gdańsku więc mamy co robić i gdzie przenocować. W tamte wakacje po kilku dniach w Gdańsku pojechaliśmy wzdłuż wybrzeża zachodniego odwiedziliśmy Kołobrzeg, Rogowo aż do Świnoujścia! Było superancko
Ola_45, tysiaa93, kierzynka, monika_89 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyZazdroszczę Wam tych wakacji nad morzem . Sama nie mam tyle szczęścia jeśli o to chodzi
Ola_45, Kierzynka i Staraczka ja nie mam niecheci do mięsa , nie przeszkadzaja mi zapachy. Ale cholernie bolą mnie cycki i mam chcice na rózne soki (ostatnio sok pomarańczowy, dzis sok malinowy )Ola_45, tysiaa93, matylda08, kierzynka lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:08
tysiaa93 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
nick nieaktualnyU mnie tez byl popyt na kiwi
te soki jakie pijecie pomarańczowe? Ja pije z lidla nektar 50% pomaranczy w biedronce tez jest ale juz mi tak nie smakuje, mialam tez na pomarancze popyt i duzo ich jadlam teraz nie ale za to fante jak widze to juz jest moja podobny do fanty jest napoj gazowany z netto max cos tamOla_45 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Paznokietek na poczatku tez nie mialam takiego odrzucenia, ale z czasem troche mi sie poprzestawialo soki, mmmm Uwielbiam, caly czas pije i robie sama z cytrusow. Zadne inne tylku cytrusy Na kiwi tez sie uwzielam
Co do zachcianek i zniechecenia to kazda ciaza jest inna tak na prawde i ja uciekam przed miesem a u ciebie moze byc wrecz odwrotnie
W poprzedniej ciąży wciągałam ryby. Może ta będzie szczęsliwsza...
Jeszcze 2 dni i idę do gina, wtedy się okaże... Jeszcze nie byłam, mam końcówkę 7 tygodnia, stres niesamowity...Ola_45, tysiaa93, monika_89 lubią tę wiadomość