Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobra spadam mam czteropak od zająca ide pic za nasze nowe fasolki i te przyszłe
Paznokietek trzymaj się i nie poddawaj plemienia to nie wyrok dadzą ci luteine duphaston i cos jesCze polrzysz w szpitalu odpoczniesz zaopiekują sie tam wami nie boj się !!!!! Do fasolki wszystko zmień lekarza!!!!! Tamten to konowal i balwan mnie tez moja olala so dzis nie sie ze ja poronilammatylda08, monika_89, tysiaa93, Monkey, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanjaaa wrote:Napisałam jak uważam. Pytałaś o radę wszystkie sugerowalysmy Ci IP a Ty nic. Ok Twoja sprawa.oby tylko nie było za późno. Trzymam kciuki za Maleństwo
Na pewno będzie dobrze kochana pije za wasze zdrówkamatylda08, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Nie szpieguje tylko wasz szpieg mi napisal
Idzcie dalej obgadywac, nie zapomnijcie teraz opoerdolic dupe paznokietek bo przeciez ' nie zalezy jej '
skonczylam temat pozdrawiam
Zamiast się zająć swoim życiem interesuje Cię co piszemy na forum.Chyba mminęłas się z powołaniem może powinnaś byc tajnym agentem?współpracownika jak widać już maszWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 20:37
matylda08, tysiaa93, Monkey, hiacynta99, Toxey lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
Staraczka23 wrote:Ja poeiwedzialam nie denerwuj mnie tobie tez radze no stress bo fasolek nie urosnie...
Nie chce z toba gadac wiec po co dalej piszesz.
Jak mówi mądre przysłowie nie czyn drugiemu co tobie nie miłe.. Powinnaś się martwić o to czy twoje dziecko zdrowo rośnie czy nie ma zaburzeń jakiś przez to ze ciągle zadymione jest od fajek..biedna mała od poczęcia ma ciężko.. Komora dymna nie wiem za co..tysiaa93, monika_89, Monkey, matylda08, hiacynta99, Toxey lubią tę wiadomość
Ktosiek * 8 maja 2015 -
ja byłam ciekawa kto jest tym szpiegiem i czemu staraczka wydała, że jest ktos taki kto gada na dwa fronty. no cóż ja już do fejsowej grupy nie należę,więc już mi nie zależy na odpowiedziach...
zajmę się swoimi sprawami i też będzie dobrze powodzenia wszystkim i zmykam na dłuższy czas...tysiaa93, hiacynta99, Toxey lubią tę wiadomość
-
Ok nie przepadamy za sobą ale jeśli chodzi o ciążę to Każda trzyma kciuki za zdrowy przebieg i szczęśliwe narodziny dziecka.to jak zachowałas się Staraczka nie skomentuje..
monika_89, tysiaa93, matylda08, hiacynta99, Toxey lubią tę wiadomość
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualnyanjaaa wrote:Jak mówi mądre przysłowie nie czyn drugiemu co tobie nie miłe.. Powinnaś się martwić o to czy twoje dziecko zdrowo rośnie czy nie ma zaburzeń jakiś przez to ze ciągle zadymione jest od fajek..biedna mała od poczęcia ma ciężko.. Komora dymna nie wiem za co..
córka rosnie tak szybko ze wyprzedza termin z OMhiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Dziewczyny prosze nie robic tu rozpierduchy, prosze
Jestescie dojrzalymi kobietami (mam taka nadzieje). Tez jestem zbulwersowana tym ze coraz mniej dziewczyn chce sie tu udzielac i uciekaja na glupia grupe na fejsie bo chca poopowiadac sobie prywatne rzeczy (nie wiem co tu opowiadac, o ktorej godzinie sie bzykacie? W co sie ubieracie? O ktorej idziecie do kibla?)
Dla mnie to jest smieszne ale juz mam to gdzies. Ze wzgledu na porzadne dziewczyny ktore tu jeszcze zagladaja i chca sie udzielac nie psujmy tu atmosfery
Dziekuje za uwage i prosze NIE komentowac tego wpisu.
PAZNOKIETEK DAJ ZNAC
Zbulwersowana to jestem ja że takie rzeczy wypisujesz ! Uwierz są ciekawsze tematytysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Asioczek do 14 maja wchodziłaś na grupę codziennie a nie napisałaś chociażby głupiego cześć.
Na grupie są tylko aktywne dziewczyny, które codziennie coś od siebie skrobną.
To na prawdę nic nie kosztuje skoro i tak się tam wchodzi.
Podczytywać to można tutaj
tysiaa93, matylda08, monika_89, Toxey lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Staraczka23 wrote:Wyprowadze cie z blednego myslenia
córka rosnie tak szybko ze wyprzedza termin z OM
Fajnie by było gdyby jeszcze wyprzedziła mamusie w rozumie miłego wieczorutysiaa93, matylda08, Monkey, monika_89, Toxey lubią tę wiadomość
Ktosiek * 8 maja 2015 -
monkey nie wchodziłam już na waszą grupę od dawna. jestem na fejsie, ale używam go do celów hm kontaktowania się z grupą z którą studiuję (z racji egzaminów). co jakiś czas starałam się zagadać, ale ze zwykłym cześć nie wpadnę a pisać co ciekawego nie miałam. obecnie same egzaminy, więc może i dobrze się stało, że mnie usunięto. jak ktoś będzie chciał ze mną pogadać to zawsze może napisać u mnie pod wykresem czy zostawić wiadomość ja się nie gniewam
matylda08, Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
nick nieaktualnyWracam do domu. Lekarz mnie zbadał, widzialam kropka, powiedział ze pecherzyk głęboko osadzony w macicy, plamienie stare może od jakiegoś krwiaka i może trwać nawet 10 dni. Tylko czysta krew ma być dla mnie niepokojąca. Dziękuję Wam za radę - jestem spokojniejsza. Lekarz kazał mi brać te same leki i wracać do domu bo w szpitalu nic więcej nie zrobią.
tysiaa93, Monkey, matylda08, monika_89, anjaaa, kierzynka, Ola_45, hiacynta99, Szalona CZARNA, Ediii, wiola0912, Toxey lubią tę wiadomość
-
Staraczko no i sama się teraz wysypałaś
Cos w ten deseń było zaraz pod obrazkiem szmaty i jedwabiu
Jednak nie jesteś taka sprytna jak Ci się wydaje.
Szczerze Cie pozdrawiam!
Paznokietku no i super!
Widzisz, lepiej się upewnić i spać spokojnietysiaa93, matylda08, monika_89, hiacynta99, Toxey lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny