Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 wrote:Bierz kwas foliowy a mąż magnez i cynk, my na tym zaszlismy a starania wcześniej trwaly 3 latacykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paznokietek wrote:U mnie w sumie nie wiem. Niby dobrze, ale wszystko okaże się dopiero na wizycie kiedy zobaczę serduszko.
Kiedy masz następną wizytę, żeby sprawdzić serduszko?hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Ja długo dojrzewałam do tego, żeby wyjść do ludzi, rozerwać się, wybrać się na imprezę, ale teraz już jest dobrze Wiadomo, że każda z nas odczuwa pustkę, bo straciłyśmy nasze dziecko ale trzeba iść do przodu. Po poronieniu ktoś mi powiedział, że za jakiś czas będzie lepiej. Wtedy go wyśmiałam ale teraz wiem, że to prawda. Z czasem naprawdę jest lepiej Najważniejsze Ilonia, żebyś była gotowa, żeby ponownie zacząć starać się o dziecko
tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:jutro pojade po te wyniki a w piatek ide do lekarza z tym oby nic nie bylo....strasznie uwazamy z mezem teraz bierzemy kwas foliowy nie pijemy zdrowo sie odzywiamy dziwnie sie czuje tak jak by nie do konca doszlo do mnie ze nie jestem w ciazy ja to wiem jestem swiadoma ale cos jest jakas blokada pozatym nie chce wychodzic do ludzi zeby nie pytali wiekszosc znajomych juz wie ale czesto sie zdaza jeszcze ze ktos gloska mnie po brzuchu i mowi o cos nie przytylas albo hej mamusia i wtedy juz wiem ze musze sie tlumaczyc a nie mam na to ochoty ale czasem mam chec napicia sie jakiegos drina wyjscia gdzies i stawieniu temu czola ale narazie nie mam dowagi
ilonia1984, hiacynta99, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Ilona na endomedrium dobre jest wlasnie czerwone wino, dziewczyny pisaly tutaj ale niewiem teraz wytrwane cxy pol wytrawne
tysiaa93, wiola0912 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:No w końcu! Odzywaj się częściej kobieto bo się martwiłyśmy
Kiedy masz następną wizytę, żeby sprawdzić serduszko?ilonia1984, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
paznokietek wrote:Tez tak miałam. Mnie z jednej strony dobijali ludzie, którzy mnie nadmiernie żałowali, a z drugiej strony wkurzali mnie Ci, którzy udawali, że nic się nie stało.... Byłam zła na siebie i całą rzeczywistość wokół....Generalnie ludzie nie wiedzą jak sie zachowywać w takich sytuacjach i co mówić osobie po stracie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 15:24
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
paznokietek wrote:Następną wizytę mam 2 czerwca, czyli we wtorek. Mam stracha czy wszystko jest ok, ale innej opcji nie przyjmuje do wiadomości. Dziewczyny jak się robi ten pasek odliczaąjący dni ciaży?
Wejdź sobie na https://www.suwaczki.com/
a potem kliknij na ovu w "ustawienia" i wklej link do suwaczka w podpisie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlamienia jako takie się skończyły chyba. Piszę "chyba" po dziś na wkładce miałam sporo brązowego śluzu , ale po "zbadaniu" palcami stwierdzam, że to rozpuszczona tabletka. Po rozmazaniu jej na wkładce kolor byl ciemno beżowy
hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:no wlasnie nie wiedza i zamiast oni jakos wybrnac z sytuacji to zauwazylam ze ja musze i zmeczona tym jestem mieszkam w malym miesie znam mnostwo ludzi pochwalilam sie za wczesnie juz nigdy nie zrobie tego bledu....ale w tylku mam obcych gadajacych za plecami ludzi tylko poprostu nie chce do tego wracac i o tym opowiadac tym ktorych i tak to gowno interesuje musisz w gogle wpisac suwaczki ciazy i skopiowac link