X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak marcóweczki po przejsciach :)

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    no jasne ze damy i co wiecej zalozymy watek marcoweczki?tak marcoweczki beda jak maj czerwiec zajdziemy w ciaze jakos tak nie ? :):)
    Teraz pora na lutówki ;)

hiacynta99 lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    tak marcóweczki po przejsciach :)
    Ja mogę być lutówką, marcóweczką, kwietniówką, majówką, obojętne, byle w końcu być! :D

hiacynta99, matylda08, Justine M lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale lutowki to te co zaszy w marcu jeszcze i teraz testy robia...chyba nie ma lutowek jeszcze....ktoras robi teraz test....to bede trzymac mocno kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 14:04

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    no ale lutowki to te co zaszy w marcu jeszcze i teraz testy robi...chyba nie ma lutowek jeszcze....ktoras robi teraz test....to bede trzymac mocno kciuki :)
    Ja mam termin @ na 6 czerwca i jakbym zaszła to rodziłabym w lutym :P
    Na razie chyba żadna nie testuje :)

ilonia1984, hiacynta99 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaaaa masz racjie mi to sie pitoli zawsze no to ja Ci zycze obys nie doczekala tej @ i zebys nam przyniosla tu dobre wiesci niebawem,to juz nie dlugo....zaczaruje Cie masz byc w ciazy i dac nam mega nazieje i kopa tym swoim groszkiem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 14:07

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi też się zawsze te miesiące i daty mylą, nie jesteś sama :D
    Ale u mnie w tym cyklu raczej nic nie będzie bo w ogóle nie odczuwałam owulacji, temperatura też nie była za ciekawa więc w końcu przestałam ją mierzyć, jedyne co to miałam ładny płodny śluz :) Teraz te dni do czerwca strasznie wolno mi lecą :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jak byl plodny sluz to bedzie maluch <3 ja tez owolki nie czulam nigdy nie mierzylam temeratury ale po sluzie wiedzialam co jest co....teraz po lyzeczkowaniu ta owolacjia byla bardzo wyczuwalna i bolaly jajniki sluzy bylo pelno i faktycznie lekarz potwierdzil temperatury nie umiem mierzyc ale dzis zamowilam termometr na alegro i testy ale paranojka sama siebie nie poznaje ostatnio bardzo sie zmienilam i bardzo zmienilo mi sie w glowie ajjj

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez ostatnie trzy cykle też miałam ładny, płodny śluz a malucha jak nie było tak nie ma :D No i przez te ostatnie trzy cykle czułam jajniki i wiedziałam, że coś się dzieje a w tym cisza, nie ma szans :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a robisz testy owolacyjne?

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    a robisz testy owolacyjne?
    Nie robię bo bym się za bardzo nakręcała :) Już to mierzenie temperatury mi nie służyło.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam wczoraj wyszedł neg jak zwykle a owulka chyba byla bo nawet niteczka krwi byla testy o dupe rozbic!!!!

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Ja robiłam wczoraj wyszedł neg jak zwykle a owulka chyba byla bo nawet niteczka krwi byla testy o dupe rozbic!!!!
    Dokładnie... Te testy chuja warte ;p

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz na dniach wyjda lutowe przyszle mamusie :)

Ilona ja tez na hardcora po operacji, mialam czekac 3-6 msc a zaszlam w drugim cyklu :)

Dziewczyny teraz sie wstrzelicie na rok 2016 bedzie dobrze, ja bede kwiczec na porodowce a wy bedziecie na fioletowej lub wysypiecie testy z 2 kreskami :)

ilonia1984, kierzynka lubią tę wiadomość

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze ja jak zaszlam w ciaze to je stosowalam i akurat zaszlam w ciaze jak pokazaly owolke ale kazdy ma inny organizm wiecie co ja to juz chyba jestem tak zdesperowana ze uzyla bym wszystkiego oby pomoglo...bede sie bzykac codziennie i zamecze chlopa mego ale w ciaze zajde hehe nie no zartuje jakos sie pocieszam ze osttnio zaszlam w 1 cyklu i wierze ze i teraz tak bedzie

Renia7910 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    No właśnie Paznokietek się nie odzywa;/
    Nie odzywałam się, bo nie wchodziłam na OF. Muszę się uczyć do egzaminów, a jak wejdę na OF to pół dnia mogę tu spędzic :)

kierzynka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    kurcze ja jak zaszlam w ciaze to je stosowalam i akurat zaszlam w ciaze jak pokazaly owolke ale kazdy ma inny organizm wiecie co ja to juz chyba jestem tak zdesperowana ze uzyla bym wszystkiego oby pomoglo...bede sie bzykac codziennie i zamecze chlopa mego ale w ciaze zajde hehe nie no zartuje jakos sie pocieszam ze osttnio zaszlam w 1 cyklu i wierze ze i teraz tak bedzie
    Bierz kwas foliowy a mąż magnez i cynk, my na tym zaszlismy a starania wcześniej trwaly 3 lata

ilonia1984 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Paznokietek jak tam u ciebie sytuacja? Daj znać bo się martwimy.
    U mnie w sumie nie wiem. Niby dobrze, ale wszystko okaże się dopiero na wizycie kiedy zobaczę serduszko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika_89 wrote:
    zdycham. Ta grypa i katar mnie wykończy.

wiola ppnoć dla staraczek dobre jest tsh w granicach 1,5 ale mieścisz się w widełkach
    Mi moja endokrynolog powiedziała, że ważne, aby było poniżej 2,5

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Teraz na dniach wyjda lutowe przyszle mamusie :)

Ilona ja tez na hardcora po operacji, mialam czekac 3-6 msc a zaszlam w drugim cyklu :)

Dziewczyny teraz sie wstrzelicie na rok 2016 bedzie dobrze, ja bede kwiczec na porodowce a wy bedziecie na fioletowej lub wysypiecie testy z 2 kreskami :)
    oby oby nie ma na co czekac jestem takiego zdania ryzyk fizyk najwazniejsze zeby lekarz potwierdzil ze wszystko gra bo nie chetni sa zeby pozwalac tak szybko w ciaze zachodzic mi w szpitalu lekarz co mnie lyzeczkowal 25 letni gdzies mlodzik powiedzial ze juz w noweczesnej medycynie odchodzi sie od takiego czekania 3 miesiace pol roku i jesli endometrium wroci do normy i na usg jest czysto zero boli krwawiem zakazen nie trzeba czekac po 1 okresie sie starac odrazu a moj lekarz 50 letni ktory mnie prowadzi powiedzial ze czekac 2 cykle po 1 okresie....a ja w dupie mam bylam na usg i wszystko jest zagojone na co mam czekac bezsesu

tysiaa93, Renia7910 lubią tę wiadomość

‹‹ 801 802 803 804 805 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ