X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak marcóweczki po przejsciach :)

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    no jasne ze damy i co wiecej zalozymy watek marcoweczki?tak marcoweczki beda jak maj czerwiec zajdziemy w ciaze jakos tak nie ? :):)
    Teraz pora na lutówki ;)

hiacynta99 lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    tak marcóweczki po przejsciach :)
    Ja mogę być lutówką, marcóweczką, kwietniówką, majówką, obojętne, byle w końcu być! :D

hiacynta99, matylda08, Justine M lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale lutowki to te co zaszy w marcu jeszcze i teraz testy robia...chyba nie ma lutowek jeszcze....ktoras robi teraz test....to bede trzymac mocno kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 14:04

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    no ale lutowki to te co zaszy w marcu jeszcze i teraz testy robi...chyba nie ma lutowek jeszcze....ktoras robi teraz test....to bede trzymac mocno kciuki :)
    Ja mam termin @ na 6 czerwca i jakbym zaszła to rodziłabym w lutym :P
    Na razie chyba żadna nie testuje :)

ilonia1984, hiacynta99 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaaaa masz racjie mi to sie pitoli zawsze no to ja Ci zycze obys nie doczekala tej @ i zebys nam przyniosla tu dobre wiesci niebawem,to juz nie dlugo....zaczaruje Cie masz byc w ciazy i dac nam mega nazieje i kopa tym swoim groszkiem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 14:07

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi też się zawsze te miesiące i daty mylą, nie jesteś sama :D
    Ale u mnie w tym cyklu raczej nic nie będzie bo w ogóle nie odczuwałam owulacji, temperatura też nie była za ciekawa więc w końcu przestałam ją mierzyć, jedyne co to miałam ładny płodny śluz :) Teraz te dni do czerwca strasznie wolno mi lecą :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jak byl plodny sluz to bedzie maluch <3 ja tez owolki nie czulam nigdy nie mierzylam temeratury ale po sluzie wiedzialam co jest co....teraz po lyzeczkowaniu ta owolacjia byla bardzo wyczuwalna i bolaly jajniki sluzy bylo pelno i faktycznie lekarz potwierdzil temperatury nie umiem mierzyc ale dzis zamowilam termometr na alegro i testy ale paranojka sama siebie nie poznaje ostatnio bardzo sie zmienilam i bardzo zmienilo mi sie w glowie ajjj

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez ostatnie trzy cykle też miałam ładny, płodny śluz a malucha jak nie było tak nie ma :D No i przez te ostatnie trzy cykle czułam jajniki i wiedziałam, że coś się dzieje a w tym cisza, nie ma szans :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a robisz testy owolacyjne?

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    a robisz testy owolacyjne?
    Nie robię bo bym się za bardzo nakręcała :) Już to mierzenie temperatury mi nie służyło.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam wczoraj wyszedł neg jak zwykle a owulka chyba byla bo nawet niteczka krwi byla testy o dupe rozbic!!!!

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Ja robiłam wczoraj wyszedł neg jak zwykle a owulka chyba byla bo nawet niteczka krwi byla testy o dupe rozbic!!!!
    Dokładnie... Te testy chuja warte ;p

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz na dniach wyjda lutowe przyszle mamusie :)

Ilona ja tez na hardcora po operacji, mialam czekac 3-6 msc a zaszlam w drugim cyklu :)

Dziewczyny teraz sie wstrzelicie na rok 2016 bedzie dobrze, ja bede kwiczec na porodowce a wy bedziecie na fioletowej lub wysypiecie testy z 2 kreskami :)

ilonia1984, kierzynka lubią tę wiadomość

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze ja jak zaszlam w ciaze to je stosowalam i akurat zaszlam w ciaze jak pokazaly owolke ale kazdy ma inny organizm wiecie co ja to juz chyba jestem tak zdesperowana ze uzyla bym wszystkiego oby pomoglo...bede sie bzykac codziennie i zamecze chlopa mego ale w ciaze zajde hehe nie no zartuje jakos sie pocieszam ze osttnio zaszlam w 1 cyklu i wierze ze i teraz tak bedzie

Renia7910 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    No właśnie Paznokietek się nie odzywa;/
    Nie odzywałam się, bo nie wchodziłam na OF. Muszę się uczyć do egzaminów, a jak wejdę na OF to pół dnia mogę tu spędzic :)

kierzynka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    kurcze ja jak zaszlam w ciaze to je stosowalam i akurat zaszlam w ciaze jak pokazaly owolke ale kazdy ma inny organizm wiecie co ja to juz chyba jestem tak zdesperowana ze uzyla bym wszystkiego oby pomoglo...bede sie bzykac codziennie i zamecze chlopa mego ale w ciaze zajde hehe nie no zartuje jakos sie pocieszam ze osttnio zaszlam w 1 cyklu i wierze ze i teraz tak bedzie
    Bierz kwas foliowy a mąż magnez i cynk, my na tym zaszlismy a starania wcześniej trwaly 3 lata

ilonia1984 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Paznokietek jak tam u ciebie sytuacja? Daj znać bo się martwimy.
    U mnie w sumie nie wiem. Niby dobrze, ale wszystko okaże się dopiero na wizycie kiedy zobaczę serduszko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika_89 wrote:
    zdycham. Ta grypa i katar mnie wykończy.

wiola ppnoć dla staraczek dobre jest tsh w granicach 1,5 ale mieścisz się w widełkach
    Mi moja endokrynolog powiedziała, że ważne, aby było poniżej 2,5

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Teraz na dniach wyjda lutowe przyszle mamusie :)

Ilona ja tez na hardcora po operacji, mialam czekac 3-6 msc a zaszlam w drugim cyklu :)

Dziewczyny teraz sie wstrzelicie na rok 2016 bedzie dobrze, ja bede kwiczec na porodowce a wy bedziecie na fioletowej lub wysypiecie testy z 2 kreskami :)
    oby oby nie ma na co czekac jestem takiego zdania ryzyk fizyk najwazniejsze zeby lekarz potwierdzil ze wszystko gra bo nie chetni sa zeby pozwalac tak szybko w ciaze zachodzic mi w szpitalu lekarz co mnie lyzeczkowal 25 letni gdzies mlodzik powiedzial ze juz w noweczesnej medycynie odchodzi sie od takiego czekania 3 miesiace pol roku i jesli endometrium wroci do normy i na usg jest czysto zero boli krwawiem zakazen nie trzeba czekac po 1 okresie sie starac odrazu a moj lekarz 50 letni ktory mnie prowadzi powiedzial ze czekac 2 cykle po 1 okresie....a ja w dupie mam bylam na usg i wszystko jest zagojone na co mam czekac bezsesu

tysiaa93, Renia7910 lubią tę wiadomość

‹‹ 801 802 803 804 805 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ