Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no ale lutowki to te co zaszy w marcu jeszcze i teraz testy robia...chyba nie ma lutowek jeszcze....ktoras robi teraz test....to bede trzymac mocno kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 14:04
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:no ale lutowki to te co zaszy w marcu jeszcze i teraz testy robi...chyba nie ma lutowek jeszcze....ktoras robi teraz test....to bede trzymac mocno kciuki
Na razie chyba żadna nie testujeilonia1984, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
tysiaaaa masz racjie mi to sie pitoli zawsze no to ja Ci zycze obys nie doczekala tej @ i zebys nam przyniosla tu dobre wiesci niebawem,to juz nie dlugo....zaczaruje Cie masz byc w ciazy i dac nam mega nazieje i kopa tym swoim groszkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 14:07
tysiaa93 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
No mi też się zawsze te miesiące i daty mylą, nie jesteś sama
Ale u mnie w tym cyklu raczej nic nie będzie bo w ogóle nie odczuwałam owulacji, temperatura też nie była za ciekawa więc w końcu przestałam ją mierzyć, jedyne co to miałam ładny płodny śluz Teraz te dni do czerwca strasznie wolno mi lecąhiacynta99 lubi tę wiadomość
-
to jak byl plodny sluz to bedzie maluch ja tez owolki nie czulam nigdy nie mierzylam temeratury ale po sluzie wiedzialam co jest co....teraz po lyzeczkowaniu ta owolacjia byla bardzo wyczuwalna i bolaly jajniki sluzy bylo pelno i faktycznie lekarz potwierdzil temperatury nie umiem mierzyc ale dzis zamowilam termometr na alegro i testy ale paranojka sama siebie nie poznaje ostatnio bardzo sie zmienilam i bardzo zmienilo mi sie w glowie ajjj
hiacynta99 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeraz na dniach wyjda lutowe przyszle mamusie
Ilona ja tez na hardcora po operacji, mialam czekac 3-6 msc a zaszlam w drugim cyklu
Dziewczyny teraz sie wstrzelicie na rok 2016 bedzie dobrze, ja bede kwiczec na porodowce a wy bedziecie na fioletowej lub wysypiecie testy z 2 kreskamiilonia1984, kierzynka lubią tę wiadomość
-
kurcze ja jak zaszlam w ciaze to je stosowalam i akurat zaszlam w ciaze jak pokazaly owolke ale kazdy ma inny organizm wiecie co ja to juz chyba jestem tak zdesperowana ze uzyla bym wszystkiego oby pomoglo...bede sie bzykac codziennie i zamecze chlopa mego ale w ciaze zajde hehe nie no zartuje jakos sie pocieszam ze osttnio zaszlam w 1 cyklu i wierze ze i teraz tak bedzie
Renia7910 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:kurcze ja jak zaszlam w ciaze to je stosowalam i akurat zaszlam w ciaze jak pokazaly owolke ale kazdy ma inny organizm wiecie co ja to juz chyba jestem tak zdesperowana ze uzyla bym wszystkiego oby pomoglo...bede sie bzykac codziennie i zamecze chlopa mego ale w ciaze zajde hehe nie no zartuje jakos sie pocieszam ze osttnio zaszlam w 1 cyklu i wierze ze i teraz tak bedzie
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Teraz na dniach wyjda lutowe przyszle mamusie
Ilona ja tez na hardcora po operacji, mialam czekac 3-6 msc a zaszlam w drugim cyklu
Dziewczyny teraz sie wstrzelicie na rok 2016 bedzie dobrze, ja bede kwiczec na porodowce a wy bedziecie na fioletowej lub wysypiecie testy z 2 kreskamitysiaa93, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016