Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hiacynto spokojnie, nikt tego do siebie nie bierze. Ja tam mam nawet ubaw z tego
Ja w ciąży używałam mustelli i nie mam ani jednego rozstępuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 13:16
tysiaa93, hiacynta99, matylda08, Staraczka23 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Ale od jakiegoś czasu nie używam juz żadnych kosmetyków do ciała poza makeupem oczywiście i dlatego w tej ciąży będę się co jakiś czas smarować tylko i wyłącznie olejkiem arganowym
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Monkey wrote:Tysiu ale czy widzisz ile mamy nielubów tutaj, na tym wątku
No śmiech na sali
Oj nieładnie, nieładnie...Monkey, hiacynta99, matylda08, anjaaa, Staraczka23 lubią tę wiadomość
-
lasencje, mnie nie przebijecie mam 14!
czytam wpisy i widzę w nawiasach (3)Lubie i (4) Nie Lubie kolo nicków. Wydaje mi się że kobity wciskają to'nie lubie' nie świadomie odruchowo bo tam zawsze było 'lubię'
Sama wczoraj przeglądając ovu w tel gdzie były male maczki wcisłam którejś omyłkowo, zaraz się poprawiłam.
Także nie biorę tego do siebie, bo to chyba głównie z pomyłek wynika.
Pomysł na \nie lubie\ był fajny, bo czasem któraś pisze złe wieści i nie idzie kliknąć 'lubie to' a w sumie chce się dać znać że przeczytałam. Tylko wiadomo teoria a praktyka nie zawsze idzie w parze
Przynajmniej mam nadzieję że tak jest bo jak nie to znaczy że fala hejtu zalewa ovuMonkey, tysiaa93, hiacynta99, matylda08, Staraczka23 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
no I tysiaa93 juz ktoś kliknął nie lubię w to co napisalaś tu wyżej
a ja juz mam 15Monkey, tysiaa93, hiacynta99, matylda08, Staraczka23 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
no to ładnie wylogowałam się i zobaczyłam że mam 5 nie lubie przy poście o piwku
osz Wy zołzy jedne:P
poczekaj Tysia też ide z Tobą się rzucać z mostu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 14:31
Monkey, tysiaa93, hiacynta99, matylda08, Staraczka23 lubią tę wiadomość
-
idziemy na rekord normalnie póki co ja prowadzę nanannanna
-
Monkey wrote:Jusine piwku? nie kojarzę takiego wpisu
Wychodzi na to, ze mamy tu sporo podczytywaczek
jak nie, sama mówiłaś że nie będziesz się zakładać
bo ja uparcie twierdzę że zaciążę, max 3 miechy ;]
tzn dopuszczam myśl że nie musi się tak stać, ale wtedy za 3 miechy ustale ze za kolejne 3 miechy sie uda i tak w koło hehehehehhehehehhe
grunt to się nastawiać pozytywnieMonkey, tysiaa93, hiacynta99, matylda08, Staraczka23 lubią tę wiadomość