Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Justine M wrote:jak nie, sama mówiłaś że nie będziesz się zakładać
bo ja uparcie twierdzę że zaciążę, max 3 miechy ;]
tzn dopuszczam myśl że nie musi się tak stać, ale wtedy za 3 miechy ustale ze za kolejne 3 miechy sie uda i tak w koło hehehehehhehehehhe
grunt to się nastawiać pozytywnietysiaa93, hiacynta99, matylda08, Staraczka23 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
ja się teraz zastanawiam kiedy testować ???
jeśli normalnie mam cykle 28 dniowe to niby 17 czerwca
ALE
skoro owulacje miałam dopiero co, to doliczyć 12 dni (bo zwykle po tylu od owulki miałam @) i dopiero wtedy testować?
( o ile wiadomo @ nie nadejdzie wcześniej...)
nie znać dnia testowania, ja się pytam dziewczyny jak żyć?? hhehetysiaa93, hiacynta99, matylda08 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
liczba wzrosła już do 20 więc przestaję wierzyć w pomyłkowe kliki
ej no błagam kto i dlaczego mi to klika????????????
forum dla kobiet staraczek, jeszcze ten wątek dla nas po przejściach, kto jeszcze tak z ukrycia dobija
no to chyba serca nie matysiaa93, Ola_45, matylda08, Staraczka23 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
no dobra, ovu pokazuje 23 czerwca (35 dzien cyklu), no to będę wtedy testować!
tysiaa93, matylda08, Staraczka23 lubią tę wiadomość
-
Ja nie wiem, komu podpadłam i czym??? ;( naprawde chcialabym to zrozumiec...
tysiaa93, Monkey, hiacynta99, matylda08, anjaaa, Staraczka23 lubią tę wiadomość
-
Justine M wrote:Ja nie wiem, komu podpadłam i czym??? ;( naprawde chcialabym to zrozumiec...
Monkey, hiacynta99, kierzynka, matylda08, anjaaa, Staraczka23 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:44
hiacynta99, Staraczka23 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer ❄️- 22.12.2024
(beta 02.01.2025r) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola ale o co Ci chodzi?
Sama nie masz nic ciekawego do napisania i zajmujesz się pierdołami a nas chcesz umoralniać?
Pozwól, że i my zajmiemy się tym na co mamy ochotę, zwłaszcza, że wątek ten umiera i poza żartami nie ma za bardzo tu o czym pisać...tysiaa93, matylda08, anjaaa, Justine M lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Ola, no razcej nie zbieg okoliczności że każdy po kolei koment dostaje 'nie lubie'
udzielam sie w roznych watkach i tak nie jest!
tez najpierw myslalam ze przez pomyłke ktoś klika
ja nie wiem o kim piszesz, ja na nikogo nic nie zwalam, nawet nie kumam dlaczego ktoś i za co mialby to robić, ale wybacz 23 nielubie, co TUTAJ napisze od razu dostaje nielubka. Więc sorry ale tak jakaś żałosna osoba w domu loguje się tu co chwile tylko po to. SAD BUT TRUEWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 18:04
Monkey, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:44
Agnieszka0812, Staraczka23 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer ❄️- 22.12.2024
(beta 02.01.2025r) -
Tak, Ola strasznie się tym przejmujemy Nie śpię po nocach z tego powodu Weź sama wyluzuj Jak widać wątek umiera i nic ciekawego się tu nie dzieje
A z tym, że to Staraczka daje "nie lubię" to był żart Jak widać zainteresowana ma do siebie dużo dystansu i nic nie napisała na ten temat, więc nie musisz być jej adwokatem Ola
Dziewczyny, też nic do was nie mam, jesteście spokoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 18:58
matylda08, anjaaa, Staraczka23 lubią tę wiadomość