Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Co z tą ciążą ?
Odpowiedz

Co z tą ciążą ?

Oceń ten wątek:
  • [email protected] Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2023, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na wypisie nie ma nic ? Myślę że spokojnie miesiąc, ja idę tylko po to by sprawdzić czy się wszystko oczyściło a po zabiegu to pewne więc nie wiem, ja nie byłam na kontroli po szpitalu, ale ja nie miałam czyszczenia tylko podane tabletki

• Pati2804 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2023, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie dostałam wypisu, będzie w przyszłym tygodniu ale odbiorę je jak przyjdą wyniki badań które I tak muszę dostarczyć do szpitala żeby dostać karte martwego urodzenia, więc ogarnę to wszystko razem bo do szpitala mam 30 km więc specjalnie nie będę jeździć 2 razy.
    Myślę że pójdę faktycznie za miesiąc na kontrole tylko najpierw musze poszukać dobrego ginekologa 🙂

age.png

9tc 💔
    Badania :
    • Ana3 dsDNA (+) granicznie dodatni
    • mutacja MTHFR C677T (hetero) i MTHFR A1298C (hetero)
    • polimorfizm R2 genu czynnika V (czynnik V R2 H1299R)
    Clexane 0,4

29.02.24/01.03.24- II kreski🍀
    02.11.2024r. Franek na świecie ❤
  • NaWaciki Debiutantka

Wysłany: 11 grudnia 2023, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja we czwartek idę na zabieg i jak pytałam ginekologa to kazał na kontrolę przyjść w połowie stycznia

• Inka Przyjaciółka

Wysłany: 11 grudnia 2023, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja idę jutro do szpitala 😓 nie wiem czy decydować się na badanie i skrócony macierzyński mieszkam w malutki mieście boję się jak to zostanie odebrane:( chyba zdecyduje się tylko na l4 do końca roku a później zobaczymy.

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ