Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Co z tą ciążą ?
Odpowiedz

Co z tą ciążą ?

Oceń ten wątek:
  • [email protected] Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2023, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na wypisie nie ma nic ? Myślę że spokojnie miesiąc, ja idę tylko po to by sprawdzić czy się wszystko oczyściło a po zabiegu to pewne więc nie wiem, ja nie byłam na kontroli po szpitalu, ale ja nie miałam czyszczenia tylko podane tabletki

• Pati2804 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2023, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie dostałam wypisu, będzie w przyszłym tygodniu ale odbiorę je jak przyjdą wyniki badań które I tak muszę dostarczyć do szpitala żeby dostać karte martwego urodzenia, więc ogarnę to wszystko razem bo do szpitala mam 30 km więc specjalnie nie będę jeździć 2 razy.
    Myślę że pójdę faktycznie za miesiąc na kontrole tylko najpierw musze poszukać dobrego ginekologa 🙂

age.png

9tc 💔
    Badania :
    • Ana3 dsDNA (+) granicznie dodatni
    • mutacja MTHFR C677T (hetero) i MTHFR A1298C (hetero)
    • polimorfizm R2 genu czynnika V (czynnik V R2 H1299R)
    Clexane 0,4

29.02.24/01.03.24- II kreski🍀
    02.11.2024r. Franek na świecie ❤
  • NaWaciki Debiutantka

Wysłany: 11 grudnia 2023, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja we czwartek idę na zabieg i jak pytałam ginekologa to kazał na kontrolę przyjść w połowie stycznia

• Inka Przyjaciółka

Wysłany: 11 grudnia 2023, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja idę jutro do szpitala 😓 nie wiem czy decydować się na badanie i skrócony macierzyński mieszkam w malutki mieście boję się jak to zostanie odebrane:( chyba zdecyduje się tylko na l4 do końca roku a później zobaczymy.

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ