Grupa Rh- a poronienie zatrzymane
-
WIADOMOŚĆ
-
Chamomila, no to teraz mi rozjasnilas, dzieki:)
Co do zatrzymania, to mnie tydzień trzymali i każdego dnia się spierali, bo niby na usg dziecko już nie żyło, ale beta nie spadała, nawet niby przyrost był, ostatecznie pęcherzyk zaczął się kurczyć i wchłaniać, wtedy podjęli decyzje o zabiegu.
-
Chamomila mi podali immunogloguline podczas poronienia.Tylko musisz byc bardzo ostrozna jesli chcesz poronic sama. To właśnie mi z tamtego tematu odmawiali wykonania zabiegu. Kiedy juz z martwym plodem chodziłam 4 tydzień pewnien lekarz polecil, abym zrobila fibrynogen. niestety okazał sie niski co prawdopodobnie bylo spowodowane wolna maceracja zarodka we mnie a od tego krótka droga do sepsy i zakażeń, więc na zabiegu wylądowałam na cito. Także poronienie sama to bardzo dobra rzecz, lecz musisz być pod kontrolą lekarza..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 15:38
Starania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc -
nick nieaktualny
-
Dla mnie to był koszmar.Codzienne bóle żołądka, wymioty, samopoczucie do bani mimo że płód nie rozwijał się,i wiesz że za to wszystko nagrody nie będzie...Starania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc -
nick nieaktualnyStrasznie ci wspolczuje...
U mnie na szczescie z dolegliwosci ciazowych tylko bol piersi i mega sennosc i zmeczenie, wec z samopoczuciem nie bylo tragedii jesli o te ciazowe chodzi... ale samo to czekanie czy to juz wykanczalo mnie psychicznie...
Widze ze bylysmy w podobnych tygodniach... -
Ja mialam te nieszczęście że juz od pierwszych tygodni ciaży móje samopoczucie siegnęło dna wymiotowalam dalej niż widzialam, bóle zolądka, potem mega zaparcia i zawroty głowy. A tak bylam marudna że sama z soba nie wytrzymywałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 18:31
Starania od 06.2014
28.07.2015 *11tc -