Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Krótsze cykle po zabiegu ..
Odpowiedz

Krótsze cykle po zabiegu ..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Monal Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2020, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina.1 wrote:
    Hej. Mam 41 lat. Swoje maleństwo straciłam 14.09 , nie wiem co było przyczyną, czekam na wizytę u gin, może z histo coś wyczyta. Niby wszystko wraca do normy. Pierwsza @ po zabiegu dostałam dokładnie 28 dni od rozpoczęcia poronienia, akurat zgodnie z dotychczasowymi @ tyle że mniej skrzepów i strasznie obfity. Testy na razie pokazuje brak ovu. Kurcze boje się że czeka mnie jeszcze jakaś diagnoza, leczenie a czas ucieka. Na razie d-dimery mam podwyższone, nie mam mutacji w genach, pod koniec ciąży załapałam drożdżyce skory( nie wiem czy to nie wpłynęło na poronienie), w 7-8tc byłam dość mocno przeziębiona obyło się bez silnych leków. Powinnam.odczekac przed kolejnym staraniem. Październik muszę już odpuścić bo znowu chora, i dopiero co skończyłam kurację po drozdzycy, choć nie wiem czy do końca skutecznie. Może listopad, ale wątpię czy się uda za pierwszym.razem. a tak bym chciała chociażby na święta zobaczyć dwie kreski. Może to zmniejszy ból.

I jak sytuacja u Ciebie? Zaglądasz tutaj?

3jgxpc0zh44cocy1.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ