Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:nie wiem czy do ovu, ilonia wcześniej pisała, jak jest @ to się nie bierze, a tak to chyba możesz, nie wiem
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/acard-do-dziewczyn-ktore-braly-biora,1890.html2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Alicja92 wrote:Acard biore ale ja mam zakrzepice.
Ja nie o tym. Martwie sie i... I pogubilam sie strasznie. Dziewczyny czy jest mozliwe...?!
Dobra od poczatku,
Wrocilam z pracy, standardowo usiadlam na kibelek i otworzylam szuflade z testami. Robilam wczoraj i cos widzialam (glupia ja hashaha) ALE otworzylam szuflade (i mam nadzieje ze to dzisiejszy), jest cien! Nawet nie cien cienia a cien! Oczywiscie nie dawalo mi to spokoju i nasiuralam znowu kolo 19. Ile w tym prawdy a ile mojej glupiej wyobrazni? Mam test 5 i jutro oczywiscie testuje ale cholernie sie boje Jak beda II krechy to zostaje w domu. Dzis juz biore luteine na noc. Nie wiem czy nie dwie wziasc. Jedna na noc druga rano. POMOCY!!!!
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Alicja92 wrote:Acard biore ale ja mam zakrzepice.
Ja nie o tym. Martwie sie i... I pogubilam sie strasznie. Dziewczyny czy jest mozliwe...?!
Dobra od poczatku,
Wrocilam z pracy, standardowo usiadlam na kibelek i otworzylam szuflade z testami. Robilam wczoraj i cos widzialam (glupia ja hashaha) ALE otworzylam szuflade (i mam nadzieje ze to dzisiejszy), jest cien! Nawet nie cien cienia a cien! Oczywiscie nie dawalo mi to spokoju i nasiuralam znowu kolo 19. Ile w tym prawdy a ile mojej glupiej wyobrazni? Mam test 5 i jutro oczywiscie testuje ale cholernie sie boje Jak beda II krechy to zostaje w domu. Dzis juz biore luteine na noc. Nie wiem czy nie dwie wziasc. Jedna na noc druga rano. POMOCY!!!!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ilonia1984 wrote:A ile bralas ten acard?Ja nie mam zamiaru brac go jakos dlugo,mam mocne skrzepy po poronieniu wiec pomyslalm,ze pomoze...pozatym pomaga ponoc w zagniezdzeniu,wiec wyprubuje za 3 dni dni koncze brac i jesli nie zadziala juz go nie bede wiecej lykac wiec bede go brac ogolnie z 10 dni wiec.moze noe zaszkodzi,ale dzieki za info
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
benitka wrote:Na skrzepy pomoże bo rozrzedzi krew ...ja zawsze miałam@ 5 dni i koniec a przy acardzie była 7 .potem 10 dniowa a ostatnia ponad 3 tyg.Była o wiele słabsza ale ddługo trwała...i pojawiły się plamienia przed..
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Jak na skrzepy pomoze to dobrze...o to mi chodzi,bo nigdy ich az takich nie mialam,tez juz brac nie bede,ale mysle ze 12 sniowa kuracjia nie zaszkodzi,a jesli ma pomoc to czemu nie...Sysiek tych cieniow okiem nie widac nawet,a gdzie aparat chyci...mojego cienia to ani chlop nie widzial,a jednak byl
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Alicja92 wrote:To bardziej przybrudzony sluz niz plamienia. Podbrzusze boli. Chyba pojade po nospe. Zdjecie zrobie tylko tego na ktorym najbardziej widac. Boje sie!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Nie boj sie spokojnie,czesto tak jest,ze kobiety brudza w dzien okresu a sa w zdrowych ciazach,wez sobie przeczek wykresy,bardzo.wiele widzialam takich co jest plamienie zaznaczone w dzien.pozytywnego testu...spokojnie,nerwy kochanoe Ci tylko zaszkodzacykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Dobra pozasmiecam. Maz w kiblu wiec musze poczekac z tymi zdjeciami. Meczy mnie delikatna zgaga, ktorej praktycznie nigdy nie mam, cmi podbrzusze, no i jest bezowy sluz. Sutki tylko bola. No i caly dzien jakby mnie cos rozkladalo. Zimno i goraco na zmiane do tego uczucie mega oslabienia jakbym miala zemdlec. Czyzby?
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Alicja92 wrote:Dobra pozasmiecam. Maz w kiblu wiec musze poczekac z tymi zdjeciami. Meczy mnie delikatna zgaga, ktorej praktycznie nigdy nie mam, cmi podbrzusze, no i jest bezowy sluz. Sutki tylko bola. No i caly dzien jakby mnie cos rozkladalo. Zimno i goraco na zmiane do tego uczucie mega oslabienia jakbym miala zemdlec. Czyzby?
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Alicja, brzmi obiecująco. Jak dziewczyny mówią, dawaj zdjęcie. I zrób kolejny test rano, będziesz miała pewność, czy to cień od długiego czekania czy faktycznie coś jest na rzeczy
s1985, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Alicja92 wrote:http://postimg.org/image/ichjsvavp/
O MOJ BOZE... Ostatni z popoludniowego moczu. RANO NADCHODZ!!!!ilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18