Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Pisze tylko zeby poinformowac ze u mnie plamienie. Na wlasne zyczenie bo lutki nie bralam. Czekam na @. Na sierpien lecimy z grubej rury i jak nic nie pojdzie to daruje sobie starania. Jestem za mloda zeby wisiec w powietrzu.
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Pewnie macie rację Tyle, że ja niecierpliwa jestem i oczywiście panikuję, że cos nie tak jest. Zapisałam się na piątek, zobaczymy :)Alicjio przykro mi ze sie nie udalo,ale wierze,ze niebawem sie uda i bedziesz miala fasolitke Ja to sie Justyna martwie,widze ze nawet wykresu nie uzuupelnia,mam nadzieje,ze sie gdzies dobrze bawi i netu nie ma poprostu
Ilonia pogódz się z menem. Ja nie umiem się gniewać za długo za mojego. Taki jest pocieszny jak się gniewa Ale też się z nim kłócę często. Hormony szaleją to i się wkur... człowiekWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 10:21
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Alicio przykro mi ze sie nie udalo,ale napewno w tym cyklu sie uda...spokojnie :* ja to sie Justina martwie,nie uzupelnia widze nawet wykresu,az dziwne,mam nadzieje ze tak dobrze sie bawi,i ze neta nie ma poprostu i wszystko gra
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Alicio przykro mi ze sie nie udalo,ale napewno w tym cyklu sie uda...spokojnie :* ja to sie Justina martwie,nie uzupelnia widze nawet wykresu,az dziwne,mam nadzieje ze tak dobrze sie bawi,i ze neta nie ma poprostu i wszystko gra
Mówiła, że jedzie gdfzies na głęboką wieś, więc miejmy nadzieję, ze internetu tylko nie ma.ilonia1984 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Alicja moze to tylko plamienie i @ nie przyjdzie.
U mnie oczekiwanie na ovu, jajniki mnie bobolewaja, dzisiaj męża muszę wykorzystać bo mało tych serduszek mamy
Wiaterek ja dostalam @ 38 dni po porodzie i tez bez objawów rzadnych. Wierze ze to czekanie jest wkurzajace bo staranka by dobrze bylo zaczac.
Pogoda u Nas do dupy za to na Sląsku podobno upały, mam nadzieje ze jeszcze do niedzieli sie poopalam
Ilonka widze ze u Ciebie ovu szybciej niz u mnie przyszla takze trzymam kciukasy za staranka.
Sylwia widze ze u Ciebie serduszkomania-superAgnieszka0812, Wiaterek, ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Wiaterek wrote:Mówiła, że jedzie gdfzies na głęboką wieś, więc miejmy nadzieję, ze internetu tylko nie ma.
http://pl.tripadvisor.com/LocationPhotos-g186563-Orkney_Islands_Scotland.htmlWiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:No chciałabym na taką wioskę jechać
http://pl.tripadvisor.com/LocationPhotos-g186563-Orkney_Islands_Scotland.html
Wooooow!!! To ja też chcę na taką "wioskę" jechaćAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Wiaterek, ja dostałam równo po 4 tygodniach, ale objawów przed nie było, ale jak @ lunęła szerokim strumieniem to aż się przestraszyłam, nowa podpaska co pół godziny. Ponoć zazwyczaj pierwsza miesiączka po poronieniu jest bardzo obfita więc bądź na to przygotowana.
Justine miała pojechać na tydzień na jakieś odludzie w Szkocji, pewnie nawet nie ma internetu
s1985, wykresu nie udostępnię bo go nie mam Już wspominała parę razy że nie mierzę temperatury, nie chcę sobie dokładać stresu, a ze względu na pracę wstaję o różnych godzinach. Do obserwacji śluzu i innych objawów mam aplikację w smartfonie.
Kupiłam dzisiaj młodego ananasa, ponoć trzy plasterki dziennie zwiększają szansę na implantację. Strasznie trudno to obrać, pokłułam się w palce, namęczyłam strasznie, ale ponoć warto.Agnieszka0812, Wiaterek, Justine M lubią tę wiadomość
-
missbum wrote:Wiaterek, ja dostałam równo po 4 tygodniach, ale objawów przed nie było, ale jak @ lunęła szerokim strumieniem to aż się przestraszyłam, nowa podpaska co pół godziny. Ponoć zazwyczaj pierwsza miesiączka po poronieniu jest bardzo obfita więc bądź na to przygotowana.
Justine miała pojechać na tydzień na jakieś odludzie w Szkocji, pewnie nawet nie ma internetu
s1985, wykresu nie udostępnię bo go nie mam Już wspominała parę razy że nie mierzę temperatury, nie chcę sobie dokładać stresu, a ze względu na pracę wstaję o różnych godzinach. Do obserwacji śluzu i innych objawów mam aplikację w smartfonie.
Kupiłam dzisiaj młodego ananasa, ponoć trzy plasterki dziennie zwiększają szansę na implantację. Strasznie trudno to obrać, pokłułam się w palce, namęczyłam strasznie, ale ponoć warto.
a tu filmik dla Ciebie https://www.youtube.com/watch?v=Qn4b5_IXThwWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 11:42
missbum lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka, dzięki za filmik! szkoda że nie sprawdziłam zamiast się sama męczyć... Tylko my powinnyśmy jeść też ten twardy środek, to w nim jest najwięcej bromeliny (i wcale nie jest aż taki twardy). Jem też morele suszone - też ponoć pomagają. Przed owulacją piłam mały kieliszek czerwonego wina co wieczór, na dobre endometrium. Zobaczymy czy te czary dietetyczne dadzą jakiś efekt Serduszkowanie był codziennie, teraz trochę odpoczywamy
Używam aplikacji "Ovia Fertility", prosta w obsłudze, przejrzysta, darmowa, jest po angielsku.Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
Hej hej kochane! Jestem żyję melduje się, internet jak na recepte w domu mamy ale wiekszosc czasu jestesmy po za nim. Jestem na północy Szkocji na Orkanach. Pięknie, poprostu bajka. Troche wieje ale jest słoneczko. Tempki nie mierze, objawy trudno w sumie poweidziec do inne jedzenie, alkohol wiadomo, zawroty głowy procentowe a nie ciążowe hahahaahahahh.
Urlopujmy się, widzę że też powybywałyście. Ładujmy baterie, ja mam dziwne przeczucie że się uda tym razem, dlatego pije no ale nie za dużo, tak na wszelki wypadek. Pozdrawiam i do usłyszenia!Agnieszka0812, ilonia1984, niezapominajka, missbum lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:Hej hej kochane! Jestem żyję melduje się, internet jak na recepte w domu mamy ale wiekszosc czasu jestesmy po za nim. Jestem na północy Szkocji na Orkanach. Pięknie, poprostu bajka. Troche wieje ale jest słoneczko. Tempki nie mierze, objawy trudno w sumie poweidziec do inne jedzenie, alkohol wiadomo, zawroty głowy procentowe a nie ciążowe hahahaahahahh.
Urlopujmy się, widzę że też powybywałyście. Ładujmy baterie, ja mam dziwne przeczucie że się uda tym razem, dlatego pije no ale nie za dużo, tak na wszelki wypadek. Pozdrawiam i do usłyszenia!
Justyś obyś miała rację Odpoczywaj Kochana bo Ci się należy.Agnieszka0812, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Agnieszka0812 wrote:Missbum jaką masz aplikację, ja mam "mój kalendarzyk"
a tu filmik dla Ciebie https://www.youtube.com/watch?v=Qn4b5_IXThwAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Justine M wrote:Hej hej kochane! Jestem żyję melduje się, internet jak na recepte w domu mamy ale wiekszosc czasu jestesmy po za nim. Jestem na północy Szkocji na Orkanach. Pięknie, poprostu bajka. Troche wieje ale jest słoneczko. Tempki nie mierze, objawy trudno w sumie poweidziec do inne jedzenie, alkohol wiadomo, zawroty głowy procentowe a nie ciążowe hahahaahahahh.
Urlopujmy się, widzę że też powybywałyście. Ładujmy baterie, ja mam dziwne przeczucie że się uda tym razem, dlatego pije no ale nie za dużo, tak na wszelki wypadek. Pozdrawiam i do usłyszenia!Wiaterek, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Alicio przykro mi ze sie nie udalo,ale napewno w tym cyklu sie uda...spokojnie :* ja to sie Justina martwie,nie uzupelnia widze nawet wykresu,az dziwne,mam nadzieje ze tak dobrze sie bawi,i ze neta nie ma poprostu i wszystko gra
przeciez mowila, ze jedzie do przyjaciółki i nie będzie miała tam czasuJustine M lubi tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:No nie mogę zajarzyć tego OvuView, jakiś nieużyty dla mnie, wolę Ladytimer i mój kalendarzyk
Bardzo prosciutki. Objawy i temperature, sluz i szyjle zapisujemy. Piekny kalendarz z przewidywaniem ovu. Tylko te kolo niepotrzebne :p no i wazne zebyc miec live mode. -
Alicja92 wrote:Bardzo prosciutki. Objawy i temperature, sluz i szyjle zapisujemy. Piekny kalendarz z przewidywaniem ovu. Tylko te kolo niepotrzebne :p no i wazne zebyc miec live mode.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:No chciałabym na taką wioskę jechać
http://pl.tripadvisor.com/LocationPhotos-g186563-Orkney_Islands_Scotland.htmlAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18