Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
s1985 wrote:Do którego dc bierze się acard?
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/acard-do-dziewczyn-ktore-braly-biora,1890.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 20:05
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Dziewczyny ja biorę antybiotyk, ale mogę go brać przy starankach, mój chłop od dziśiaj też bierze i zastanawiam się czy możemy się teraz starać, jak myślicie?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Mysle,ze jesli jest to antybiotyk ktory mozna brac podczas staran,to nie ma przeciwskazan,lekarze chyba wiedza co robi..,tak mysle
ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ilonia1984 wrote:Trzeba skonczc branie ok 5 dnii przed okresem,zeby nas nie zalalo na amen Moja faza luteinowa tra 13 dni wiec 8 dnia po ovu wezme ostatnia
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
No to jak mozna..,,to wrecz trzeba hehe ja to ten cykl.mam dziwny jakis,jeszcze,ze wczesniej ovu bylo,to szyjka nie.opadla jak zawsze po ovu,a juz 5 dzien siegnac ja ciezko,jest twarda ale zawsze opadala,brzuch mnie boli calczas,rwie kuje,chyba bede musiala do lekarza,juz wyczytalam ze bolec moze od zrostow,no chyba ze na ciaze ale to chyba za wczesniej na to no zobaczymy co to z tego bedziecykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Z tym acardem to trzeba uważać i najlepiej nie brać na własną rękę.Ja brałam bo zalecił mi lekarz po 3 poronieniach ale skończyło się to rozregulowaniem cyklów...cykle się wydłużyły a ostatnia @ trwała ponad 3 tygodnie...zrobiłam wiele badań a okazało s ie że to acard tak namieszał.Teraz odstawilam i wszystko jenamie.Po @ zaczynam starania a acard od pozytywnego testu dopiero...
-
benitka wrote:Z tym acardem to trzeba uważać i najlepiej nie brać na własną rękę.Ja brałam bo zalecił mi lekarz po 3 poronieniach ale skończyło się to rozregulowaniem cyklów...cykle się wydłużyły a ostatnia @ trwała ponad 3 tygodnie...zrobiłam wiele badań a okazało s ie że to acard tak namieszał.Teraz odstawilam i wszystko jenamie.Po @ zaczynam starania a acard od pozytywnego testu dopiero...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
benitka wrote:Z tym acardem to trzeba uważać i najlepiej nie brać na własną rękę.Ja brałam bo zalecił mi lekarz po 3 poronieniach ale skończyło się to rozregulowaniem cyklów...cykle się wydłużyły a ostatnia @ trwała ponad 3 tygodnie...zrobiłam wiele badań a okazało s ie że to acard tak namieszał.Teraz odstawilam i wszystko jenamie.Po @ zaczynam starania a acard od pozytywnego testu dopiero...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
benitka wrote:Z tym acardem to trzeba uważać i najlepiej nie brać na własną rękę.Ja brałam bo zalecił mi lekarz po 3 poronieniach ale skończyło się to rozregulowaniem cyklów...cykle się wydłużyły a ostatnia @ trwała ponad 3 tygodnie...zrobiłam wiele badań a okazało s ie że to acard tak namieszał.Teraz odstawilam i wszystko jenamie.Po @ zaczynam starania a acard od pozytywnego testu dopiero...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 20:26
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Agnieszka0812 wrote:A u mnie na razie same negatywy2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
na mojej mozna zegarek nastawiac ale robie codziennie wrazie jak by zachciało jej sie przyjsc wczesniej ;p
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Acard biore ale ja mam zakrzepice.
Ja nie o tym. Martwie sie i... I pogubilam sie strasznie. Dziewczyny czy jest mozliwe...?!
Dobra od poczatku,
Wrocilam z pracy, standardowo usiadlam na kibelek i otworzylam szuflade z testami. Robilam wczoraj i cos widzialam (glupia ja hashaha) ALE otworzylam szuflade (i mam nadzieje ze to dzisiejszy), jest cien! Nawet nie cien cienia a cien! Oczywiscie nie dawalo mi to spokoju i nasiuralam znowu kolo 19. Ile w tym prawdy a ile mojej glupiej wyobrazni? Mam test 5 i jutro oczywiscie testuje ale cholernie sie boje Jak beda II krechy to zostaje w domu. Dzis juz biore luteine na noc. Nie wiem czy nie dwie wziasc. Jedna na noc druga rano. POMOCY!!!! -
s1985 wrote:na mojej mozna zegarek nastawiac ale robie codziennie wrazie jak by zachciało jej sie przyjsc wczesniej ;p
No.moja te byla jak w zegarku zawsze a tu ciach i o 3 dni szybciej byla,wiec lepiej faktycznie nie ryzykowac ejtam dzis negatyw a jutro wstaniesz Agus i bedzie.pozytywcykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016