Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Hatfe wrote:Hej, długo mnie nie było i nawet nie napisalam, jak wyniki testowania, ale mój mąż miał wypadek - jechał na rowerze i potrącił go samochód. Na szczescie nic bardzo poważnego się nie stalo, ale nie miałam głowy do pisania, tylko wykres uzupełniałam. Oczywiście wykres był idealny, ale zakończył się jak zwykle. Teraz jednak wybylismy na urlop i będziemy działać dalejcykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Niezapominajeczko a co tam u Ciebie ciekawego ?
Początek cyklu, bez wzlotów... W oczekiwaniu na owu, mam nadzieję, ze w ogóle będzie. Niby mieliśmy z zalecenia lekarza odpuścić ten cykl, ale okoliczności przyrody są tak sprzyjające, że tego nie zrobimy...No chyba, że się pozabijamy wcześniej, co jest dalece możliwe
Już mam dosyć tego słońca, bleeee. Wczoraj mieliśmy chłodniejszy dzień - uwaga!!!!!!!! 26st... Marzy mi się deszcz.ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:A po staremu
Początek cyklu, bez wzlotów... W oczekiwaniu na owu, mam nadzieję, ze w ogóle będzie. Niby mieliśmy z zalecenia lekarza odpuścić ten cykl, ale okoliczności przyrody są tak sprzyjające, że tego nie zrobimy...No chyba, że się pozabijamy wcześniej, co jest dalece możliwe
Już mam dosyć tego słońca, bleeee. Wczoraj mieliśmy chłodniejszy dzień - uwaga!!!!!!!! 26st... Marzy mi się deszcz.cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Niezapominajka zabierz sobie ten deszcz z wladka. A rano tak super bylo.
Koncert w gdansku jest, na tvp2 leci, mialam chec jechac bo nie daleko ale ja z nad morza owulacje chce przywiesc a nie chorubskos1985, ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Hejka dziewczynki wszystkie owulka okres płodny i działacie hehe ucichł nam wątek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 08:27
Agnieszka0812, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wybyłam na trzy dni za miasto, pogoda zachęcała Najpierw było super - grill, etc. Ale potem była burza, padł prąd i nie mieliśmy wody ale i tak wypoczęłam i wyspałam się jak nigdy
U mnie 20 dc, 6 dpo. Czekamy... za wcześnie nawet na dopatrywanie się objawów. Kupiłam zarówno testy, jak i zapas podpasek - jestem gotowa na wszystkoAgnieszka0812, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
-
missbum wrote:Wybyłam na trzy dni za miasto, pogoda zachęcała Najpierw było super - grill, etc. Ale potem była burza, padł prąd i nie mieliśmy wody ale i tak wypoczęłam i wyspałam się jak nigdy
U mnie 20 dc, 6 dpo. Czekamy... za wcześnie nawet na dopatrywanie się objawów. Kupiłam zarówno testy, jak i zapas podpasek - jestem gotowa na wszystko2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Kurcze dziewczyny, ja nadal na @ czekam. Już 36 dzień dzisiaj po zabiegu. I tak zapytam: po jakim czasie dostałyście @ pp? Bo ja zapisze się chyba na piątek do lekarza i jak nie dostanę do tego czasu to poproszę o wywołanie ;(Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
U mnie 9dpo. Chyba cos mnie bierze. Slabo mi i miesnie takie bleee. Do tego wyspac sie nie moge bo ciagle cos mi przeszkadzalo
Siedze juz w pracy, zaraz dzwonek. Jutro do lekarza z mama ide.
Dziewczyny jak mi die nie chce!!!!
Mikego dnia Wam zycze buziaki ;*Agnieszka0812, ilonia1984, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Kurcze dziewczyny, ja nadal na @ czekam. Już 36 dzień dzisiaj po zabiegu. I tak zapytam: po jakim czasie dostałyście @ pp? Bo ja zapisze się chyba na piątek do lekarza i jak nie dostanę do tego czasu to poproszę o wywołanie ;(
Wiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Martwi mnie bo nie mam objawów @ wcale oprócz pobolewania w podbrzuszu od czasu do czasu. Ale masz rację, nie będę panikować, zapiszę się na piątek, a jak dostanę to przełoże na tydzień...Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Martwi mnie bo nie mam objawów @ wcale oprócz pobolewania w podbrzuszu od czasu do czasu. Ale masz rację, nie będę panikować, zapiszę się na piątek, a jak dostanę to przełoże na tydzień...
Wiaterek, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Ja też nie miałam objawów przed @, byłam do gin zapisana na piątek 15 maja, a w środę 13 dostałam @ i też musiałam wizytę odwołać
Obyś miała rację bo jak tak dalej pójdzie to na sierpniówki się nie załapięWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Alicja92 wrote:U mnie 9dpo. Chyba cos mnie bierze. Slabo mi i miesnie takie bleee. Do tego wyspac sie nie moge bo ciagle cos mi przeszkadzalo
Siedze juz w pracy, zaraz dzwonek. Jutro do lekarza z mama ide.
Dziewczyny jak mi die nie chce!!!!
Mikego dnia Wam zycze buziaki ;*Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
missbum wrote:Wybyłam na trzy dni za miasto, pogoda zachęcała Najpierw było super - grill, etc. Ale potem była burza, padł prąd i nie mieliśmy wody ale i tak wypoczęłam i wyspałam się jak nigdy
U mnie 20 dc, 6 dpo. Czekamy... za wcześnie nawet na dopatrywanie się objawów. Kupiłam zarówno testy, jak i zapas podpasek - jestem gotowa na wszystkoAgnieszka0812, Wiaterek, missbum, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:No tak bo teraz twoja kolej na testowanko,no tez trzymam kciuki,mam nadzieje,ze dolaczysz do majoweczki,faktycznie dziewczyny poznikaly...u mnie do dupy okres,ciche dni z mezem,stres,nerwy...jestem wkurwiona strasznie,a to nie wskazane wiaterek ja dostalam okres tak hak mam cykl,po 30 dniach ale z tym roznie bywa faktycznie,tak ze zapisz sie a moze akurat przyjdzie do tego czasu
Wolne mają to nie piszą, bo inne rzeczy im w głowie Trochę się martwię bo 5 tygodni to mi się wydaje już stasznie długoWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Kurcze dziewczyny, ja nadal na @ czekam. Już 36 dzień dzisiaj po zabiegu. I tak zapytam: po jakim czasie dostałyście @ pp? Bo ja zapisze się chyba na piątek do lekarza i jak nie dostanę do tego czasu to poproszę o wywołanie ;(
Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:Ja dostałam @ po 45 dniach od zabiegu i też już w pewnym momencie pytałam czy nie dołożyć luteiny, ale gin powiedziała, że pewnie nie było jeszcze owu i ze trzeba dać czas organizmowi, sam się zregeneruje. Poczekaj.
Pewnie macie rację Tyle, że ja niecierpliwa jestem i oczywiście panikuję, że cos nie tak jest. Zapisałam się na piątek, zobaczymy
Ilonia pogódz się z menem. Ja nie umiem się gniewać za długo za mojego. Taki jest pocieszny jak się gniewa Ale też się z nim kłócę często. Hormony szaleją to i się wkur... człowiekilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki