Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
W ogóle takie gdybanie nie ma sensu. To i tak nic nie zmieni. Musimy się postarać żeby była ciąża a reszta sama się ułoży. Uszy do góry dziewczyny, będzie ok
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek ja wiem,ze masz racjie kochana:*ja sie ogolnie juz czuje calkiem dobrze,ale czasem...raz na jakis czas to powraca i wiem,ze zawsze bedzie...wiec starajmy sie dziopy me...zeby w kwietniowkach znalesc sie
Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Wiem Ilonka, że to niełatwe. Sama sobie jeszcze płacze co jakiś czas. A najbardziej się boję ze skoro w pierwszą ciążę zaszłam bez problemu to teraz się nie uda tak łatwo. No ale się zobaczy
4 Aniołki -
kehlana_miyu wrote:Ilonia, lepiej nie myśleć Ja się zbieram psychicznie, bo na 15 sierpnia miałam termin w pierwszej ciąży. Na też grudniówki nie wchodzę, to u mnie tylko pogarsza sprawę, gdy zaczynam się zastanawiać "co by było gdyby".
Renia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
marzusiax wrote:Dziewuszki tak z innej beczki - asekuracyjne stopujecie z po owulacji czy nie? Ja gdzieś jak mam opory żeby nie zaszkodzić w zagnieżdżeniu... A już w okresie około @ podobno w ogóle nie wskazane. Pytałyście się może gin jak to jest?
Ogólnie w okolicach @ nigdy szczególnie nie miałam ochoty, więc na pewno rzadziej było, ale tylko w pierwszej ciąży czekałam co powie gin, czy nie ma przeciwwskazań, jeżeli wszystko jest ok i szyja dobrze trzyma to spoko. My kobiety mamy raczej dobrą intuicję i jeżeli coś nam nie pasi to odpuszczamy, myślę, że tu nie ma co się za długo zastanawiać organizm i nasze przeczucia raczej nas dobrze pokierują Marzusiax dotarłaś? Pozdrów morze od nasilonia1984, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Hej dziewczynki u Nas pierwszy deszcz nad morzem. Opalanka na razie nie bedzie. Co do serduchowania to po owulce raczej sie nie kochalam a kolo okresu to juz brak ochoty był. Nie wiem czy to prawda że może przeszkodzic w zagnieżdżeniu. Jak ma się nie udac to się nie uda
Mi się wydaje że ovu się zbliża zobaczymy czy dojdzie.Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
A u mnie spadek...nie jaze tego,bol ovulacyjne 2 dni tempka skoczyla a dzis spadek...nosz kur...,czyli co nie bylo ovu? temperatura do tych nizszych przed nie nalezy,ale nie jest tak wysoka jak wczoraj,o 1 kreche nizej...no nie wiem nie znam sie,zerkniecie?plis :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 08:21
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
monilia84 wrote:Hej dziewczynki u Nas pierwszy deszcz nad morzem. Opalanka na razie nie bedzie. Co do serduchowania to po owulce raczej sie nie kochalam a kolo okresu to juz brak ochoty był. Nie wiem czy to prawda że może przeszkodzic w zagnieżdżeniu. Jak ma się nie udac to się nie uda
Mi się wydaje że ovu się zbliża zobaczymy czy dojdzie.s1985, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ilonia1984 wrote:A u mnie spadek...nie jaze tego,bol ovulacyjne 2 dni tempka skoczyla a dzis spadek...nosz kur...,czyli co nie bylo ovu? temperatura do tych nizszych przed nie balezy,ale nie jest tak wysoka jak wczoraj...no nie wiem nie znam sie,zerkniecie?plis :*
ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dobre podejscie Aga,a ja testy w tym cyklu wypoepszylam,ale tempke mierze,bo bzykac to i tak sie bzykam,ale chcialam wiedziec kiedy ovu byla i czy byla a temperatura niby nalepszym wyznacznikiem...a tu zonk...no zobaczymy jutro jaka bedzie,chociasz dzis pewnie piwko wypije i bedzie do pupy
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Dobre podejscie Aga,a ja testy w tym cyklu wypoepszylam,ale tempke mierze,bo bzykac to i tak sie bzykam,ale chcialam wiedziec kiedy ovu byla i czy byla a temperatura niby nalepszym wyznacznikiem...a tu zonk...no zobaczymy jutro jaka bedzie,chociasz dzis pewnie piwko wypije i bedzie do pupy
A bzykanie to i tak swoją drogąWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 08:36
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Ja muszę wiedzieć kiedy ovu ze ze względu na dupka,bo jak wezmę za wcześnie to lipa
A bzykanie to i tak swoją drogąWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 08:47
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:No tak...a z tymi testami to tez nigdy nie wiadomo,niby pokazuja krechy 24 godzinki przed,ale nie jest czlowiek pewny,ze sie nie przesunela i czy byla...wlasnie zmierzylam temperature i 36,8 no jaja..wiecie co wczoraj pospalam i faktycznie pozno tez mierzylam ok 9 moze dlatego tez nizsza dzis troche,ale to pol godziny roznicy...dala bym paznokcie polamac za to,ze ovulacjie mialam w czwartek,bo tak mnie brzuch napiepszal...ale naszo cialo zmiennym jest i kij to wie co nam odpiermandoli za numer
ilonia1984, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja to nawet nie wiem jak te testy stosować my się przytulalismy po owulce i się fasola zagnieździla bez problemu. Ale nie wiem czy to nie miało wpływu na późniejszy rozwój. Pewnie nie.
Dzisiaj się opalam bo jak @ przyjdzie to lipa będzie a oczywiście na razie nic nie wskazujeilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Agnieszka0812 wrote:No właśnie jak w tym cyklu nie zajdę to w przyszłym mam mieć monitorowany...wiadomo, że wolałabym teraz zajść
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyCzasem jest krew jak pęcherzy pęka moja kuzynka ma to w każdym cyklu i wie kiedy ovu byla, ale nie ma sie co nakrecac bo miałam tak samo niteczkę krwi w 12 dc a później i tak @ przyszła ale trzymam kciuki za to pierwsze
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość