Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
ilonia1984 wrote:5 maja:( 2 okres sie skonczyl,od teraz mam zezwolenie od mojego lekarza nawet na staranka kazal mi sie zaczac starac po 2 okresie mimo ze po 1 nie bylo sladu po zabiegu i bylam wygojona ,ale moze cos w tym byc,bo i tak nie zaszlam...mozliwe,ze hormony musialy dojsc do siebie.5 sierpnia mina 3 miesiace w dzien moich urodzin,mam nadzieje,ze to beda najszczesliwsze urodzinki w moim zyciu2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
ja w sobote też wyjeżdżam na tydz, do Szkocji, na Orkany
ale net będę mieć spokojnieAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Jaka masakra w tych przychodniach!!! Chłop poszedł zająć mi kolejkę do rejestracji, wyszedł 5.50 jeszcze dostał ode mnie opierdziel, że po co tak wcześnie idzie, rej czynna od 7.30 i wiecie co? Jest 3 do rej i mojego lekarza, a teraz jest już ok.20 osób! Całe szczęście, że dopiero 2 raz idę do lekarza pierwszego kontaktu, masakra. Budzę chłopaków i idęFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Jaka masakra w tych przychodniach!!! Chłop poszedł zająć mi kolejkę do rejestracji, wyszedł 5.50 jeszcze dostał ode mnie opierdziel, że po co tak wcześnie idzie, rej czynna od 7.30 i wiecie co? Jest 3 do rej i mojego lekarza, a teraz jest już ok.20 osób! Całe szczęście, że dopiero 2 raz idę do lekarza pierwszego kontaktu, masakra. Budzę chłopaków i idę
Niestety te przychodnie to czasami jakaś masakra. Ale idź, wylecz się i fasolkuj ostroAgnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Majówka90 wrote:(%&))&€%'&(-'€*)-"%€(-\&€* macie ekstra wirusa
Majówka dzieki, z takimi wiruskami to na pewno zafasolkujemy wszystkieAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki widze, że większosc wybywa na weekend. Życzę Wam super wypoczynku. U nas nad morzem pogoda super. Opalanka i kąpiele już były także jest super.
Mi ovu wyznaczył ovu strasznie szybko ze niby 10dc miałam. Szczerze to dziwne że tak szybkp. Pewnie tą wysoka temp sie zsdugerował ale ona była popołudniowa. Testy ovu wychodzą mi ciągle negatywne. Na temp sie nie znam za bardzo.
Jak to na ovu z temp. Musi byc mocny spadek a pozniej wzrost ??
Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Buziakis1985, kehlana_miyu, Justine M lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Hejol dziopy...jaja...patrzcie na tempke moja,a wczoraj mnie tak brzuch bolal i najprawdopodobnoej byla ovu...bardzo wczesnie cos...robie kawe i poczytam co tam naskrobalyscie
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Hejol dziopy...jaja...patrzcie na tempke moja,a wczoraj mnie tak brzuch bolal i najprawdopodobnoej byla ovu...bardzo wczesnie cos...robie kawe i poczytam co tam naskrobalyscie
I serducho jest wiec wszystko w porządkuJustine M lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Wiaterek nigdy nie mialam tak wczesnie ovu to znaczy,ze jak cos to okres wczesniej dostane?a moze to nie ovu...aj juz sama nie wiem,sie zastanawiam czy nie poprawic dzis hehe
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Przyjemne z pożytecznym zawsze można połączyć
Dobrze że Was czytam to w pzyszłym miesięcu będę wiedzieć kiedy ovu jest bo temperaturę będę mierzyćAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
No toś sobie złapała infekcje. Lepsze to niż ten nieszczęsny półpasiec
Ja już na walizach siedzę a wieczorem Swarzewo przybywam Monilla trzymaj pogodę nad morzem żeby nie uciekłaAgnieszka0812, Wiaterek, monilia84, s1985 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:No toś sobie złapała infekcje. Lepsze to niż ten nieszczęsny półpasiec
Ja już na walizach siedzę a wieczorem Swarzewo przybywam Monilla trzymaj pogodę nad morzem żeby nie uciekłaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15