Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżeli moja ginka nie wymyśli czegoś nowego, to po najbliższym @ wracamy do gry W tym cyklu miałam histeroskopię, więc musieliśmy go odpuścić. Czekam też na wyniki z poradni genetycznej, ale powinny być jakoś do końca lipca
Agnieszka0812, missbum, Justine M lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Majówka90 wrote:Dziewczyny my w ogóle nie myśleliśmy o seksie jak o staraniach, byl i juz nie czekałam z wypiekami na owulację tylko zostawiłam wszystko Bogu i bach! Jest fasolka
Po pierwsze LUZ ja trzymam za was kciuki mocno i czekam na dobre wieści! Wszystkim wam kibicuję! Musicie zajść bo mój fasolek będzie samotny!Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Choroba nadal Cię męczy? ;/
Ale tak przeziębienie jeszcze trzymaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Kehlana, podczytują twój pamiętnik. Cieszę się że niedługo znów będziesz mogła się starać!
Majówka, łatwo powiedzieć "luz" - jestem tak wyluzowana jak tylko mogęs1985, Justine M, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
boli mnie dzis mocno podbrzusze i sie tak zastanawiam co jest,na owulke za wczesniej powinna byc za jaies 3 dni,przed nigdy brzuch nie bolal...az wzielam nospe...tempka spadla,ale zawsze utrzymuje sie nizej okolo 2 do 3 dni i dopiero jest ovulka...cos chyba jest jeszcze nie tak z moim cialem,albo sie popiepszylo i bedzie wczesniej,albo po tym zabiegu sie poprzestawialo i boli na pare dni przed...dziwne rzeczy...kiedys nawet na sama owu nie bolal brzuch,no niewiem sama
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Majówka90 wrote:(%&))&€%'&(-'€*)-"%€(-\&€* macie ekstra wirusa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 19:51
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Dziewczyny ja mam przeczucia ze dużo z was niedługo do mnie dołączy! nie widzę innej możliwości! Ostatnio czułam swoja ciążę a teraz czuję waszącykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
s1985 wrote:Kiedy ty miałaś zabieg?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 21:41
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Czytam ulotkę Ibuprom zatoki a tam "Lek ten należy do grupy leków, które mogą niekorzystnie wpływać na płodność u kobiet. Jest to działanie przemijające i ustępuje po zakończeniu terapii. W Przypadku trudności w zajściu w ciążę, należy skontaktować się z lekarzem przed przyjęciem ibuprofenu"
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Czytam ulotkę Ibuprom zatoki a tam "Lek ten należy do grupy leków, które mogą niekorzystnie wpływać na płodność u kobiet. Jest to działanie przemijające i ustępuje po zakończeniu terapii. W Przypadku trudności w zajściu w ciążę, należy skontaktować się z lekarzem przed przyjęciem ibuprofenu"
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18