Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:Chociaż tyle że polecimy szybkimi drogami. Do Łodzi dwupas a potem autostrada. Pewnie będziemy musieli za nią zapłacić bo pojedziemy nią w nocy..Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Fajny tekst:
"Dla oszczędnych i tych, co mają więcej czasu, jest stara "jedynka". Trzeba tylko uważać, na "pocztówki" z trasy. Fotoradary nigdy nie mają wolnego."
Kiedyś ktoś policzył to podobno z Krakowa do Gdańska są 64 fotoradary. No chyba ich pogieło...
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
A to nie wiem pojedziemy w nocy przez Łódź. Mnie kolega mówił żebym sobie przez miasto przejechała, bo lepiej się jedzie niż obwodnicą czy co to tam jest.
Autostrady darmowe są tylko od 8ileś do 22ileś jak się nie mylę... To chociaż do Torunia polecimy za freeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 10:27
marzusiax wrote:A to nie wiem pojedziemy w nocy przez Łódź. Mnie kolega mówił żebym sobie przez miasto przejechała, bo lepiej się jedzie niż obwodnicą czy co to tam jest.
Autostrady darmowe są tylko od 8ileś do 22ileś jak się nie mylę... To chociaż do Torunia polecimy za freeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 10:40
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja tez sie dzis zle czuje,slabo mi od rana,w glowie sie kreci,brzuch pobolewa i nie wiem czy to od ovulki czy po czy w trakcie,ale poprawilam,zebym nie miala sobie nic do zarzucenia,swiece zrobilam i polezalam nawet tak troche hehe Za porzadki sie wzielam,ale slabo to cos mi idzie ;)a wy co tam dziopy,Agus wszystkie na wakacjie powyjezdzaly.,,a gdzie Justys nasza? Cos dzis nie zagladnela do nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 14:58
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ja z moim właśnie z nad morza wracamy, córkę odwiedziliśmy na kolonii i plaże zaliczylismy i zakupy i do domu wracamy padnieta jestem że hoho
Wiaterek, Agnieszka0812, ilonia1984, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Idziemy na 17 do kina, na "w głowie się nie mieści"-film animowany o emocjach mam nadzieję, że mój niespełna 5latek ogarnie temat już mi lepiej, bo chłop wrócił
ilonia1984, s1985, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Coś jest dziś w pogodzie. Byłam u dentysty u znieczulenie mi dawała. Wiecie że prawie zemdlalam? Nigdy przy znieczuleniu mi się słabo nie zrobiło. A tu normalnie musiała mnie położyć żeby mi przeszło.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Dziewuszki tak z innej beczki - asekuracyjne stopujecie z po owulacji czy nie? Ja gdzieś jak mam opory żeby nie zaszkodzić w zagnieżdżeniu... A już w okresie około @ podobno w ogóle nie wskazane. Pytałyście się może gin jak to jest?
ilonia1984, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
Marzusiax, koniecznie jedźcie przez Łódź w nocy, bo w dzień masakra, choć teraz trochę lepiej bo wakacje. Tak jak mówiła Agnieszka, pół centrum rozkopane, więc czytajcie uważnie znaki, żeby się gdzieś nie wbić gdzie nie trzeba. Jak jedziecie od Częstochowy, to ja bym Wam radziła nie wjeżdżać na obwodnicę Pabianic, tylko jechać prosto, minąć Matkę Polkę i jechać do A1 przez wjazd w Strykowie. W dzień są tam korki, ale w nocy powinno być spoko, a w ten sposób ominiecie większość robót.
My mamy do przejechania 300 km i też się zastanawiam, jak wysiedzę...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Ja oporów po owulacji przy staraniach nie miałam, ale teraz po drugim poronieniu myślę, że będę się bała przytulać z mężem jak już będę miała potwierdzoną ciążę... No nic, są jeszcze inne sposoby bawienia się ze sobą, jakoś damy radę
ilonia1984, Wiaterek, Agnieszka0812, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
marzusiax wrote:Dziewuszki tak z innej beczki - asekuracyjne stopujecie z po owulacji czy nie? Ja gdzieś jak mam opory żeby nie zaszkodzić w zagnieżdżeniu... A już w okresie około @ podobno w ogóle nie wskazane. Pytałyście się może gin jak to jest?
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Za jakies pare dni zadebiutuja kwietnioweczki juz:) Ja piepsze jak ten czas zapierdziela,dopiero ostatnie byly moje grudniowki....oooo wlazlam tam przed chwila...ladne brzuszki juz maja dziewczyny...jak sobie pomysle...lepiej sobie nie myslec,bo wtedy nadal bolicykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ilonia, lepiej nie myśleć Ja się zbieram psychicznie, bo na 15 sierpnia miałam termin w pierwszej ciąży. Na też grudniówki nie wchodzę, to u mnie tylko pogarsza sprawę, gdy zaczynam się zastanawiać "co by było gdyby".
ilonia1984 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015