Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja92 wrote:http://postimg.org/image/ichjsvavp/
O MOJ BOZE... Ostatni z popoludniowego moczu. RANO NADCHODZ!!!!
Alicja, ten ostatni to żadeń cień, to już całkiem widoczna krecha!ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:Alicja, ten ostatni to żadeń cień, to już całkiem widoczna krecha!
ilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Alicja92 wrote:Test na ebay kupilam. NIGDY nawet cien cienia nie wyszedl. BOJE SIE ;( Boje die biochemii... znowu. Nospa i lozko napewno. Chyba ze rano nic2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Alicja92 wrote:http://postimg.org/image/ichjsvavp/
O MOJ BOZE... Ostatni z popoludniowego moczu. RANO NADCHODZ!!!!cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ja tak teraz spojzalam na wykres i calkiem mozliwe,ze to bylo plamienie inplantacyjne,moglo byc np wczoraj..i troszke dzis brudzisz,a popoludniu juz hormon byl wykrywalny przez test ooo tak wymyslilam,wiec spokojnie,zobaczymy jutro
Agnieszka0812, s1985, kehlana_miyu, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nie moge oderwac wzroku od twojego testu alka a juz skazaąs ten cykl na niepowodzenie ;], ja juz odposciłam, jakis takie dolek mnie dzis chwycił ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:nie moge oderwac wzroku od twojego testu alka a juz skazaąs ten cykl na niepowodzenie ;], ja juz odposciłam, jakis takie dolek mnie dzis chwycił ;/cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Nie ma dolkow! Spojrz na mnie! Moje siostra po 2 poronila i co? I ma 4 dzieciaczkow! NIE MA DOLOW!!!! Spojrz na mnie. Zupelne zaskoczenie i teraz stres zeby to bylo to.
Teraz egoistycznie. Trzese sie, niedobrze mi, lewy jajor kluje. Lutka juz jest i dowcipkuje. Ojeju -
Alicja92 wrote:Nie ma dolkow! Spojrz na mnie! Moje siostra po 2 poronila i co? I ma 4 dzieciaczkow! NIE MA DOLOW!!!! Spojrz na mnie. Zupelne zaskoczenie i teraz stres zeby to bylo to.
Teraz egoistycznie. Trzese sie, niedobrze mi, lewy jajor kluje. Lutka juz jest i dowcipkuje. Ojeju2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Zrobilam testy. 2 zeby miec pewnosc. Jeden 10 drugi 25. Mamy 10dpo i CIEN CIENIA. Nie wiem jakim cudem ten po poludniu mi tak wyszedl. Chociaz jest na forum dziewczyna, ktorej po poludniu lepsze wychodzily. Dzis grzeje dupke w domu i jesli jutro bedzie pozytyw jade na bete w piatek. Dam Wam zdjecie ale raczej nic nie zobaczycie. Bedzie dobrze! Na chwile obecna.... JESTEM MAMA!
Agnieszka0812, ilonia1984, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
-
Alicja92 wrote:Zrobilam testy. 2 zeby miec pewnosc. Jeden 10 drugi 25. Mamy 10dpo i CIEN CIENIA. Nie wiem jakim cudem ten po poludniu mi tak wyszedl. Chociaz jest na forum dziewczyna, ktorej po poludniu lepsze wychodzily. Dzis grzeje dupke w domu i jesli jutro bedzie pozytyw jade na bete w piatek. Dam Wam zdjecie ale raczej nic nie zobaczycie. Bedzie dobrze! Na chwile obecna.... JESTEM MAMA!Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
s1985 wrote:Super fajnie ovu wyznaczył mi owulke na 11 dc yyyy wtf?
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15