Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny o ktorej godzinie robicie testy ovu i rzeczywiscie nie pijecie iles wczesniej ?? Mi ciagle negatywy wychodza. A ile dni testy pokazuja Wam wynik pozytywny ?? Znowu mam ovu wyznaczone na 10dc wczoraj nie mialam juz bo mi usunęli. Chyba że cykl będzie bezowulacyjny. Bo cycki przestały bolec, jajniki też
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Dziewczyny o ktorej godzinie robicie testy ovu i rzeczywiscie nie pijecie iles wczesniej ?? Mi ciagle negatywy wychodza. A ile dni testy pokazuja Wam wynik pozytywny ?? Znowu mam ovu wyznaczone na 10dc wczoraj nie mialam juz bo mi usunęli. Chyba że cykl będzie bezowulacyjny. Bo cycki przestały bolec, jajniki też
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
monilia84 wrote:Dziewczyny o ktorej godzinie robicie testy ovu i rzeczywiscie nie pijecie iles wczesniej ?? Mi ciagle negatywy wychodza. A ile dni testy pokazuja Wam wynik pozytywny ?? Znowu mam ovu wyznaczone na 10dc wczoraj nie mialam juz bo mi usunęli. Chyba że cykl będzie bezowulacyjny. Bo cycki przestały bolec, jajniki też
Ja robie jak mi sie przypomni. Z tym piciem roznie... byleby przed 21. Jak masz to rob kilka dziennieAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Sylwia nie kieruj się tak bardzo wykresem Ja dziś mam tyle śluzu, że mogłabym go butelkować i sprzedawać
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
monilia84 wrote:Nio wczoraj wieczorem próbka była białaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
monilia84 wrote:Dziewczyny o ktorej godzinie robicie testy ovu i rzeczywiscie nie pijecie iles wczesniej ?? Mi ciagle negatywy wychodza. A ile dni testy pokazuja Wam wynik pozytywny ?? Znowu mam ovu wyznaczone na 10dc wczoraj nie mialam juz bo mi usunęli. Chyba że cykl będzie bezowulacyjny. Bo cycki przestały bolec, jajniki też2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ej dziewuszki, ale sie rozpisałyście Ala wczoraj na tym 3 bardzo wyraźnie, a dzisiaj na jednym cień widzę Także spróbuj jeszcze juto i na bete kochana, będziesz wiedzieć :*
U mnie dziewczyny dziwne, wczoraj coś się zaczęło, myślałam, że już @ przyszła, a tu tylko takie brudzenie i śluz zabarwiony i brzuch bolał tak, że musiałam no-spę wziąć. Czekam, jak się nie rozkręci to w piątek do lekarza.Justine M lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:ej dziewuszki, ale sie rozpisałyście Ala wczoraj na tym 3 bardzo wyraźnie, a dzisiaj na jednym cień widzę Także spróbuj jeszcze juto i na bete kochana, będziesz wiedzieć :*
U mnie dziewczyny dziwne, wczoraj coś się zaczęło, myślałam, że już @ przyszła, a tu tylko takie brudzenie i śluz zabarwiony i brzuch bolał tak, że musiałam no-spę wziąć. Czekam, jak się nie rozkręci to w piątek do lekarza.Wiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Alicja92 wrote:Wlasnie wiaterek... kumpela poszla na wywolanie a tam pecherzyk ciazowy i to po Clo jej sie owu przesunela.
Jestem na piątek zapisana, więc czekam cierpliwie... No dobra, niecierpliwie. Biedne te moje dzieci będą mając taką matkęs1985 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
ja tam dopijam kawusie i po 5dniach przerwy od ćwiczeń idę poćwiczyć bo mój małżonek wybył do swojej mamy ;] wiec mam czas dla siebie ;]
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:tia sluzu mam duzo tez i dzis wkoncu wyszedł mi test pozytywny owulkowy tylko ta temperatura jakas do dupy, to chyba od tego nowego termometru ;/
A jaki masz? Ja od 2 lat stosuje MicroLife ten z dwoma miejscami po przecinku. Moja sis 15 lat go miala tylko starszy model. Polecam!