Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja92 wrote:Wiaterku, zazdroszcze faceta. Moj mi nawet na pierwsza rocznice slubu kwiatow nie kupil :p
E mojemu się coś popierniczyło po tym poronieniu jest miły, mnie przytula cały czas, mówi, że jestem śliczna, np jak nie on po prostu. Mysly wczoraj 2 rocznicę mieli i to stąd kwiatyAgnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:No i jest @ Ale mnie brzuch boli...
Wiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Wiaterek wrote:No i jest @ Ale mnie brzuch boli...
Wiem, że muszę przecierpieć Przeciwbólowa tableta już jest no i mogę zaczać się starać o fasolamissbum, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek, super że wreszcie przyszła @ - znak że wszystko działa jak trzeba. Za chwilę znów się będziesz mogła starać!
Ja jestem 7 dpo i czekam (nie)cierpliwieilonia1984, Wiaterek, Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
mus.zka, Alicja92 - trzymam kciuki
ilonia1984, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justys a ty kiedy testujesz?w piatek? bo sie doczekac nie moge...Majoweczko a ty gdzie nam zaginełas?jak tam twoje samopoczucie...mdlosci itd Ja dzis czuje sie fatalnie,ducota jakas,slabo mi w glowie sie kreci i calczas boli mnie brzuch,od samego owu,kuja jajniki,mdli mnie....ale to za wczesniej na jakiekolwiek oznaki ciazy,wiec niestety mysle ze to co innego...A moze ja mam psyche tak zryta,ze mi sie wkreca Tylko,ze ja wlasnie na spokojnie podchodze tym razem do tego,co ma byc to bedzie,to juz nie wiem...niebawem sie okarze a jesli przyjdzie okres,to pojde do gina moze mam jakies miesniaki albo zrosty...nie powinien bolec mnie tak brzuch i jajniki...chyba nie
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Justys a ty kiedy testujesz?w piatek? bo sie doczekac nie moge...Majoweczko a ty gdzie nam zaginełas?jak tam twoje samopoczucie...mdlosci itd Ja dzis czuje sie fatalnie,ducota jakas,slabo mi w glowie sie kreci i calczas boli mnie brzuch,od samego owu,kuja jajniki,mdli mnie....ale to za wczesniej na jakiekolwiek oznaki ciazy,wiec niestety mysle ze to co innego...A moze ja mam psyche tak zryta,ze mi sie wkreca Tylko,ze ja wlasnie na spokojnie podchodze tym razem do tego,co ma byc to bedzie,to juz nie wiem...niebawem sie okarze a jesli przyjdzie okres,to pojde do gina moze mam jakies miesniaki albo zrosty...nie powinien bolec mnie tak brzuch i jajniki...chyba nie
Poza tym jestem troche w szoku ze jestem w ciąży, może pomyślicie ze jestem jakas nienormalna ale najzwyczajniej w świecie sie boje jak to będzie.. Hormony mi dają kopa i często ryczęilonia1984, Wiaterek, Agnieszka0812, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
-
No to fajnie kochana,ze wszystko wporzasiu...no teraz musisz uwazac,zwlaszcza w takie upaly,bo zawroty glowy beda dokuczac Wcale nie jestes nie normalna,kazda kobieta sie boi i obawia i mysli,ze jest nie normalana hehe tez teraz zaczynam myslec,ze swiruje...i ze chyba mnie porysowalo...brzuch mnie boli i calczas sie zastanawia dlaczego,od samej ovulki...no masakra
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyZawsze mi się wydawało ze kobiety w ciąży szaleją z radości a ja jestem pelna obaw i strachu.
Może masz w psychice zakodowane ze jesteś po owulacji i wsłuchujesz sie w organizm szukając jakiś oznak? Trzymam mocno kciuki :*ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
Majówka90 wrote:Zawsze mi się wydawało ze kobiety w ciąży szaleją z radości a ja jestem pelna obaw i strachu.
Może masz w psychice zakodowane ze jesteś po owulacji i wsłuchujesz sie w organizm szukając jakiś oznak? Trzymam mocno kciuki :*cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Ja nawet Majoweczko nie chce myslec jaka bede pelna obaw jak zajde w ciaze...narazie o tym nie mysle.Wiesz co,jakos spokojnie podchodze do tego tym razem,a ten bol brzucha to raczej nie wymyslony,mdlosci mam czesto po ovulce,to chyba chormony,zawroty glowy tez sie zdazaly,ale nie taki ciagly bol brzucha i jajnikow,martwie sie,ze cos ze mna nie tak...ale mam nadzieje...jak kazda wiadomo :)dzieki za kciuki...przydadza sie
Hmm.. Może juz jakies objawy masz? Niektóre kobiety szybko maja objawy ciążowe może zagnieżdżenie? Wiesz po zabiegu może po prostu cykl jest bardziej bolesny. Na pewno to nic groźnego :* a jakie masz przeczucia? -
nick nieaktualny
-
No wlasnie nie mam przeczuc,wogole zero...chyba nie chce sie zawiesc,dlatego nie mysle i sobie nie nakrecam,za tydzien zrobie test,bo okrws wedlug ovu mam na 28 i pewnie tak bedzie bo ovulka byla wczesniej wiec spokojnie bede mogla testowac.No moze faktycznie taki bolacy cykl,ovulacjie tez mialam bolesna,ze az mnie skrecalo i wiedzialam,ze to ona tak,ze spokojnie czekam,wyjscia nie mam :)Mnie w tej ciazy mocno bolal brzuch...i zaluje,ze myslalam,ze to normalne...lekki bol jest normalny,bo to sie rozciaga wszystko,krew zaczyna mocniej doplywac,ale mnie mocno bolal brzuch,teraz odrazu pojde po cos na podtrzymanie,moja przyjaciolke bolal brzuch tez mocno,lekarz przepisal dupka i przestal bolec wogole
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 19:24
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
No to takie bole to normalne,ja to.od poczatku czulam,ze cos nie gra,z cora mnie nigdy w ciazy tak brzuch nie bolal,tak delikatnie jak ty mowisz to tak ale nie tak zeby skrecalo
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Justys dzieki popludniowy test 25 i jest kolejny bladzioch. W czwartek 5 a w piatek beta. Zwolnienie mam narazie do piatku. Biore lutke 3x1, Euthyrox 37.5 i Encorton 2.5mg. Brzyszek pobolewa, ale sie uspokoilam troszke. W piatek znowu lekarz
Iloncia bedzie fasolinda! No musi byc!
Majoweczko... mi to sie we lbie kreci jakbym sie nacpalq. Nie wiem czy to juz Okruszek. Wczoraj prawie mdlalam.ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość