Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlicja92 wrote:Justys dzieki popludniowy test 25 i jest kolejny bladzioch. W czwartek 5 a w piatek beta. Zwolnienie mam narazie do piatku. Biore lutke 3x1, Euthyrox 37.5 i Encorton 2.5mg. Brzyszek pobolewa, ale sie uspokoilam troszke. W piatek znowu lekarz
Iloncia bedzie fasolinda! No musi byc!
Majoweczko... mi to sie we lbie kreci jakbym sie nacpalq. Nie wiem czy to juz Okruszek. Wczoraj prawie mdlalam.
Dobrze zrozumiałam, jesteś w ciąży?!Justine M lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki! Dziś wg kalendarzyka powinna być ovu, na razie testy same negatywy, dziś dopiero zrobię...Zastanawiam się czy nie iść w piątek do szpitala na usg ovulacyjne, zdaję się, że 20 zł kosztuje
Wiaterek, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Majówka90 wrote:Zawsze mi się wydawało ze kobiety w ciąży szaleją z radości a ja jestem pelna obaw i strachu.
Może masz w psychice zakodowane ze jesteś po owulacji i wsłuchujesz sie w organizm szukając jakiś oznak? Trzymam mocno kciuki :*Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
ilonia1984 wrote:No to fajnie kochana,ze wszystko wporzasiu...no teraz musisz uwazac,zwlaszcza w takie upaly,bo zawroty glowy beda dokuczac Wcale nie jestes nie normalna,kazda kobieta sie boi i obawia i mysli,ze jest nie normalana hehe tez teraz zaczynam myslec,ze swiruje...i ze chyba mnie porysowalo...brzuch mnie boli i calczas sie zastanawia dlaczego,od samej ovulki...no masakra
Agnieszka0812, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam
https://www.youtube.com/watch?v=bk-K6BBeBtU
a na tej zawsze ryczę https://www.youtube.com/watch?v=Dny3EMK8p58Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 10:14
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
niezapominajka wrote:Ilonia, ja w tym cyklu, w którym zaszłam zaraz po IUI miałam taki ciągły ból brzucha, do 2 tyg po terminie @...cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Ja to sie martwie,zeby czasem aie tam cos nie porobilo po tym zabiegu,a nerwa mam dzis...jak przed okresem i bol brzucha okresowy dzis,ale lzejszy duzo...wczoraj mialam koszmarny wieczor bylam z mama na pogotowiu do 2 w nocy istny koszmar,zeby lekarz sie zjawil 2 godziny czekalismy,oczywiscie awanture zrobilam,bo matke z bolu zwijalo i na gowniaza trafilam co jeszcze mi pyszczyl...w szpitalu miejsca nie bylo wiec po zrobieniu wynikow ogolnych wypisali mame do domu a dzis ten. Sam bol,wlasnie pojechala prywatnie zobaczymy....
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Jak moja Mamusia miała wylew to co prawda Tata z nią jeździł, ale mówił, że na pogotowiu jak usłyszeli objawy to od razu się nią zajęli. W zasadzie to mówił, że faktycznie to wyglądało jak w filmach, że tak od razu pacjentem się zajmują. No ale (zawsze musi być ale) postawili złą diagnozę i od razu jej chcieli głowę otwierać (bo że niby tętniak - a wcale nie było).
Również życzę zdrowia dla mamy, bo to straszny stres. Pozdrawiam cię cieplutko :*ilonia1984 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Alicja no to gratulujé, zaznaczamy!!!!
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
u mnie póki co 9dni po,na tempke nie ma co patrzec za bardzo bo o roznych porach, no inny klimat a to gardlo mnie troche bolało jednego dnia...
wzdęcia i gazy straszne.... i nie jem jakoś inaczej - normalnie wiec nie wiem o co z tym chodzi... mój 30dzien cyklu, przed poronieniem mialam 28 dniowe no ale jesli faktycznie ovu byla wtedy kiedy ja i ovu myslimy to testowanko dopiero w niedzilonia1984, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:u mnie póki co 9dni po,na tempke nie ma co patrzec za bardzo bo o roznych porach, no inny klimat a to gardlo mnie troche bolało jednego dnia...
wzdęcia i gazy straszne.... i nie jem jakoś inaczej - normalnie wiec nie wiem o co z tym chodzi... mój 30dzien cyklu, przed poronieniem mialam 28 dniowe no ale jesli faktycznie ovu byla wtedy kiedy ja i ovu myslimy to testowanko dopiero w niedzilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dzieki dziwczynki...mam nadzieje,ze wyzrowieje jak najszybciej ;)Justynka,to ty taka widze wytrzymala sie zrobilas na testowanko,do 13 dzionka wytrzymasz mowisz? ja mam zamiar do wtorku wytrzymac,no chyba,ze tez okres przyjdzie...oby nie :)na 28 mam wyznaczony okres przez ovu,wiec spokojnie moge testowac chyba juz,mowia,ze klopoty z trawieniem,wzdecia itd tez czesto sa oznaka ciazy :*
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Agnieszka0812 wrote:Hej dziewczyny, moje dzisiejsze testy ovu, myślę, że pozytywne, jak myślicie?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad1d330d08f8.jpgJustine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:ooo Agus pozytyw jak nic...dzialaj...trzymam kciuki
ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Justyś, ale jedzenie teraz i tak nic by nie sugerowało, za wcześnie, kiedy testujesz, za tydzień?
ilonia1984, Wiaterek, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15