Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
s1985 wrote:ja tam dopijam kawusie i po 5dniach przerwy od ćwiczeń idę poćwiczyć bo mój małżonek wybył do swojej mamy ;] wiec mam czas dla siebie ;]
A ja teraz na rowerze jeżdżę do pracy bo mnie tak zmotywowałyście tymi ćwiczeniami... Nie no serio to kolezanka na plaży z płaściuteńkim brzuszkiem, a u mnie flak. U mnie już było widać trochę brzuszek więc tłumaczę sobie że to z tego. No ale 20 km dziennie przejeżdżam to może się poprawiWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Alicja92 wrote:Kumpeli tez beta w dniu spodziewanej @ negatywna. Ajj wszystko sie moze zdarzyc lalala
Alusia, widzę, ze radochę załapałaś I dobrze, tak ma być Tak swoją drogą to moje dzieciątko jeśli byłoby dziewczynką miało nazywać się Ala No ale z racji tego, ze stało się jak stało to Ala nie będzieWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Alicja92 wrote:A jaki masz? Ja od 2 lat stosuje MicroLife ten z dwoma miejscami po przecinku. Moja sis 15 lat go miala tylko starszy model. Polecam!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiaterek wrote:A ja teraz na rowerze jeżdżę do pracy bo mnie tak zmotywowałyście tymi ćwiczeniami... Nie no serio to kolezanka na plaży z płaściuteńkim brzuszkiem, a u mnie flak. U mnie już było widać trochę brzuszek więc tłumaczę sobie że to z tego. No ale 20 km dziennie przejeżdżam to może się poprawi2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:Alusia, widzę, ze radochę załapałaś I dobrze, tak ma być Tak swoją drogą to moje dzieciątko jeśli byłoby dziewczynką miało nazywać się Ala No ale z racji tego, ze stało się jak stało to Ala nie będzie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:Jestem na piątek zapisana, więc czekam cierpliwie... No dobra, niecierpliwie. Biedne te moje dzieci będą mając taką matkę
Piekne imie. Popadam w samozachwyt czasem haha! No jest radocha ALE martwi mnie tempka w dol i bladszy test. Chociaz staram sie nie myslec. Ide zaladowac lutke, wziasc Euthyrox i zastrzyk walnac :p -
Alicja92 wrote:Piekne imie. Popadam w samozachwyt czasem haha! No jest radocha ALE martwi mnie tempka w dol i bladszy test. Chociaz staram sie nie myslec. Ide zaladowac lutke, wziasc Euthyrox i zastrzyk walnac :p
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Alicja92 wrote:Ojoj. A czemuz to?
Ty babo no probuje! Jest ciezko dlatego co chwile odswiezam czy nie napisalyscie :p z nerwow mi niedobrze :p
Też odświeżam. Oczywiście już zaczynam myśleć że beta źle wyszła Głupia ja. To musiałabym zajść chyba jak się z zabezpieczeniem kochaliśmy... A dupa. Niech ta @ przyjdzie już to będę mogła przynajmniej się seksić bez opamiętania i mój nie stwierdzi, ze jestem seksoholiczkąs1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Alicja92 wrote:Hahaha!!!!!!! Wiaterek rozwalilas system!
Ej co powiedziec w pracy? Ze grypa?
Ja po poronieniu powiedziałam, że chora jestem. Tylko prosiłam gin żeby dała mi to zwolnienie nie ciążowe. Straciłam na tym 40 zł, a przynajmniej oszczędziłam sobie tych spojrzeń Ej no, właśnie tak myślę, bo rocznicę wczoraj mieliśmy i może mi mój tam coś naruszył i stąd ten śluz. A i bukiet znów dostałam, normalnie nie wiem co się temu mojemu mężczyźnie dzieje.Agnieszka0812, lunadelrospo lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
no i lipton mąż usi juz w sobite jechac zeby na poniedziałek byc w pracy, mysleliśmy że uda się wysępić choć tydzien więcej ;(2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18