Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
november123 wrote:Melduję się! Jestem, żyje
Mocno trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i ciężko mi pisać
Alicja92 gratulacje! Spokojnie rośnijcie z maleństwem
U mnie wczoraj wyszedł bladzioch ale nie napalam się bo żadnych objawów nie mam i mój czarny scenariusz przewiduje kolejną cb
Nie zamierzam iść na bete po prostu za kilka dni powtórzę test i się sytuacja sama wyjaśniilonia1984, Renia7910, november123 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
November dokladnie! Trzymam kciukasy i zadnej cb nie bedzie! Bedzie fasolinda
Ja dziewczyny juz spokojniejsza. Moglam zaczepic aplikatorem od luteiny i stad to wszystko. Przeciez Okruszek juz dal nam taka nadzieje, ze musi zostacJustine M, november123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlicja92 wrote:November dokladnie! Trzymam kciukasy i zadnej cb nie bedzie! Bedzie fasolinda
Ja dziewczyny juz spokojniejsza. Moglam zaczepic aplikatorem od luteiny i stad to wszystko. Przeciez Okruszek juz dal nam taka nadzieje, ze musi zostac
Juz nie mdlejesz dzisiaj?
Wieczorami czuje sie jakby jakiś słoń deptał mi po kichach, jakbym miała balon z którego spuszcza sie powietrze i potem znowu pompuje.
Justine M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlicja92 wrote:Odpoczywam duzo wiec jest lepiej. Jednak takie dusznosci i uderzenia goraca dokuczaja. No i zawroty glowy. Czekam na mdlosci niech Okruch meczy! Bede wiedziec, ze jest
s1985, Wiaterek, missbum, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlicja92 wrote:Majoweczko ja i tak juz mam brzuszek wiec wzdecia dodatkowo i masakra
missbum, Justine M, s1985 lubią tę wiadomość
-
Alicja - gratulacje!!!!
Majówka - zazdroszczę ci nawet wzdęcia
Ja mam straszne wahania nastroju, raz myślę że na pewno się udało w tym cyklu... a za chwilę łapię doła i myślę że na pewno się nie udało... Jestem 8 dpo, jeszcze tylko kilka dni i się dowiem. Od wczoraj wieczorem bolą mnie piersi, co nie jest moim normalnym objawem PMS więc może... może... a może nie...Justine M, Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
Alicja92 wrote:Odpoczywam duzo wiec jest lepiej. Jednak takie dusznosci i uderzenia goraca dokuczaja. No i zawroty glowy. Czekam na mdlosci niech Okruch meczy! Bede wiedziec, ze jest2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Alicja92 wrote:Odpoczywam duzo wiec jest lepiej. Jednak takie dusznosci i uderzenia goraca dokuczaja. No i zawroty glowy. Czekam na mdlosci niech Okruch meczy! Bede wiedziec, ze jest
Ha, tez bardzo chętnie będę miała mdłości i wszystkie te złe objawy. Ja nie miałam nic poza zmęczeniem i piersiami bolącymi jwk nie wiem co. Także chętnie wezmę mdłości byle by fasolka była i się dobrze rozwijałaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a6ce4067b318.jpg
A to dzisiejsze moje, Sylwia już dawno prorokowała, że ovulkę będziemy miały jednego dnia takie krechy zaraz po siknięciu, bez odczekiwania 10 minuts1985, missbum, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
s1985 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd4d252ab4aa.jpg
z dzisiaj z rana
Ja różowy mam taniocha z allegro, a zielony aptecznys1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
monilia84 wrote:Trzymam kciuki za serduchowania:) Ja już po owulce Kiepsko widze moje szanse w tym cyklu, za malo serduszekFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15