Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wrote:Tosz to jeszcze Okruszynka maluteńka. Ale będzie rosła/rósł niedługo będzie z Tobą Zazdroszczę Kochana tego stanu. Ja się czułam strasznie wyjątkowa jak zaszłam w ciążę. Tak ważna No ale wszystkie w tym miesiącu zaciążymy wiec Twoja okruszynka będzie miała towarzystwo
Dokladnie!!!
Wiaterek lubi tę wiadomość
-
Justine M wrote:Helo Dziewczynki!
Nie wytrzymałam testa zrobiłam wczoraj wieczorem, wyszedł tak blady że mogłabym przysiąc że tam nic nie ma i że sobie wmawiam. Urojenia
Dziś z rana zrobiłam drugi więc, bledzioch straszny,ale już nawet na zdjęciu widać:
Test kupie jakis i jeszcze jutro zrobię i pojutrze bo w zasadzie jest dopiero 10dni po.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
pora na kwietniowki,bo jeszcze nie ma :)Monilla....Alicjia dzieki...kochane jestescie,obyscie mialy racjie :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 13:37
Wiaterek, Justine M, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:pora na kwietniowki,bo jeszcze nie ma :)Monilla....Alicjia dzieki...kochane jestescie,obyscie mialy racjie :*
Mój mąż jest z kwietnia. Stwierdził, ze jakby się na kwiecień udało, to klocki lego by "dziecku" kupował na urodzinkiilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Mój mąż jest z kwietnia. Stwierdził, ze jakby się na kwiecień udało, to klocki lego by "dziecku" kupował na urodzinki
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Wiaterek wrote:Mój mąż jest z kwietnia. Stwierdził, ze jakby się na kwiecień udało, to klocki lego by "dziecku" kupował na urodzinki
Wiaterek, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:A gdzie nasza Renia...cos sie nie odzywa ostatnio...gdzie jestes kochana,co slychac ?
Justynko, serdecznie gratuluję, Alicjo Tobie też, teraz Ilonia Twoja kolej mam nadzieję że żadnej nie pominęłam, tyke Was teraz zafasolkowalo buziaki
Ps. Przyjęłam pierścionek zaręczynowy od mojego bohateraWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 17:01
s1985, niezapominajka, Agnieszka0812, Wiaterek, ilonia1984, Kikaaa, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Hey dziewczynki, ja w dalekiej Chorwacji się smażę i usilnie pracuję nad maleństwem nie liczę na wiele bo rok temu po urlopie mi się rozregulowało wszystko. No ale próbujemy, może akurat ...
Justynko, serdecznie gratuluję, Alicjo Tobie też, teraz Ilonia Twoja kolej mam nadzieję że żadnej nie pominęłam, tyke Was teraz zafasolkowalo buziaki
Ps. Przyjęłam pierścionek zaręczynowy od mojego bohateraRenia7910, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ilonia1984 wrote:Aga a dzidzia bedzie z 15 kwietni
Poza tym 10 kwietnia miałam zabieg, równo w rocznicę starszy Aniołek czuwałby nad rodzeństwem, co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 17:20
s1985, Renia7910, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Super by było wg @ termin 12 kwiecień dwa porody miałam w 38tc, ale by miał mąż lub babcia prezent choć myślałam wcześniej, że na 8 marca w moje 33 ur się uda,teraz mam nadzieję, że będę kwietnióweczką
Poza tym 10 kwietnia miałam zabieg, równo w rocznicę starszy Aniołek czuwałby nad rodzeństwem, co?
Hej, jakby mi się udało to będzie końcówka kwietnia Jak dla mnie maj też może byćAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Dziewczyny, czytając wiadomości zauważyłam takiego newsa:
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,czulam-sie-jak-smierdzace-jajo-kobiety-ktore-stracily-dzieci,174378.html
"Przeżywają traumę, ale nie zawsze znajdują zrozumienie w szpitalu. Kobiety po starcie dziecka słyszą płacz innych dzieci, bo często leżą na sali z kobietami, które urodziły. Wojewoda mazowiecki chce takim matkom pomóc, dlatego stworzył dokument dobrych praktyk dla szpitali. Rekomendacje postępowania z pacjentkami, które poroniły lub urodziły martwe dziecko, zostaną rozesłane do 52 szpitali na Mazowszu."Wiaterek, Justine M lubią tę wiadomość
-
No może wreszcie coś się zmieni w tej sprawie. To nieuczciwe ze tracimy dzieci a w szpitalu musimy jeszcze patrzeć na szczęśliwych ludzi, którzy mają już swoje Maleństwa przy sobie. Poryczałam się normalnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 21:11
4 Aniołki