Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Renia gratuluję!!! Cieszę się bardzo, no wiesz ja jestem na urlopie i zafasolkowalam to może i Wam się uda
Ilonia, no kto wie, u mnie właśnie wzdęcia wzbudziły podejrzenia i bach bledzioch jest:)Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Agnieszka0812 wrote:Nie ma i nie będzie ledwo się powstrzymuję, ale nic nie robię powiedz mi, a powtarzasz jeszcze testy po południu?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Renia gratuluje zaręczyn, super teraz czas na fasolcie
Mnie od wczoraj jajniki pobolewaja a dzis dopiero 22dc.
Zostaly mi ostatnie 3 dni wakacji a powiew Wam ze tesknie juz za domem
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Hej, dziewczynki mam takie pytanie. Mierzę temperaturę o 6.00 normalnie, no ale dzisiaj obudziłam się o 5. Jak czytałam o pomiarze to powinnam mieć przesunięcie max 30 minut. No i czekałam do tej 6 w łóżku, ale to chyba trochę bez sensu bo temperatura wyszła mi o 0,6 stopnia wyższa niż normalnie. No i nie wiem. Powinnam w takim wypadku zmierzyć o tej 5 czy jak? Kurcze zielona w tym jestem. Zamówiłam testy owulacyjne, bo ja temu mojemu pomiarowi temperatury nie ufam.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Hej, dziewczynki mam takie pytanie. Mierzę temperaturę o 6.00 normalnie, no ale dzisiaj obudziłam się o 5. Jak czytałam o pomiarze to powinnam mieć przesunięcie max 30 minut. No i czekałam do tej 6 w łóżku, ale to chyba trochę bez sensu bo temperatura wyszła mi o 0,6 stopnia wyższa niż normalnie. No i nie wiem. Powinnam w takim wypadku zmierzyć o tej 5 czy jak? Kurcze zielona w tym jestem. Zamówiłam testy owulacyjne, bo ja temu mojemu pomiarowi temperatury nie ufam.
Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Alicja92 wrote:Ja dzis przez bete mierzylam 40min wczesniej i wyszlo 36.9 rosnij malutka rosnij! Jednak legenda NPR glosi ze do tempki mierzonej wczesniej dodac 0.1 stopnia.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:hehe mi z tą temperatura też nie wychodzi, prze nia ovu wyznaczyło mi owulacje na 11 dc testy na 18-19 i badz tu madry ;/
Sylwuś, to wszystko sprowadza się do tego, że serduszkowań musi być naprawdę dużoWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Sylwuś, to wszystko sprowadza się do tego, że serduszkowań musi być naprawdę dużo2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Dziewczyny!! Wszystkie tu po kolei zachodzą w ciążę i nie wytrzymałam, chociaż dopiero 10 dpo zrobiłam test
I jest druga kreska!! Blada, ale jest !! Pójdę jeszcze dzisiaj na betę
Zostań ze mną okruszku... zostań!Wiaterek, ilonia1984, Agnieszka0812, monilia84, kehlana_miyu, Justine M lubią tę wiadomość
-
missbum wrote:Dziewczyny!! Wszystkie tu po kolei zachodzą w ciążę i nie wytrzymałam, chociaż dopiero 10 dpo zrobiłam test
Zostań ze mną okruszku... zostań!
Missbum, gratuluję :*missbum lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
missbum wrote:Dziewczyny!! Wszystkie tu po kolei zachodzą w ciążę i nie wytrzymałam, chociaż dopiero 10 dpo zrobiłam test
Zostań ze mną okruszku... zostań!missbum lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Zostań ze mną okruszku... zostań!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Majoweczka zaszla to nie moze w koncu pojsc na marne. GRATULUJE KOCHANIE Cos wczesnie nam te testy wychodza zapraszam na kwietniowki ;*
ilonia1984, missbum lubią tę wiadomość
-
Zostań ze mną okruszku... zostań!missbum lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016