Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Czasami jak dzieciątko bardziej się w macicy zagnieżdża to występuje plamienie. Mam nadzieję, że to właśnie przez to.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 14:06
ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Jezu jak mnie boli jajnik,az promieniuje do nogi,nie wiem co jest myslicie ze nospa pomoze na bol jajnika? Czy to raczej na bol brzucha,czuje sie fatalnie cos do tego zoladek mnie boli,wszystko razem,marudze jak stara baba,albo baba w ciazy hehe
Wiaterek, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Majówka, plamienie się zdarza w 20% ciąż, na pewno wszystko będzie ok, dostaniesz luteinę i wszystko będzie dobrze! Dużo odpoczywaj. Jestem pewna że usg cię uspokoi.
Ilonia, mnie też trochę pobolewa, w poprzedniej też tak miałam i gin mówiła, że to ciałko żółte "daje czadu", no-spa nie zaszkodzi. Obstawiam że u ciebie też będą dwie kreski!ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
-
No nie wiem,czuje sie dziwnie,ale mi to sie wydaje,ze jakas grype mam jelitowa hehe jakos w kosciach lamie,muli jak bym sie woda strula...a nic nie pilam temperatura w dzien coraz wyzsza ponad 37 dzis o 9 juz mialam 37,3 to stan u mnie pogoraczkowy bo mam przewaznie tak do 37 to juz max...moja kolezanka dzis dzwonila,ze tez jakies dziadostwo ja meczy ze zygala od rana i sraczke miala.Na szczescie od niej sie nie zarazilam,bo jej pare dni nie widzialam,chciala bym juz wiedziec co i jak,bo zaczyna mnie meczyc Jutro weekend jakies powko by sie wypilo,a tak to nie wiem czy mozna;) Justys gdzie jestes,mialas test powtarzac...z checia popatrzymy na 2 kreseczke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 15:25
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyWszystko jest dobrze! Progesteron tylko brać i leżeć bezwzględnie. Ciąża rośnie zgodnie do tygodnia ale się strachu najadłam..
Cos mi fachowo tłumaczył skąd plamienie ale nic nie zrozumiałam.
Serducho juz wali!s1985, missbum, Renia7910, Wiaterek, kehlana_miyu, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
-
Majówka90 wrote:Wszystko jest dobrze! Progesteron tylko brać i leżeć bezwzględnie. Ciąża rośnie zgodnie do tygodnia ale się strachu najadłam..
Serducho juz wali!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
missbum wrote:http://tinypic.com/r/641d1s/8
tak wygląda mój bladzioch
Byłam na becie, może już dziś wieczorem będę miała wynik, trzymajcie kciuki bo się strasznie boję czy tym razem się uda...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Alicja92 wrote:Ja dzis przez bete mierzylam 40min wczesniej i wyszlo 36.9 rosnij malutka rosnij! Jednak legenda NPR glosi ze do tempki mierzonej wczesniej dodac 0.1 stopnia.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Alicja92 wrote:Majoweczka! Tez na lutce jestem i mam lezec duzo. Ja na usg za 3tyg i mam nadzieje na serduszko
Dziewczynki beta 171!!!!ilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Alicja92 wrote:Majoweczka! Tez na lutce jestem i mam lezec duzo. Ja na usg za 3tyg i mam nadzieje na serduszko
Dziewczynki beta 171!!!!Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Majówka90 wrote:Wszystko jest dobrze! Progesteron tylko brać i leżeć bezwzględnie. Ciąża rośnie zgodnie do tygodnia ale się strachu najadłam..
Serducho juz wali!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 20:19
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Agnieszka0812 wrote:Mnie dziś głowa pęka, dodatkowo jakaś biegunka czy cóś, jeździ mi w brzuchu, masakra
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
my dzis w sumie ostatni dzien razem bo jutro moj juz o 16 wyjezdza, wiec pojechalismy nad wode do suchacza i sie smazylam na plazy a chlopaki byli w wodzie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18