Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:Ja dziś jakiś dół mam, myślę,że tylko ja nie zaciążę2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dziewczyny wracamy do domu buuuuu .... Ciupiemy juz na Łódź. Nie powiem - chociaz raz pogoda nas rozoueszczala nad polskim morzem raczki wracaja do beskidu malego. Żal ze koniec laby ale co zrobic... Teraz czeka mnie nadrabianie zaleglosci w pracy ehhh
Gratuluje kolejnym z rozprutego worka
Buziakimissbum, monilia84, Justine M lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
november123 wrote:U mnie dziś już test negatywny Można wpisać @
Dopóki @ nie ma to nic straconego. Mi dopiero w dzień @ bledzioch wyszedł. Ja tam czekam na pozytyw jeszcze.Justine M lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Dopóki @ nie ma to nic straconego. Mi dopiero w dzień @ bledzioch wyszedł. Ja tam czekam na pozytyw jeszcze.
Wiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
A ja dziś znów od Mamy usłyszałam ze Paulina potrzebuje wsparcia (moja siostra). Poryczyłam jej się do telefonu i dopiero chyba zrozumiała ze dla mnie takie gadanie jest gorsze niż jakby nic nie mówiła.
Dziewuszki, Wy się nie nastawiajcie taj źle. Będzie dobrze, wszystkie będziemy zaciazone i będziemy narzekać jak nam ciężko pod koniec. Tak po prostu musi być.s1985, missbum lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:A ja dziś znów od Mamy usłyszałam ze Paulina potrzebuje wsparcia (moja siostra). Poryczyłam jej się do telefonu i dopiero chyba zrozumiała ze dla mnie takie gadanie jest gorsze niż jakby nic nie mówiła.
Dziewuszki, Wy się nie nastawiajcie taj źle. Będzie dobrze, wszystkie będziemy zaciazone i będziemy narzekać jak nam ciężko pod koniec. Tak po prostu musi być.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek - ja mam wrażenie że tak naprawdę rozumieją, tylko te które to przeszły... Dlatego zaczęłam szukać wsparcia na tym forum. Najbliżsi się czasem nawet bardzo starają, ale nie koniecznie im to wychodzi Mój tata np. udaje że nic się nie stało, uważa że powinnam o tym "zapomnieć i tyle" - to pewnie takie "męskie" podejście do problemu. Ale ja wiem, że on naprawdę chce mi w ten sposób pomóc, nie ma w tym złych intencji. Jesteś dopiero miesiąc po, ja na twoim etapie potrafiłam popłakać się na środku ulicy.
Renia, Agnieszka - czemu miałoby się nie udać? Trzymam za was kciuki! Będzie dobrze
U mnie beta tylko 44, ale to dopiero 10 dpo dzisiaj, powtórzę w poniedziałek.Renia7910, ilonia1984, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
-
missbum wrote:Wiaterek - ja mam wrażenie że tak naprawdę rozumieją, tylko te które to przeszły... Dlatego zaczęłam szukać wsparcia na tym forum. Najbliżsi się czasem nawet bardzo starają, ale nie koniecznie im to wychodzi Mój tata np. udaje że nic się nie stało, uważa że powinnam o tym "zapomnieć i tyle" - to pewnie takie "męskie" podejście do problemu. Ale ja wiem, że on naprawdę chce mi w ten sposób pomóc, nie ma w tym złych intencji. Jesteś dopiero miesiąc po, ja na twoim etapie potrafiłam popłakać się na środku ulicy.
Renia, Agnieszka - czemu miałoby się nie udać? Trzymam za was kciuki! Będzie dobrze
U mnie beta tylko 44, ale to dopiero 10 dpo dzisiaj, powtórzę w poniedziałek.missbum lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
missbum wrote:Wiaterek - ja mam wrażenie że tak naprawdę rozumieją, tylko te które to przeszły... Dlatego zaczęłam szukać wsparcia na tym forum. Najbliżsi się czasem nawet bardzo starają, ale nie koniecznie im to wychodzi Mój tata np. udaje że nic się nie stało, uważa że powinnam o tym "zapomnieć i tyle" - to pewnie takie "męskie" podejście do problemu. Ale ja wiem, że on naprawdę chce mi w ten sposób pomóc, nie ma w tym złych intencji. Jesteś dopiero miesiąc po, ja na twoim etapie potrafiłam popłakać się na środku ulicy.
U mnie beta tylko 44, ale to dopiero 10 dpo dzisiaj, powtórzę w poniedziałek.
Aaaaaaa!!!!! gratuluje! no ja mam 171 zapraszam na Kwietnioweczki i czekamy tam na Was wszystkie! -
No i już wykres się unormowal po podaniu dzisiejszej temperatury hura, dziewczyny dzięki za komentarze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 06:51
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Alicja92 wrote:Alez wystrzelila! Kochana trzymam kciuki, ale Ty to wiesz ;* bedzie fasolka ;*
Tak w ogole to dzien dobry! Co tam u Was? Jak sie czujecie? ;*2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Hej dziewczyny u mnie nastrój taki jak pogoda nad morzem czyli do dupy. Wczoraj mnie jakos naciągało ale to pewnie sama sobie wmawiam.
Agus nie martw sie na pewno Ci się uda, ja przyjmuje strategie że co ma być to będzie-zobaczymy co jest mi dane
Jutro wracamy już do domku i zaczną się problemy dnia codziennego ale warto bylo odpoczac psychicznie te 2 tyg
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Hej dziewczyny u mnie nastrój taki jak pogoda nad morzem czyli do dupy. Wczoraj mnie jakos naciągało ale to pewnie sama sobie wmawiam.
Agus nie martw sie na pewno Ci się uda, ja przyjmuje strategie że co ma być to będzie-zobaczymy co jest mi dane
Jutro wracamy już do domku i zaczną się problemy dnia codziennego ale warto bylo odpoczac psychicznie te 2 tyg2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18