Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry samopoczucie do supy dola mam od rana,ryczec mi aie chce,wstalam z mysla,ze wielkie gowno z tego bedzie...koszmarne sny miala,cycki jak by mnie mniej bolaly...martwie sie,ze nic z tego nie bedzie:(cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
missbum wrote:Wiaterek - ja mam wrażenie że tak naprawdę rozumieją, tylko te które to przeszły... Dlatego zaczęłam szukać wsparcia na tym forum. Najbliżsi się czasem nawet bardzo starają, ale nie koniecznie im to wychodzi Mój tata np. udaje że nic się nie stało, uważa że powinnam o tym "zapomnieć i tyle" - to pewnie takie "męskie" podejście do problemu. Ale ja wiem, że on naprawdę chce mi w ten sposób pomóc, nie ma w tym złych intencji. Jesteś dopiero miesiąc po, ja na twoim etapie potrafiłam popłakać się na środku ulicy.
Renia, Agnieszka - czemu miałoby się nie udać? Trzymam za was kciuki! Będzie dobrze
U mnie beta tylko 44, ale to dopiero 10 dpo dzisiaj, powtórzę w poniedziałek.cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
s1985 wrote:wykres udostępniłam tylko przyjaciołom ;] a zaproszenie wysłałam wszystkim
ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ilonia1984 wrote:Dzien dobry samopoczucie do supy dola mam od rana,ryczec mi aie chce,wstalam z mysla,ze wielkie gowno z tego bedzie...koszmarne sny miala,cycki jak by mnie mniej bolaly...martwie sie,ze nic z tego nie bedzie:(
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ilonia1984 wrote:Dzien dobry samopoczucie do supy dola mam od rana,ryczec mi aie chce,wstalam z mysla,ze wielkie gowno z tego bedzie...koszmarne sny miala,cycki jak by mnie mniej bolaly...martwie sie,ze nic z tego nie bedzie:(
-
Ja wierze w to,ze w koncu sie uda,tylko kazda z nas wie jak to jest,bo kazda z nas by chciala jak najszybciej nosic pod serduszkiem swoje marzenie...aj i rycze dzis jak tylko o tym mysle,cos mnie dzis zlapalo,spadek formy jakis,chyba przed okresem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 09:04
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Alicja92 wrote:Mnie w ogole nie bola. Gdyby nie ciagniecie podbrzusza to by nie bylo objawow. No sa jeszcze zawroty glowy, ale to jak duszno albo cos.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a86c6166093e.jpg
Ja próbuję się spakować, mierzę ciuchy, masakra2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
marzusiax wrote:Dziewczyny wracamy do domu buuuuu .... Ciupiemy juz na Łódź. Nie powiem - chociaz raz pogoda nas rozoueszczala nad polskim morzem raczki wracaja do beskidu malego. Żal ze koniec laby ale co zrobic... Teraz czeka mnie nadrabianie zaleglosci w pracy ehhh
Gratuluje kolejnym z rozprutego worka
Buziaki
O, marzusiax, to my się będziemy mijać po drodze bo my dzisiaj wracamy z beskidu żywieckiego do ŁodziAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
ilonia1984 wrote:A jak ty Agus sie czujesz po tych antybiotykach?przeszedl bol wczorajszego zoladka? Bo mnie cos meczy dalej moj zaladek...dziwnie jakos juz 2 dzien tak mam
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Wiaterek
Tak kochana, staramy się. U nas jest dość skomplikowana sytuacja - mój A pracuje za granicą, widujemy się w najlepszym wypadku co 2 m-ce. Teraz ja jestem u niego przez 7 tyg, kolejne spotkanie w październiku, ale mamy ślub i ne wiem czy ze stresu mi się coś nie poprzestawia. Tak więc albo teraz albo dopiero za 2-3 m-ce. Szkoda mi czasu. Gin powiedziała, że ona by poczekała do sierpnia, a nawet września, ale to już moja decyzja, bo fizycznie ok po poronieniu. Mamy jeszcze zamrożone nasienie, może podejdę do IUI we wrześniu... albo tak jak ginka proponowała laparo jeszcze przed kolejnymi staraniami. Zaczęliśmy myśleć tez o in vitro, bo nie stajemy się młodsi. We wrześniu kończę 37 lats1985, ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alicja92 wrote:Oby to bylo to. Oby!!!
Ja oczywiscie sie martwie brakiem objawow. Jeszcze ze 2 testy obsikam na pamiatke2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Juz w domku. Nie ma to jak wlasne lozko. Maz przeglada foty z urlopu i stwierdzam ze photoshop pujdzie w ruch:-) zatrzylismy sie na ''zimowych zapasach'' tak ze agnieszka rozumiem co czujesz
Jak tam - widze ze znowu nadzieje sa ja bede pilnowac koncowki bo dopiero czekam na owu a gdzie tam do kiegokolwiek testowania. Gdzies mniej sie nakrecam jak w tamtym miesiacu - oby tak dalej.
Justi widze odpoczywa bo zaniedbala 1 str nalezy jej sie laba - jestem zaJustine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Hej Laseczki! Jeszcze w Szkocji jestem. Mieliśmy dziś wracać ale nie udało nam się biletu na prom kupić. Okres wakacyjny w końcu no nie
Jutro z samego rańca wracam.
Zrobiłam dwa kolejne testy, tanie z tesco, 25tki, dwa kolejne bledziochy no ale już widoczne nawet dla niewiarków (mąż, przyjaciółka) :]
Termin porodu belly wyznaczyłna 4 kwietnia.
Missbum strasznie się cieszę, gratuluję!
November - dopóki @ nie ma, nic nie pisze
Renia7910, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku