Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Justine M wrote:Hej Laseczki! Jeszcze w Szkocji jestem. Mieliśmy dziś wracać ale nie udało nam się biletu na prom kupić. Okres wakacyjny w końcu no nie
Jutro z samego rańca wracam.
Zrobiłam dwa kolejne testy, tanie z tesco, 25tki, dwa kolejne bledziochy no ale już widoczne nawet dla niewiarków (mąż, przyjaciółka) :]
Termin porodu belly wyznaczyłna 4 kwietnia.
Missbum strasznie się cieszę, gratuluję!
November - dopóki @ nie ma, nic nie piszeJustine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
marzusiax wrote:Gdzie to twój mąż pracuje? Możesz przypomnieć? Niech zajedzie szczęśliwie. A może ty będziesz miała dla niego niespodziankę jak wróci2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
marzusiax wrote:No to kawaaaaał drogi Takie mamy popieprzone czasy że tu na miejscu jest praca ale za śmieszne pieniądze. To twój mąż za 2 miesiące dopiero wraca?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Pewnie jak nie ma tu perspektyw pracy dla niego to nie ma sensu byście się tak męczyli. Znam parę takich małżeństw jak Wasze (co są zmuszone żyć w rozłące) i nie jest to fajne. A już na pewno nie sprzyjają staraniom. potem jest spina bo partner jest w domu 2 tyg a jak akurat nie ma owulki wtedy to nici z tego.
Kolega jeździł tirem, nie było go całymi tygodniami, do domu wracał na weekend czasem wogóle, to się śmiał że żonie będzie zostawiał w słoiku nasienie a ona w dni płodne będzie sobie aplikowała Około sylwestra był na parę dni w domu i im się udało zgrać. Pod koniec września spodziewają się córeczki
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Pewnie jak nie ma tu perspektyw pracy dla niego to nie ma sensu byście się tak męczyli. Znam parę takich małżeństw jak Wasze (co są zmuszone żyć w rozłące) i nie jest to fajne. A już na pewno nie sprzyjają staraniom. potem jest spina bo partner jest w domu 2 tyg a jak akurat nie ma owulki wtedy to nici z tego.
Kolega jeździł tirem, nie było go całymi tygodniami, do domu wracał na weekend czasem wogóle, to się śmiał że żonie będzie zostawiał w słoiku nasienie a ona w dni płodne będzie sobie aplikowała Około sylwestra był na parę dni w domu i im się udało zgrać. Pod koniec września spodziewają się córeczki2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnys1985 wrote:no właśnie i jak tu żyć w taki sposób ;/ muszę się czymś zająć bo będę siedzieć myśleć i płakać ;(
My z mężem dużo razem przeszliśmy głównie z moimi problemami i bardzo jesteśmy zżyci. Nie wyobrażam sobie żeby pracowal gdzies daleko. Dlatego jak macie możliwość to przenos sie do niego bo tylko ból i łzy z tego. Sciskam ;*
Teraz jak pojawilo sie to plamienie to juz w ogóle skacze kolo mnie i denerwowac mnie to zaczyna. Potwornie mi się nudzi i same czarne myśli. Ciekawe ile będę musiała leżeć -
Majówka90 wrote:Domyślam się co czujesz.
My z mężem dużo razem przeszliśmy głównie z moimi problemami i bardzo jesteśmy zżyci. Nie wyobrażam sobie żeby pracowal gdzies daleko. Dlatego jak macie możliwość to przenos sie do niego bo tylko ból i łzy z tego. Sciskam ;*
Teraz jak pojawilo sie to plamienie to juz w ogóle skacze kolo mnie i denerwowac mnie to zaczyna. Potwornie mi się nudzi i same czarne myśli. Ciekawe ile będę musiała leżeć
a kiedy masz wizyte u lekarza? zresztą jak pojechałaś ostatnio to bylo wszystko dobrze i tak ma byc, najlepiej sie nie forsowacJustine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnys1985 wrote:najgorszy jest dzien wyjazdu i nastepny, snuje się po domu i wszedzie go czuje, spie z jego ciuchami ;(, dobrze ze są dzieci i mam sie do kogo przytulić, ale swoje wypłacze,
a kiedy masz wizyte u lekarza? zresztą jak pojechałaś ostatnio to bylo wszystko dobrze i tak ma byc, najlepiej sie nie forsowac
Najgorsze są pierwsze dni bo to świeże. Dobrze właśnie ze są dzieciaki to masz cząstkę jego w domu i masz zajęcie.
We wtorek mam wizytę i do tej pory mam odpoczywać. Tylko ze mi leżenie nie służy psychicznie, ja muszę mieć ciągle zajęcie bo inaczej kiepsko sie czuje psychicznie a tak to tylko telewizor, krzyżówki, ksiazka a myśli szaleją.. -
Majowka ja tez mam zalecenie lezenia. Juz mnie trafia. Nudzi mi sie jak nie wiem. Dzis bylam w tesco i od razu brzuch boli musze nauczyc sie lezec i pachniec. Cale zycie myslalam, ze to potrafie a tu niespodzianka.
Meza mam z glowy, bo robi zawieszenie do autka -
nick nieaktualnyAlicja92 wrote:Majowka ja tez mam zalecenie lezenia. Juz mnie trafia. Nudzi mi sie jak nie wiem. Dzis bylam w tesco i od razu brzuch boli musze nauczyc sie lezec i pachniec. Cale zycie myslalam, ze to potrafie a tu niespodzianka.
Meza mam z glowy, bo robi zawieszenie do autka
Wiem Kochana, ze jak trzeba leżeć to się leży ale ja bardzo dlugo sie leczylam na zaburzenia lękowe i leżenie bykiem mojej psychice nie służy -
nick nieaktualnyRozmawialam z poprzednim ginekologiem (musiałam zmienić bo nie pracowala w szpitalu na porodówce) i powiedziała ze to żadne przeciwskazanie a jakbym sie zle czuła to będzie mi cos podawać. Teraz pogadam z gin we wtorek najważniejsze aby pierwszy trymestr przetrwać później juz cos mogą mi nawet podać.
Ale ja nic nie brałam przez półtora roku wiec mam nadzieje ze dam sobie radę
Wiesz takie zaburzenia to jednak wstydliwy temat i o tym się głośno nie mowi chociaż problem jest dość powszechny...
Jak maluch sie urodzi to juz inne życie, nie będzie czasu na myślenie, aby ciążę przejść a chciałabym sie nią w pełni cieszyć. -
s1985 wrote:a tak z innej beczki dziś w nocy śniło mi się że zrobiłam test i był pozytywny
Justine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Ale to jest bardzo w temacie! Dziś mam taki dzień, że wiem po co mam rowek pot ma gdzie spływać, chłop zanosi wszystko do auta(mieszkamy na 3p), współczuję mu ale ktoś to musi zanosić, tylko auto nie chce się rozciągnąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 21:28
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18