Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
monilia84 wrote:Trzymam kciuki za serduchowania:) Ja już po owulce Kiepsko widze moje szanse w tym cyklu, za malo serduszek
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiaterek wrote:Ha, tez bardzo chętnie będę miała mdłości i wszystkie te złe objawy. Ja nie miałam nic poza zmęczeniem i piersiami bolącymi jwk nie wiem co. Także chętnie wezmę mdłości byle by fasolka była i się dobrze rozwijała
Ojjj tak... Niech rzygam dalej niz widze, ale to znak, ze z Okruszkiem wszystko ok. Dalej mam zalecenie zeby lezec wiec leze lutka 3x1 i Encorton.
s1985, Agnieszka0812, Wiaterek, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
s1985 wrote:A jak mąż zareagował?
Bal sie bardzo. Myslal, ze ten bladzioch nic nie znaczy, ale w szpitalu mu powiedzili, ze pozytyw. Dalej sie boi, ale juz zaciesza. Wczoraj mu wyslalam zdjecie na fb to tak zacieszal, ze szef sie spytal to mu sie pochwalil. Dziewczyny mamy dzis 3t5d Okruszek ma 12 dni wiec zaraz zaczynamy 3 tydzienilonia1984, Wiaterek, Renia7910, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczynki,Alicjio to juz kawal fasolci Ja dzis wsiadlam w samochod z rana i ppjechalam na szybkie zakupy...dziewczyny tak mnie ciaglo na chafty,slabo mi sie robilo myslalam,ze nie dojade do domu...z rana zeby mylam i to samo bylo,moze sie czyms strulam,mozliwe,ze z glodu albo ta duchota,nie chce sie nakrecac ale sie nie da...zreszta wiecie dobrze jak jest
Agnieszka0812, Justine M, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Alicja92 wrote:Bal sie bardzo. Myslal, ze ten bladzioch nic nie znaczy, ale w szpitalu mu powiedzili, ze pozytyw. Dalej sie boi, ale juz zaciesza. Wczoraj mu wyslalam zdjecie na fb to tak zacieszal, ze szef sie spytal to mu sie pochwalil. Dziewczyny mamy dzis 3t5d Okruszek ma 12 dni wiec zaraz zaczynamy 3 tydzien
Tosz to jeszcze Okruszynka maluteńka. Ale będzie rosła/rósł niedługo będzie z Tobą Zazdroszczę Kochana tego stanu. Ja się czułam strasznie wyjątkowa jak zaszłam w ciążę. Tak ważna No ale wszystkie w tym miesiącu zaciążymy wiec Twoja okruszynka będzie miała towarzystwoilonia1984, Alicja92 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
ilonia1984 wrote:Dzien dobry dziewczynki,Alicjio to juz kawal fasolci Ja dzis wsiadlam w samochod z rana i ppjechalam na szybkie zakupy...dziewczyny tak mnie ciaglo na chafty,slabo mi sie robilo myslalam,ze nie dojade do domu...z rana zeby mylam i to samo bylo,moze sie czyms strulam,mozliwe,ze z glodu albo ta duchota,nie chce sie nakrecac ale sie nie da...zreszta wiecie dobrze jak jest
Ilonka bo prezencik Cię czeka na urodzinki. Ja w to wierzę, a Ty uwierzysz jak 2 krechy będą na teścieilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
ilonia1984 wrote:Dzien dobry dziewczynki,Alicjio to juz kawal fasolci Ja dzis wsiadlam w samochod z rana i ppjechalam na szybkie zakupy...dziewczyny tak mnie ciaglo na chafty,slabo mi sie robilo myslalam,ze nie dojade do domu...z rana zeby mylam i to samo bylo,moze sie czyms strulam,mozliwe,ze z glodu albo ta duchota,nie chce sie nakrecac ale sie nie da...zreszta wiecie dobrze jak jest
ilonia1984, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
No wlasnie kazda oznake jestem w stanie wytlumaczyc,ze cis zjadlam,ze pogoda...nie chce sobie nic wmawiac i.nakrecac,boje sie myslec nawet,ze to oznaki ciazy dziewczynki obyscie mialy racjie...oby sie udalo tym razem to by byl naklepszy prezet na urodziny jaki bym sobie mogla wymarzyc,no ale zobaczymy,mocno musimy zaciskac kciuki za nas w tym miesiacu...chciala bym zeby nam wszystkim sie udalo,ale by bylo zajebiscie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 11:13
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Helo Dziewczynki!
Nie wytrzymałam testa zrobiłam wczoraj wieczorem, wyszedł tak blady że mogłabym przysiąc że tam nic nie ma i że sobie wmawiam. Urojenia
Dziś z rana zrobiłam drugi więc, bledzioch straszny,ale już nawet na zdjęciu widać:
Test kupie jakis i jeszcze jutro zrobię i pojutrze bo w zasadzie jest dopiero 10dni po.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 12:07
Wiaterek, missbum, ilonia1984, monilia84, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:Helo Dziewczynki!
Nie wytrzymałam testa zrobiłam wczoraj wieczorem, wyszedł tak blady że mogłabym przysiąc że tam nic nie ma i że sobie wmawiam. Urojenia
Dziś z rana zrobiłam drugi więc, bledzioch straszny,ale już nawet na zdjęciu widać:
Test kupie jakis i jeszcze jutro zrobię i pojutrze bo w zasadzie jest dopiero 10dni po.Justine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Test kupie jakis i jeszcze jutro zrobię i pojutrze bo w zasadzie jest dopiero 10dni po.Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Test kupie jakis i jeszcze jutro zrobię i pojutrze bo w zasadzie jest dopiero 10dni po.
jejeje Mamy następna fasolę. Posypało się Majówka worek otworzyła, wiruskami zaraziłailonia1984, Agnieszka0812, Justine M, Renia7910 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Ona na wakacje zagramaniczne pojechała Może internetu nie ma. Ja Wam mówię, że ona też będzie po tych wczasach zafasolkowana Ale super, no normalnie się cieszę strasznie.
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
powiekszylam focie faktycznie małe było zdjątko
wzdęcia straszne, gazy, aż bolą jelita, to mnie męczyło i stąd podkusiłam się o test.
Po za tym nic, oprócz śluzu kremowego, zadnych objawów. PMS, rozdrażnienie jedynie.
Tempka spadła na 36.6 co myslalam że @ jedzie a popoludniu juz 37.1 dzis 36.8.
papa winko, martini bianco z toniciem, papa whisky z colą
hihihihihi
Agnieszka0812, ilonia1984, Wiaterek, missbum lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Wiaterek wrote:Ona na wakacje zagramaniczne pojechała Może internetu nie ma. Ja Wam mówię, że ona też będzie po tych wczasach zafasolkowana Ale super, no normalnie się cieszę strasznie.
Agnieszka0812, Justine M, missbum lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016