Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
niezapominajka wrote:Ilonka, który to Twój cykl po zabiegu?
Justine M, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:5 maja mialam zabieg,liczac od 1 okresu to 2 od zabiegu 3,ale zaczelam sie starac po 1 okresie wiec dla mnie szczeliwy okazal sie ten 2 cykl,w 1 czulam jeszcze,ze nie doszlam do siebie,brzuch pobolewam,najwyrazniej organizm nie bym gotowy,a teraz..nozki w gorze trzymalam,swiece robilam moze to pomoglo,moze ten acard,a moze poprostu organizm doszedl do siebie juz poprostu...nie wazne,dziekuje Bogu,ze soe udalo zaraz mam wizyte u gina
-
lunadelrospo wrote:Dziewczyny,podczytuje was od jakiegos czasu i to forum jest jakieś hmm...magiczne same dobre wieści. Ja jestem 13po zabiegu,wczoraj mój gin powiedział że pięknie wszystko wraca do normy i po @ mogę się starać. Na sierpniowe fasolki to się pewnie nie załapie już,ale może jak tu z wami trochę pobede to trochę sie poradzę,a i szczęściem się od Was zarażę
Witaj Lunadelrospo w naszym gronie życzę zieloności w najbliższej przyszłości
U mnie dziewczyny dupa zbita, tempka daremna już powoli wbiłam sobie, że może kiedy indziej. Dobrze że przynajmniej tobie Ilonka udało się, bo ja mało optymistycznie zaczęłam lipiec a ty przynajmniej ładnie go zakończyłaśilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Widzisz kochana,ale to wszystko jest zalezne od czasu,jedna dostanie okres szybko po a druga czeka,dwie kobiety po zabiegu w tym samym czasie a jedna ma juz 3 cykl,a drudiej sie 1 konczy,kazda z nas jest inna,ale kochana wszystkie zachodzimy,szczesliwe to nasze forum, reszta tez zajdzie,musi,innej opcji nie widze czekam na was,bo was lovciam i koniec kropka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 10:55
monilia84, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
monilia84 wrote:Witaj Lunadelrospo w naszym gronie życzę zieloności w najbliższej przyszłości
U mnie dziewczyny dupa zbita, tempka daremna już powoli wbiłam sobie, że może kiedy indziej. Dobrze że przynajmniej tobie Ilonka udało się, bo ja mało optymistycznie zaczęłam lipiec a ty przynajmniej ładnie go zakończyłaśAgnieszka0812, monilia84, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
kehlana_miyu wrote:U mnie jest teraz 4 cykl po drugim poronieniu. Było samoistne, ale czekaliśmy aż skończymy badania. W tą drugą ciążę zaszłam w trzecim cyklu po łyżeczkowaniu.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Hej dziewczęta! U mnie leje, pogoda do dupy za to są pyszne lody solony karmel mniam mniam Justyś widziałam, że mnie wpisałaś na sierpień, nie wiem czy to dobry pomysł... Jak już to na ten sam dzień co Sylwia, bo ovu miałyśmy prawdopodobnie jednego dnia ja jestem na 99% pewna, że nie jestem w ciąży, dlatego nie chciałam żebyś mnie wpisywała na listę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 14:17
Justine M, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
niezapominajka wrote:ale u Was, tak jak u mnie, tylko co któryś cykl jest ze staraniami...
jakoś mnie brzuch ciągnie ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
niezapominajka wrote:u nas pp trafiło się w czerwcu (ale ten był zaraz pp i z bardzo późną owu) i teraz, kolejny dopiero we wrześniu z mrożonego nasienia albo w październiku2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
niezapominajka wrote:my mroziliśmy w grudniu, jak nie doszło do IUI, płaciliśmy jakoś nie całe 400zł - wyszły 3 słomki2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ja byłam stymulowana, bo mam problemy z owu - do 1IUI clo (ok.20zł), do 2IUI gonal (600zł), 2-3 monitoringi w 10, 12 dc (każdy 100zł), jak pęcherzyk i endo są w porządku, to zabieg IUI - nasienie przygotowane ze słomek, więc krótszy czas oczekiwania niż w przypadku, gdy jest oddawane świeże, 3 min podawania taka pipetą i 20 min leżenia na fotelu z nogami d góry. Ja miałam IUI na NFZ, ale koszt w zależności od kliniki ok 500 - 750 zł
-
niezapominajka wrote:Ja byłam stymulowana, bo mam problemy z owu - do 1IUI clo (ok.20zł), do 2IUI gonal (600zł), 2-3 monitoringi w 10, 12 dc (każdy 100zł), jak pęcherzyk i endo są w porządku, to zabieg IUI - nasienie przygotowane ze słomek, więc krótszy czas oczekiwania niż w przypadku, gdy jest oddawane świeże, 3 min podawania taka pipetą i 20 min leżenia na fotelu z nogami d góry. Ja miałam IUI na NFZ, ale koszt w zależności od kliniki ok 500 - 750 zł2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
s1985 wrote:czyli tak czy siak trzeba płacić , nam proponował ze względu że go nie ma ale mówił że to kosztuje nie mówił ile , to my jednak poczekamy na swoja kolej w naturalny sposób bardziej przyjemny ;]