Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja92 wrote:Justine bede jutro probowac masakra haha no i czekamy na kwietniowkach ;*
a już wątek jest????
jak jest to na pewno zajrzę czasem, ale tutaj też do końca sierpnia na pewno też będę bo jeszcze parę fasolek brakujeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 22:59
s1985 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Ale my tu wszystkie bedziemy,az wszystkie nie zaciazymy.... do konca razem A ja spac nie moge,pelnia jest i mam oczy jak 5 zl do tego emocjie zwiazane z tescikiem i pospane
Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Alicja92 wrote:Mewka a u Ciebie nie wyszedl juz pozytyw? :p
Wlasnie dziabnelam Clexane w udo i boli. No i cofam bolesnosc cyckow. Chyba maluch wyczul stres i daje mi o sobie znac. Jak wstawalam z sofy to myslalam, ze mi je oderwie! :pcykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
tak myslę że w sumie bym zrobiła nawet tą bete ale nie chcem za nią płącić, to co ide do mojego gina i on mi daje skierowanie?, a wyniki gdzie ida do niego czy na stronie tez zobacze? kurde nie wiem nic ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
tez nie wiem jak jest z ta beta,ale bede u lekarza to zapytam czy on mi da skierowanie czy mam sama isc,czy co to dam znac,ale na pewno nie trafia do niego,osobiscie musisz odebrac seistek z wynikami,bynajmiej tak jest u mnie,wuec na stronie tez bedzie normalnie,tak myslecykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ha ha, nie wiem jak to jest, ale co sobie kogoś dodam do ulubionych pamiętników, albo zaczynam podczytywać wpisy konkretnych dziewczyn na forach, to zaraz są wieści, że testy pozytywne Czyżbym Wam szczęście przynosiła? Gratuluję!!! i zaciska mocno kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 07:59
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r
-
katkaz wrote:Ha ha, nie wiem jak to jest, ale co sobie kogoś dodam do ulubionych pamiętników, albo zaczynam podczytywać wpisy konkretnych dziewczyn na forach, to zaraz są wieści, że testy pozytywne Czyżbym Wam szczęście przynosiła? Gratuluję!!! i zaciska mocno kciuki
ilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ja robiłam bete na skierowanie w LuxMedzie, to wtedy normalnie na stronie widziałam wyniki następnego dnia rano, lekarz na wizycie widział w systemie, więc nie musiałam świstków przynosić.Adaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r
-
katkaz wrote:s1985 - Ciebie też czytam może będziesz następna
ie drugą kawusię zrobić ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 08:04
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
katkaz wrote:Ja już po kawie i pracę czas zacząć Miłego dnia Dziewczęta2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Hej Katkaz to mnie też czytaj. Mewka to gratuluję. Mój się rozchorowal na maksa wiec słabo to wszystko widzę dobrze ze do przewidywanego owu jeszcze trochę czasu.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki