Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek, Ciebie to non stop czytam
stawiaj tego swojego na nogi, bo Wam pozytywne wibracje wysyłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 08:29
Wiaterek lubi tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia31.01.14r
-
I Mewke też czytam
od pierwszego wpisu mam w ulubionych
Jaktam Mewka Michałek? Mam nadzieję, że szybko wróci do formyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 08:29
Adaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia31.01.14r
-
Wiaterek wrote:Hej Katkaz to mnie też czytaj. Mewka to gratuluję. Mój się rozchorowal na maksa wiec słabo to wszystko widzę
dobrze ze do przewidywanego owu jeszcze trochę czasu.
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dziewczyny,podczytuje was od jakiegos czasu i to forum jest jakieś hmm...magiczne
same dobre wieści. Ja jestem 13po zabiegu,wczoraj mój gin powiedział że pięknie wszystko wraca do normy i po @ mogę się starać. Na sierpniowe fasolki to się pewnie nie załapie już,ale może jak tu z wami trochę pobede to trochę sie poradzę,a i szczęściem się od Was zarażę
-
Syrop sosnowy od mojej mamy juz wziął, a dziś mu poleciłam iść do lekarza. On ma jutro wieczór kawalerski kolegi to pewnie dziś juz będzie zdrowy
dzięki dziewczyny za wsparcie ale i tak czuję że nic z tego nie będzie w tym miesiącu
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Syrop sosnowy od mojej mamy juz wziął, a dziś mu poleciłam iść do lekarza. On ma jutro wieczór kawalerski kolegi to pewnie dziś juz będzie zdrowy
dzięki dziewczyny za wsparcie ale i tak czuję że nic z tego nie będzie w tym miesiącu
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Dziewczyny,podczytuje was od jakiegos czasu i to forum jest jakieś hmm...magiczne
same dobre wieści. Ja jestem 13po zabiegu,wczoraj mój gin powiedział że pięknie wszystko wraca do normy i po @ mogę się starać. Na sierpniowe fasolki to się pewnie nie załapie już,ale może jak tu z wami trochę pobede to trochę sie poradzę,a i szczęściem się od Was zarażę
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Właśnie wracam od lekarza. Zielone światło mam od sierpnia czyli od jutra de facto. Powiedział żeby próbować ale na razie nie zauważył dominującego pęcherzyka ale ze ja mam cykle dłuższe to nic nie wiadomo jeszcze. Trzymajcie dziewczyny kciuki za owulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 09:35
ilonia1984, Agnieszka0812, november123, kehlana_miyu, missbum lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Właśnie wracam od lekarza. Zielone światło mam od sierpnia czyli od jutra de facto. Powiedział żeby próbować ale na razie nie zauważył dominującego pęcherzyka ale ze ja namyśle dłuższe to nic nie wiadomo jeszcze. Trzymajcie dziewczyny kciuki za owulacje
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
s1985 wrote:kochana jasne że 3mamy za ciebie kciuki, kolejne dobre wieści, a jajko się pojawi szybciej niż myślisz ;]
No pytał czy nie było problemu z zajściem, że on nie widzi u mnie nic niepokojącego i starać się zrobić tak, ze jak tam szybko się udało w pierwszej ciąży to żeby tak było i tym razem. Dał mi tylko te wymazy z szyjki macicy i z pochwy do zrobienia, zeby sprawdzić czy jakiegoś dziadostwa nie mam. Trochę mnie martwi ten brak pęcherzyka no ale jak to stwierdził organizm musi dojść do siebie po zabiegu.
Renia a może Ty już w dwupaku jesteśRenia7910, Justine M lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Renia7910 wrote:My się już pakujemy, czas wrócić do rzeczywistości. Ciekawa jestem czy przywiozę ze sobą coś więcej niż tylko gips na ręce2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
katkaz wrote:Ha ha, nie wiem jak to jest, ale co sobie kogoś dodam do ulubionych pamiętników, albo zaczynam podczytywać wpisy konkretnych dziewczyn na forach, to zaraz są wieści, że testy pozytywne
Czyżbym Wam szczęście przynosiła?
Gratuluję!!! i zaciska mocno kciuki
s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:A ten po zabiegu to chyba też się liczy jak cykl? Przynajmniej ja tak czytałam, ze to krwawienie po zabiegu jest traktowane jak miesiączka2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:Właśnie wracam od lekarza. Zielone światło mam od sierpnia czyli od jutra de facto. Powiedział żeby próbować ale na razie nie zauważył dominującego pęcherzyka ale ze ja mam cykle dłuższe to nic nie wiadomo jeszcze. Trzymajcie dziewczyny kciuki za owulacje
Wiaterek, gratuluję zielonego światła, wychodzi, że staramy się w podobnym tempie
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:Ja jestem z siebie dumna, dzisiaj rano skojarzyłam, że ten wstrętny budzik to na mierzenie temperatury
Z tym moim mierzeniem to jest dupa zbita. Mój R. jak jest chory to się strasznie wierci i mnie budzi kilka razy w nocy i nie wiem czy mam wtedy mierzyć czy nie. Więc mierzę w najbardziej świadomym przebudzeniuWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki