Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
niezapominajka wrote:mozecie próbować na NFZ, odchodzą koszty zabiegu i monitoringów, bo wtedy są one wykonywane w szpitalu, w którym odbywa sie IUI2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dziewczyny, ten nasz wątek jest naprawdę szczęśliwy
U mnie głównym objawem są pobolewające czasem piersi, dzisiaj w nocy mnie obudziły. Poza tym mam bardzo dobry apetyt, mogłabym jeść dwa obiady dziennie
roxa, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam w poniedziałek 3 kontrolę bety, ale byłam juz na dwóch wizytach kontrolnych u gin i jeśli czuję się na siłach dostałam zielone światło wraz z nadejściem pierwszej @... Dzwoniłam do KLN to skonsultować i mam zadzwonić z nowym wynikiem bety jak wszystko będzie ok to 1dc mogę jechać oznaczyć hormony i zaczynam stymulację od nowa... Nie spodziewałam się, że pójdzie tak szybko... No ale jeszcze się z radością wstrzymam bo ostatecznie wszystko się wyjaśni wtorek-środa... No i potem w razie co oczekiwanie na @
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:Zakupiłam właśnie test... dobrze, że działanie na całym świecie jest takie samo, bo fr instrukcja jest nie do przejscia
Nie wiem, czy wytrzymam do 10.08Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
roxa wrote:Ja mam w poniedziałek 3 kontrolę bety, ale byłam juz na dwóch wizytach kontrolnych u gin i jeśli czuję się na siłach dostałam zielone światło wraz z nadejściem pierwszej @... Dzwoniłam do KLN to skonsultować i mam zadzwonić z nowym wynikiem bety jak wszystko będzie ok to 1dc mogę jechać oznaczyć hormony i zaczynam stymulację od nowa... Nie spodziewałam się, że pójdzie tak szybko... No ale jeszcze się z radością wstrzymam bo ostatecznie wszystko się wyjaśni wtorek-środa... No i potem w razie co oczekiwanie na @
roxa, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyNiezapominajka kciuki!!!
s1985 :* dzięki... w poniedziałek idę do gin krew oddać, wynik wtorek-środa i mam dzwonić do kliniki z tym wynikiem (poprzednie spadki wczoraj im podałam) i będzie decyzja 100%Agnieszka0812, s1985, Justine M lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:tto może poczytaj moje, bo już bym chciala zafasolkować
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r
-
Agnieszka0812 wrote:Ilonia i jak tam Twój chłop? Przeszczęśliwy pewnie zdrowia dla mamy!
Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
hahahahahhahahah ja wspomniałam o Iloni, wspomniałam tez o sobie, ale kogo ja obchodzę czy inne laski tu, które też na tamtym wątku były a zafasolkowały ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 15:33
s1985 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Niezapominajka - oczywiście już zrobione
niezapominajka lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualnyJustine M przepraszam ale ja teraz tylko podczytuje tamten wątek I się nie udzielam, a jeśli to robie to bardzo rzadko. I do dziś mam klopot z zapamiętaniem, która jest w ciąży i w jakim tygodniu. Pomagają mi w tym suwaczki. Miałam sprawdzić Wasza pierwsza stronę żeby skontrolować, której się udało. Przez to ze się mało udzielam juz nie pamiętam nawet , której gratulowalam. Poza tym na "ciąża po poronieniu" zniknęło mnóstwo "starych" dziewczyn i pojawiają się "nowe". Dlatego nie ogarniam która dopiero co dowiedziała się o ciąży, a która się jeszcze stara, . Ale Justine M po Twoim opisie widzę, że Aniołek tez wrócił :* Gratuluję! a więc przepraszam za moje przeoczenie. Nie było celowe i złośliwe w żadnym wypadku. A więc jak się czujecie wszystkie za fasolkowane?
Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
paznokietek wrote:Któraś z dziewczyn na "ciąża po poronieniu" wspomniała ze Ci się udało. Jak się czujesz? kiedy się dowiedzialas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 15:47
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyNa pewno czujesz strach. U mnie na początku ciąży było plamienie wiec myślałam że umrę ze Strachu. Poza tym umieram do końca 12 tygodnia. Wiem ze w kadry miesiącu ciąży może się coś stać niedobrego ale gdy minął pierwszy trymestr to jestem spokojniejsza. czwarty miesiac ciąży a przytyłam tylko tyle co "ciaza" waży czyli 0,5 kg. Ale nie mam apetytu i na widok mięsa robi mi się niedobrze. Nie mogę się zmusić. A Ty masz jakieś objawy? Mi objawy przyszły długo po zrobieniu testu.
ilonia1984, Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość