Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:ciężarna księżniczka przyjechała a ja się czepie jak galareta. Kurde podsłuchałam że dziecko ma już obrócone i że za 3 tyg będzie rodzić. fuck... mam takie gorące policzki z nerwów że mi je chyba rozsadzi
Łatwo komuś powiedzieć wyluzuj.... Ja rodziłam martwe dziecko a ona dowiadywała się że jest w ciąży...
Marzusiax wiem dobrze co czujesz, to strasznie boli, bo ty już mogłabyś się cieszyć dniami z Krzysiem. W takiej sytuacji nie ma da się wyluzować, bo my straciłyśmy nasze dzieci a tak bardzo je chciałyśmy.
Ja teraz po stracie Wiki widzę wiele rzeczy których wcześniej nie widziałam, zazdroszcze tym którzy zachodzą w ciążę mimo że nie chcieli jej, boli mnie jak widzę rodziców traktujących swoje dzieci jak śmieci, jak mają jej w dupie.
Mam nadzieje, że los się do mnie uśmiechnie i Bóg da mi mojego aniołka spowrotem na Ziemię bo to byłby dla mnie wspaniały prezent. Pożyjemy zobaczymyilonia1984 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
marzusiax wrote:ciężarna księżniczka przyjechała a ja się czepie jak galareta. Kurde podsłuchałam że dziecko ma już obrócone i że za 3 tyg będzie rodzić. fuck... mam takie gorące policzki z nerwów że mi je chyba rozsadzi
Łatwo komuś powiedzieć wyluzuj.... Ja rodziłam martwe dziecko a ona dowiadywała się że jest w ciąży...
monilia84 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Dziewczyny, zauważyłam to w wiadomościach:
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/mark-zuckerberg-i-jego-wybranka-spodziewaja-sie-dziecka/09jtbm
"Założyciel Facebooka Mark Zuckerberg i jego wybranka Priscilla spodziewają się córki. (...) "Staraliśmy się o dziecko przez kilka lat i moja partnerka w tym czasie trzykrotnie poroniła" - dodał założyciel Facebooka. Napisał ponadto, że strata spodziewanego dziecka była traumatycznym przeżyciem, którym początkowo nie chcieli się z nikim dzielić."Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! U mnie dziś nie pada, na ovu info, że jeżeli jestem w ciąży to prawdopodobieństwo prawidłowego testu wynosi 18% więc nie ma co testować, ale może testy kupię, wczoraj wysłałam chłopa do apteki po testy "10",młoda laska była wysmiała go, choć sama nie wiedziała o co chodzi. Chłop powiedział, że już nie pójdzie
monilia84, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Hej dziewczyny! U mnie dziś nie pada, na ovu info, że jeżeli jestem w ciąży to prawdopodobieństwo prawidłowego testu wynosi 18% więc nie ma co testować, ale może testy kupię, wczoraj wysłałam chłopa do apteki po testy "10",młoda laska była wysmiała go, choć sama nie wiedziała o co chodzi. Chłop powiedział, że już nie pójdzie
sama nie bylam przekonana ale dla mnie okazal sie szczesliwy...ale jestem dzis poddenerwowana,dziewczyny macie jakies sposoby sprawdzone na burze hormonow i takie nerwy,bo mnoe cos czasem zlapie,mialam tak w kazdej ciazy,takie nerwy,a to szkodzi,moze pojde ba spacer to pomoze,chyba nie potrzebnie kawe wypilam ;)A i mi wyszedl test teraz jak mialam 86 % i 62 punty,tak ze warto czasem poczekac,ale probowac mozna czemu nie,dziewuchom wczesniej powychodzily
duzo wczesniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 11:09
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Ja sie nachodzipam po aptekach w poszukiwaniu 10tek,patrzyli na mniw jak na walnieto,wiekszosc nie wiedzialo o co mi chodzi,dopiero zamowilam bobo test w jakiejs za 18 zl jeden,ktoregos dni poszlam do cauflanda i tak mprzy prezerwatywach i lekach wisialy testy i paskowe i plytkowe 10 tki wzielam po 1 zaplacilam 10 zl pierwszy paskowy nie wyszedl,jakos ich nie lubie za dwa dni zrobilam ten szczesliwy plytkowy i to popoludniu wiec polecam
sama nie bylam przekonana ale dla mnie okazal sie szczesliwy...ale jestem dzis poddenerwowana,dziewczyny macie jakies sposoby sprawdzone na burze hormonow i takie nerwy,bo mnoe cos czasem zlapie,mialam tak w kazdej ciazy,takie nerwy,a to szkodzi,moze pojde ba spacer to pomoze,chyba nie potrzebnie kawe wypilam ;)A i mi wyszedl test teraz jak mialam 86 % i 62 punty,tak ze warto czasem poczekac,ale probowac mozna czemu nie,dziewuchom wczesniej powychodzily
duzo wczesniej
muszę się pochwalić, że wczoraj chłop kupił mi piękny bursztynowy pierścień
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
niezapominajka wrote:Cześć dziewczyny, ale miałam noc
Budziłam się co godzinę i jestem wykończona... Gorąco jak w piekle...
Dlaczego ten czas tak się wlecze??????????Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
A wiecie tak.sobie tak twraz mysle,bo teraz dopiero to analizuje,ze mialam takie napady dusznosci zanim test wyszedl,pot mnie zalewal,calczas duszno mi bylo strasznie,Sysiu a czemu Ci zimno,moze Cie cos bierze,jakas choroba bo ta pogoda taka do dupy jest teraz,mnie rano cos gardlo bolalo ale przeszlo,Aga w tej chwili to ani filmu nimam a na basen nie chce mi sie jechac,ale tak sobie mysle,ze na spacer pojde,pooddycham swierzym powietrzem zrobilam dzis test jeszcze jeden z rana krecha jest niezla teraz,chyba beda blizniaki chcecie zobaczyc
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
no bylam wczoraj u lekarza,ale lekarz ze wzgledu na to,ze piatek kazal zrobic najwczesniej w pon...ale mowil,ze lepiej by bylo poczekac,ze to wczesna ciaza,mam czas 10 dni bo wtedy mam wizyte i mam przyjsc z beta juz,wiec w tym tygodniu napewno zrobie...tylko,ze ja sie strasznie boje igiel,mdleje,slabne,jestem panikara,jak sobie pomysle o tym teraz to az mi sie slabo robi,ale przezyje dla mojej kruszynki wszystko :)ale powiem wam,ze po poronieniu inaczej podchodza do kobiety,teraz skierowanie na bete odrazu,cytologia,luterina bo boli brzuch,za 10 dni kolejna wizyta,skieriwanie na wszystkie wyniki...jak bylam w maju w ciazy,to na wszystko byl czas,bo wczesniej,prosze przyjsc za miesiac...a jak przyszlam za miesiac bylo juz po ptakach
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Ilonka super wyraźna kreseczka - dużo zdróweczka i spokojnej ciąży Ci życzę
U mnie oczekiwanie na @. Ovu wyznaczyło niby na wczoraj, na razie koleżanka nie doszła, ale pewnie skrywa się za rogiem ehehe
U mnie jest niby prawdopodobieństwo pozytywnego testu jest 68% ale punktów mam tylko 36. Czyli w tym miesiącu dupa. W przyszłym przerwa. Zobaczymy co dalej. Stwierdziłam, że muszę odpuścić poprostu ciągle nie myśleć o ciąży bo zwariuje
A mam jeszcze pytanko czy mierzycie sobie tempkę np w ciągu dnia po godzinnym leżeniu albo siedzeniu ???s1985 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Mogę się do Was dołączyć? Jestem po dwóch poronieniach. W styczniu w 9tc miałam zabieg a kwietniu w 6tc poroniłam samoistnie. Teraz dostaliśmy zielone światło i będziemy się starać od tego cyklu. Właśnie kończy mi się @. W przyszłą niedzielę jedziemy nad morze, akurat mamy rocznicę ślubu i będą wtedy dni płodne więc będzie gorącoTestować będę 26.08. Mój Syn w tym roku skończył pięć lat a ja 34.
Justine M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny