Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:ciężarna księżniczka przyjechała a ja się czepie jak galareta. Kurde podsłuchałam że dziecko ma już obrócone i że za 3 tyg będzie rodzić. fuck... mam takie gorące policzki z nerwów że mi je chyba rozsadzi Łatwo komuś powiedzieć wyluzuj.... Ja rodziłam martwe dziecko a ona dowiadywała się że jest w ciąży...
Marzusiax wiem dobrze co czujesz, to strasznie boli, bo ty już mogłabyś się cieszyć dniami z Krzysiem. W takiej sytuacji nie ma da się wyluzować, bo my straciłyśmy nasze dzieci a tak bardzo je chciałyśmy.
Ja teraz po stracie Wiki widzę wiele rzeczy których wcześniej nie widziałam, zazdroszcze tym którzy zachodzą w ciążę mimo że nie chcieli jej, boli mnie jak widzę rodziców traktujących swoje dzieci jak śmieci, jak mają jej w dupie.
Mam nadzieje, że los się do mnie uśmiechnie i Bóg da mi mojego aniołka spowrotem na Ziemię bo to byłby dla mnie wspaniały prezent. Pożyjemy zobaczymyilonia1984 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
marzusiax wrote:ciężarna księżniczka przyjechała a ja się czepie jak galareta. Kurde podsłuchałam że dziecko ma już obrócone i że za 3 tyg będzie rodzić. fuck... mam takie gorące policzki z nerwów że mi je chyba rozsadzi Łatwo komuś powiedzieć wyluzuj.... Ja rodziłam martwe dziecko a ona dowiadywała się że jest w ciąży...
monilia84 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Dziewczyny, zauważyłam to w wiadomościach:
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/mark-zuckerberg-i-jego-wybranka-spodziewaja-sie-dziecka/09jtbm
"Założyciel Facebooka Mark Zuckerberg i jego wybranka Priscilla spodziewają się córki. (...) "Staraliśmy się o dziecko przez kilka lat i moja partnerka w tym czasie trzykrotnie poroniła" - dodał założyciel Facebooka. Napisał ponadto, że strata spodziewanego dziecka była traumatycznym przeżyciem, którym początkowo nie chcieli się z nikim dzielić."Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! U mnie dziś nie pada, na ovu info, że jeżeli jestem w ciąży to prawdopodobieństwo prawidłowego testu wynosi 18% więc nie ma co testować, ale może testy kupię, wczoraj wysłałam chłopa do apteki po testy "10",młoda laska była wysmiała go, choć sama nie wiedziała o co chodzi. Chłop powiedział, że już nie pójdzie
monilia84, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Hej dziewczyny! U mnie dziś nie pada, na ovu info, że jeżeli jestem w ciąży to prawdopodobieństwo prawidłowego testu wynosi 18% więc nie ma co testować, ale może testy kupię, wczoraj wysłałam chłopa do apteki po testy "10",młoda laska była wysmiała go, choć sama nie wiedziała o co chodzi. Chłop powiedział, że już nie pójdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 11:09
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Ja sie nachodzipam po aptekach w poszukiwaniu 10tek,patrzyli na mniw jak na walnieto,wiekszosc nie wiedzialo o co mi chodzi,dopiero zamowilam bobo test w jakiejs za 18 zl jeden,ktoregos dni poszlam do cauflanda i tak mprzy prezerwatywach i lekach wisialy testy i paskowe i plytkowe 10 tki wzielam po 1 zaplacilam 10 zl pierwszy paskowy nie wyszedl,jakos ich nie lubie za dwa dni zrobilam ten szczesliwy plytkowy i to popoludniu wiec polecam sama nie bylam przekonana ale dla mnie okazal sie szczesliwy...ale jestem dzis poddenerwowana,dziewczyny macie jakies sposoby sprawdzone na burze hormonow i takie nerwy,bo mnoe cos czasem zlapie,mialam tak w kazdej ciazy,takie nerwy,a to szkodzi,moze pojde ba spacer to pomoze,chyba nie potrzebnie kawe wypilam ;)A i mi wyszedl test teraz jak mialam 86 % i 62 punty,tak ze warto czasem poczekac,ale probowac mozna czemu nie,dziewuchom wczesniej powychodzily duzo wczesniej
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
niezapominajka wrote:Cześć dziewczyny, ale miałam noc Budziłam się co godzinę i jestem wykończona... Gorąco jak w piekle...
Dlaczego ten czas tak się wlecze??????????Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
A wiecie tak.sobie tak twraz mysle,bo teraz dopiero to analizuje,ze mialam takie napady dusznosci zanim test wyszedl,pot mnie zalewal,calczas duszno mi bylo strasznie,Sysiu a czemu Ci zimno,moze Cie cos bierze,jakas choroba bo ta pogoda taka do dupy jest teraz,mnie rano cos gardlo bolalo ale przeszlo,Aga w tej chwili to ani filmu nimam a na basen nie chce mi sie jechac,ale tak sobie mysle,ze na spacer pojde,pooddycham swierzym powietrzem zrobilam dzis test jeszcze jeden z rana krecha jest niezla teraz,chyba beda blizniaki chcecie zobaczyc
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
no bylam wczoraj u lekarza,ale lekarz ze wzgledu na to,ze piatek kazal zrobic najwczesniej w pon...ale mowil,ze lepiej by bylo poczekac,ze to wczesna ciaza,mam czas 10 dni bo wtedy mam wizyte i mam przyjsc z beta juz,wiec w tym tygodniu napewno zrobie...tylko,ze ja sie strasznie boje igiel,mdleje,slabne,jestem panikara,jak sobie pomysle o tym teraz to az mi sie slabo robi,ale przezyje dla mojej kruszynki wszystko :)ale powiem wam,ze po poronieniu inaczej podchodza do kobiety,teraz skierowanie na bete odrazu,cytologia,luterina bo boli brzuch,za 10 dni kolejna wizyta,skieriwanie na wszystkie wyniki...jak bylam w maju w ciazy,to na wszystko byl czas,bo wczesniej,prosze przyjsc za miesiac...a jak przyszlam za miesiac bylo juz po ptakach
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ilonka super wyraźna kreseczka - dużo zdróweczka i spokojnej ciąży Ci życzę
U mnie oczekiwanie na @. Ovu wyznaczyło niby na wczoraj, na razie koleżanka nie doszła, ale pewnie skrywa się za rogiem ehehe
U mnie jest niby prawdopodobieństwo pozytywnego testu jest 68% ale punktów mam tylko 36. Czyli w tym miesiącu dupa. W przyszłym przerwa. Zobaczymy co dalej. Stwierdziłam, że muszę odpuścić poprostu ciągle nie myśleć o ciąży bo zwariuje
A mam jeszcze pytanko czy mierzycie sobie tempkę np w ciągu dnia po godzinnym leżeniu albo siedzeniu ???s1985 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Mogę się do Was dołączyć? Jestem po dwóch poronieniach. W styczniu w 9tc miałam zabieg a kwietniu w 6tc poroniłam samoistnie. Teraz dostaliśmy zielone światło i będziemy się starać od tego cyklu. Właśnie kończy mi się @. W przyszłą niedzielę jedziemy nad morze, akurat mamy rocznicę ślubu i będą wtedy dni płodne więc będzie gorąco Testować będę 26.08. Mój Syn w tym roku skończył pięć lat a ja 34.
Justine M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny