Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:A ja mam raz nerwa rycze dzis,za chwile sie smieje i mi przechodzi,moj chlop chyba zawalu dostanie dzis przy mnie,w pierwsze dni mu daje popalic,ale juz wyluzowalam grilka rozpalil karkoweczke zjadlam soczek pije i leze na lezaczku w cieniu,ale brzuszek dziewczyny czuje co jakis czas jak pobolewa,wiem ze to normalne,ale martwi mimo wszystko
-
Dzięki dziewczyny! ❤ ❤ ❤ Ja miałam bóle brzucha i miednicy zwłaszcza pierwszy trymestr i trzeci, wszystko rośnie, rozciąga się,a my po poronieniach to już mamy stracha ze wszystkim...BuziakiFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dzięki dziewczyny! ❤ ❤ ❤ Ja miałam bóle brzucha i miednicy zwłaszcza pierwszy trymestr i trzeci, wszystko rośnie, rozciąga się,a my po poronieniach to już mamy stracha ze wszystkim...BuziakiFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Majówka90 wrote:Podczytuje was czasem kochana ja wczoraj caly dzien płakałam. Moj ginekolog powiedzial ze to normalne i nie ma wpływu na dziecko. To hormony.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Majówka jak u ciebie ta ciąża szybko leci, zaraz 8 tydzień
Biorę duphaston i mam po nim straszne pryszcze. Wyglądam jak potwór. Do tego potwornie zmienne nastroje i zawroty głowy.
Aguś [*] dla Twojego wujka..Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Majówka jak samopoczucie?
Nie pisałam tutaj bo nie chciałam wam truć i smętòw wprowadzać.
Trzymam kciuki za wszystkie bo myślę o Was!
Mój maluch dwa dni temu miał już 10mm i serce już bijeAgnieszka0812, Renia7910, missbum lubią tę wiadomość
-
Majówka90 wrote:Dziś dobrze. Wczoraj beczalam cały dzień. Mam świetną panią ginekolog która mi tłumaczy ze nie mam wpływu na nastrój i ze patrząc na moją przeszłość i trudności z psychiką moje stany są zrozumiałe. Liczę ze wszystko minie z I trymestrem bo jest mi ciężko..
Nie pisałam tutaj bo nie chciałam wam truć i smętòw wprowadzać.
Trzymam kciuki za wszystkie bo myślę o Was!
Mój maluch dwa dni temu miał już 10mm i serce już bije
Majóweczka zmienne nastroje są normalne, a jak jeszcze plamisz do tego to ja się w ogólę nie dziwię. Sama będę panikować jak nie wiem co. Serduszko bije, lekarz mówi, że ok, a do końca I trymestru już nie daleko Ja wiem, że będzie dobrze i niedługo będziesz się bać porodu, a nie ciążyWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Super Majóweczka. A może byś sobie zamówiła detektor tętna? Na allegro za 100-200zł można kupić. Dziewczyny na innym wątku kupowały i polecają. Ja się czułam niesamowicie jak słyszałam tętno maluszka. Niesamowicie mnie to uspakajało. Tylko trzeba z rozsądkiem do tego podejść, bo nawet położne nie raz mają problemu znaleść tętno jak fasol goni po brzuchu. Nie wiem... tak ci sugeruje... Jak się uda to pewnie sobie zakupie. Bicie serca własnego dziecka - jak dla mnie nie ma piękniejszego dźwięku
A czy twoje obawy miną po 1 trymestrze ciężko powiedzieć. Na pewno dużo radości dadzą ci pierwsze kopniaki. Myślę że wtedy troszkę odetchniesz i zaczniesz się cieszyć ciążąWiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Majóweczka zmienne nastroje są normalne, a jak jeszcze plamisz do tego to ja się w ogólę nie dziwię. Sama będę panikować jak nie wiem co. Serduszko bije, lekarz mówi, że ok, a do końca I trymestru już nie daleko Ja wiem, że będzie dobrze i niedługo będziesz się bać porodu, a nie ciąży
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Super Majóweczka. A może byś sobie zamówiła detektor tętna? Na allegro za 100-200zł można kupić. Dziewczyny na innym wątku kupowały i polecają. Ja się czułam niesamowicie jak słyszałam tętno maluszka. Niesamowicie mnie to uspakajało. Tylko trzeba z rozsądkiem do tego podejść, bo nawet położne nie raz mają problemu znaleść tętno jak fasol goni po brzuchu. Nie wiem... tak ci sugeruje... Jak się uda to pewnie sobie zakupie. Bicie serca własnego dziecka - jak dla mnie nie ma piękniejszego dźwięku
A czy twoje obawy miną po 1 trymestrze ciężko powiedzieć. Na pewno dużo radości dadzą ci pierwsze kopniaki. Myślę że wtedy troszkę odetchniesz i zaczniesz się cieszyć ciążą
Wierzę ze się wycisza chodzi mi głównie o nastroje bo wczoraj było potwornie. Mój ginekolog po 4 miesiącu jeżeli się nastrój nie poprawi chce mnie skonsultować ze specjalistą.
Znajoma ma mi pożyczyć to urządzenie, tylko to od 12 tych chyba dopiero działa -
marzusiax wrote:Super Majóweczka. A może byś sobie zamówiła detektor tętna? Na allegro za 100-200zł można kupić. Dziewczyny na innym wątku kupowały i polecają. Ja się czułam niesamowicie jak słyszałam tętno maluszka. Niesamowicie mnie to uspakajało. Tylko trzeba z rozsądkiem do tego podejść, bo nawet położne nie raz mają problemu znaleść tętno jak fasol goni po brzuchu. Nie wiem... tak ci sugeruje... Jak się uda to pewnie sobie zakupie. Bicie serca własnego dziecka - jak dla mnie nie ma piękniejszego dźwięku
A czy twoje obawy miną po 1 trymestrze ciężko powiedzieć. Na pewno dużo radości dadzą ci pierwsze kopniaki. Myślę że wtedy troszkę odetchniesz i zaczniesz się cieszyć ciążą2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
dziewczyny co za numer , siedzę z synem na placu zabaw on sie buja na bujawce z kolegami na nagle z jego ust pada zdanie " a wiecie że moja mama będzie miała nową dzidzie ?" a ja szyja jak żuraw z ławki, czerwona jak burak i czmychnęłam z placu ;p
Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
haha Sylwus widzisz! Mlody juz czuje Mowie Ci, ze bedzie zielono. Inaczej byc nie moze!
Ja chce wlasnie detektor kupic. Tylko ja to musze poczekac bo u mnie warstwa tluszczu gruba ;p
Majoweczka jak ja Ci zazdroszcze tego serduszka. Ja caly czas schizuje. -
nick nieaktualnyAlicja92 wrote:haha Sylwus widzisz! Mlody juz czuje Mowie Ci, ze bedzie zielono. Inaczej byc nie moze!
Ja chce wlasnie detektor kupic. Tylko ja to musze poczekac bo u mnie warstwa tluszczu gruba ;p
Majoweczka jak ja Ci zazdroszcze tego serduszka. Ja caly czas schizuje.
Czemu schizujesz?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Alicja92 wrote:haha Sylwus widzisz! Mlody juz czuje Mowie Ci, ze bedzie zielono. Inaczej byc nie moze!
Majoweczka jak ja Ci zazdroszcze tego serduszka. Ja caly czas schizuje.
Wszystkie się doczekamy serduszek ❤Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Majówka90 wrote:Nasze serducho biło już w czwartek tydzień temu a dwa dni temu mogliśmy sobie już posłuchać
Czemu schizujesz?
My idziemy 14 sierpnia i mam nadzieje ze juz sobie ladnie poslucham. To bedzie 6t6dJustine M lubi tę wiadomość